KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Aluminium overkapping

Met een aluminium terrasoverkapping van Solundo kiest u voor een degelijk product. Het hoogwaardige aluminium is gepoedercoat in 3 verschillende standaardkleuren. Er zijn diverse varianten van sierlijsten om uw overkapping nog mooier te maken. Zowel met glas als polycarbonaat dak is onze terrasoverkapping zeer onderhoudsarm. Ervaar het zelf!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen
Nog geen selectie gemaakt

Ga voor een aluminium overkapping

Bent u het ook zat om alleen maar binnen in huis te zitten, terwijl u een tuin heeft? Ga dan voor een terrasoverkapping aluminium van Solundo.nl, van ongeëvenaarde kwaliteit! Ook bij slecht weer heerlijk buiten onder uw tuinoverkapping aluminium zitten. Creëer het buitengevoel met een semi of volledig afgesloten overkapping aluminium door middel van schuifdeuren.

Onderdelen van een aluminium overkapping

Een terrasoverkapping aluminium biedt de mogelijkheid om heerlijk overdekt van u uw tuin te genieten. Minder binnen zitten en meer buiten. Dit is echter niet comfortabel in de wintermaanden of bij slecht weer. Een aluminium overkapping is dan de oplossing. Met een aluminium overkapping zit u altijd overdekt zonder last te hebben van slecht weer. U kunt hiervoor kiezen uit drie verschillende kleuren zoals wit en antraciet. Voor het dak kiest u uit vier materialen één soort glas en drie soorten polycarbonaat. Voor de sierlijsten kiest u uit drie varianten. Houd bij het aanschaffen van de terrasoverkapping goed rekening met de juiste afmetingen, deze mag u namelijk zelf bepalen.

Extra opties

Bij het samenstellen van uw aluminium overkapping hebt u de mogelijkheid om het extra comfortabel te maken door als optie een terrasverwarmer aan te schaffen, zodat het aangenaam warm blijft in de aluminium overkapping tuin. Voor in de avonduren is het ook handig om verlichting aan te schaffen, zodat u niet in het donker zit. En ook zou u eventueel een glazen wand kunnen toevoegen aan de overkapping om zo nooit hinder te hebben van het weer. Op deze manier vergroot u tegelijk uw woonkamer. Zo kunt u het hele jaar door gedeeltelijk in de tuin zitten met een heerlijke verwarming, verlichting en bescherming van het slechte weer zoals een harde koude wind.

Uw aluminium overkapping afsluiten

Naast een tuinoverkapping aluminium met volledig vrije in en uitloop, heeft u dus ook de ideale optie om te kiezen voor glazen schuifwanden voor uw overkapping aluminium. Dit vergroot het comfort om de aluminium terrasoverkapping gedeeltelijk of volledig te sluiten wanneer u daar behoefte aan heeft. Dit is ideaal wanneer u geen last wilt hebben van de Nederlandse koude wind die veel hinder kan geven als u wilt ontspannen in uw tuin. De schuifwanden zijn van hoge kwaliteit gehard glas en zeer bestendig tegen slechte weersomstandigheden, die overigens beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren. Naast de kleur kunt u ook verschillende accessoires uitzoeken bij de glazen wanden. Accessoires die een fijne toevoeging kunnen zijn, zijn deurgrepen, zijgeleiding en meenemers. Maak uw aluminium overkapping compleet met de glazen schuifwanden.

Voordelen van aluminium

Een terrasoverkapping aluminium is erg aantrekkelijk, het behoeft weinig onderhoud, daarnaast biedt het de mogelijkheid om de aluminium terrasoverkapping zelf te bouwen, aluminium is namelijk licht van gewicht. Een overkapping aluminium is erg duurzaam. Eenmaal een tuinoverkapping aluminium geplaatst, dan wilt u graag dat het er voor een lange tijd in goede staat blijft staan, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Het is een investering waar u jaren plezier van zult hebben zonder extra lasten te ervaren. Aluminium is het ideale materiaal voor een duurzame en onderhoudsvriendelijk buiten constructie en dat in verschillende groottes. Stel nu op uw gemak een aluminium terrasoverkapping op maat samen bij Solundo.nl en geniet voor vele jaren.

Overkapping zelf bouwen

Een overkapping aluminium is licht en daardoor ook makkelijk zelf te monteren. U kunt de overkapping zelf online personaliseren door de kleur, maat en dakmateriaal uit te kiezen. Maak het personaliseren helemaal af door de overkapping ook zelf te monteren. Dit kunt u gemakkelijk doen aan de hand van de onlinemontagehandleiding of vraag de montagehandleiding op papier aan. Zo kunt u stap voor stap uw eigen aluminium overkapping plaatsen. Wel raden wij aan om hulp te vragen bij uw vrienden of familie ook al is de overkapping niet zwaar een extra paar handen heeft u wel nodig. Wilt u toch liever iemand inhuren om uw overkapping te plaatsen? Dat kan neem een kijkje op onze servicepagina bij de aanbevolen bouwbedrijven en vind de juiste voor uw regio!

Solundo geeft advies

Voor de aluminium overkapping zijn vele verschillende opties beschikbaar zoals de stijl, kleur, dakmateriaal, afmeting en daarnaast nog allemaal verschillende extra’s. Dit kan een beetje overweldigend zijn. Om makkelijker een keuze te kunnen maken mag u altijd ons om advies vragen. Wij helpen u graag om uw droomwoning tot realiteit te kunnen maken. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom. Wanneer u langskomt kunt u naar verschillende showmodellen kijken om zo de juiste voor uw woonsituatie samen te stellen. Creëer gemakkelijk uw ideale aluminium overkapping met de hulp van Solundo!

312