Zelf maken van carports aan huis?

Bij Solundo maak je de carports zelf! Een carport zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling van uw huis, een carport zijkant huis zorgt er ook voor dat uw auto droog staat. Kortom, een ideale toevoeging voor de autoliefhebber of als u droog wilt instappen. In dit artikel leest u meer over het gebruik van carports aan huis.  

Bij Solundo maak je de carports zelf! Carports aan huis zorgen niet alleen voor een fraaie uitstraling van uw huis, een carport zijkant huis zorgt er ook voor dat uw auto droog staat. Kortom, een ideale toevoeging voor de autoliefhebber of als u droog wilt instappen. In dit artikel leest u meer over het gebruik van carports aan huis.  

Bescherm uw auto – altijd een droge plek naast huis 

Klimaatverandering zorgt de laatste jaren voor veel overlast. Denk aan harde wind, wateroverlast en grotere hagelstenen. Veel Solundo-klanten kiezen daarom voor een carport naast huis. Met een carport naast huis kiest u voor bescherming van uw auto. Bescherming tegen iedere weersomstandigheid. Geen sneeuw meer op uw voertuig, uw auto heeft geen last van hagelschade en u kunt altijd droog instappen onder de carport tegen het huis. In de winter hoeft u niet te krabben en in de zomer is uw auto niet te heet. Ideaal toch? 

Uw huis wordt meer waard! 

Een carport aan huis vast zorgt voor een waardeverhoging van uw huis. Ideaal als u naar de lange termijn kijkt. De Solundo carport voor huis heeft een premium uitstraling. In combinatie met het feit dat u de carport zelf kunt monteren en daarmee een aanzienlijk bedrag kunt besparen, is de carport tegen huis een interessante investering voor de toekomst.  

Opslag nodig? 

Uiteraard hoeft u de carport niet (alleen) voor uw auto te gebruiken. Maak uw carport aan huis vast en gebruik deze als opslag! De carports aan huis zijn hier uitstekend voor te gebruiken. Gebruik deze om fietsen, tuingereedschap, tuinmeubilair en meer op te slaan. Het is een goedkoper en robuuster alternatief voor een schuur. Plaats de carport voor het huis om uw auto direct droog te zetten. Oprit aan de zijkant? Een carport zijkant huis is hiervoor de oplossing!  

Kies de carport die bij u past 

Carport aan huis vast? Stel uw carport zelf samen in de Solundo webshop. Kies de gewenste kleur, afmetingen, sierlijsten en dakmateriaal voor uw carport tegen huis. Daarna komen de accessoires. Wilt u de carport als overkapping gebruiken, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zonwering, terraswarmers of (glazen) schuifdeuren. Verlichting is een handige toevoeging, zeker voor de donkere winteravonden. De ledverlichting zorgt voor licht in de duisternis, zet deze aan met de afstandsbediening die u gratis bij uw bestelling krijgt.  

Carport zelf bouwen? 

Bij Solundo kunt u de carport voor huis zelf bouwen. Dit is eenvoudig met de montagehandleiding die u op de website kunt terugvinden. Deze leidt u er stap voor stap door het opzetten van uw eigen carports aan huis. Komt u er toch niet uit? Dan staat het Solundo team voor u klaar voor een videogesprek. Dan kunnen onze specialisten meekijken met de montage van uw carport. Dat biedt zekerheid tijdens het monteren van uw carport. 

Samengevat 

Een carport heeft flink wat voeten in de aarde. Het begint met de samenstelling, daarna het monteren en dan kunt u genieten van de vele voordelen. De carport van Solundo is veelzijdig in te zetten. U hebt altijd een droge plek voor, naast of achter het huis. Dit zorgt voor comfort. Uw auto staat minder bloot aan de directe weersinvloeden en blijft in een betere staat. Goed voor iedere auto liefhebber die altijd droog wil instappen! 

Veelgestelde vragen over carport aan huis

Hoe duur zijn carports aan huis?

Dit ligt aan uw persoonlijke voorkeuren. In onze webshop kunt u de carport zelf samenstellen. Tijdens het samenstellen van uw carport ziet u de kosten direct aan de zijkant van het venster. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..