Veranda

Geniet van jouw tuin in ieder seizoen, met een veranda van Solundo.

Geen last meer van regen

Een veranda overkapping zorgt ervoor dat jij altijd buiten kan zitten zonder hinder van de regen. De overkapping is gemaakt van aluminium wat ervoor zorgt dat het tegen elk weer bestand is. De veranda is in het wit en antraciet beschikbaar. De veranda overkapping kun jij ook laten passen bij jouw interieur stijl. De keuze is tussen klassiek, vierkant en rond. Kies welke kleuren en stijl het beste bij jouw woning past.

Een glazen veranda in uw tuin of op uw terras, wie droomt daar nu niet van? Meer specifiek, een tuinhuis met veranda als ultieme plek in uw tuin om u terug te trekken en te genieten van uw privacy. Het is onze passie om u daarin zo goed mogelijk te adviseren!

Veranda

Soort: Overkapping | Breedte: 306 cm | Diepte: 200 cm | Kleur: Antraciet structuur (RAL7016) | Dakmateriaal: Opaal polycarbonaat | Sierlijst: Rond | Overig: Standaard goot | Sneeuwzone: SZ1 (NL) | Sneeuwzone: SZ2

Extra Opties: Handleiding: Handleiding overkapping overkapping

Artikelnummer 120926

Een veranda overkapping zorgt ervoor dat jij altijd buiten kan zitten zonder hinder van de regen. De overkapping is gemaakt van aluminium wat ervoor zorgt dat het tegen elk weer bestand is. De veranda is in het wit en antraciet beschikbaar. De veranda overkapping kun jij ook laten passen bij jouw interieur stijl. De keuze is tussen klassiek, vierkant en rond. Kies welke kleuren en stijl het beste bij jouw woning past.

Lees meer
Helder polycarbonaat platen zijn voorzien van stevige X structuur en zijn 66% lichtdoorlatend
Opale polycarbonaat platen zijn voorzien van stevige X structuur en 54% lichtdoorlatend. Echter omdat het opaal is wordt het zonlicht diffuse waardoor niet alleen het licht beter verspreid wordt maar ook de warmte van de zonnestralen niet “steekt”.
IQ relax platen hebben niet alleen de voordelen van de opale plaat (zoals het zonlicht dat diffuse wordt waardoor niet alleen het licht beter verspreid wordt maar ook de warmte van de zonnestralen niet “steekt”) maar het houdt ook meer warmte tegen door een speciale toplaag. Van de polycarbonaat platen is dit de beste optie.
Een overkapping met een glazen dak is een betaalbare luxe en heeft het grote voordeel dat u goed naar buiten kunt kijken. In combinatie met glazen schuifdeuren en eventueel zonwering heeft u een mooie en zeer bruikbare terrasoverkapping!
Configuratie met belasting tot 65kg/m2 ofwel 30cm sneeuw/m2, standaard voor Nederland is SZ1 voldoende.
Configuratie met belasting tot 85kg/m2 ofwel 50cm sneeuw/m2

Extra opties

Extra opties toevoegen aan uw terrasoverkapping, hoogwaardige glazen schuifdeuren, een terrasverwarming of handige verlichting (indien mogelijk)

Mooie glazen terrasoverkapping van minimaal 306cmx200cm. Het hoogwaardige aluminium is gepoedercoat in 3 verschillende kleuren. De fraaie sierlijst die bevestigd wordt aan de goot, is verkrijgbaar in meerdere varianten. Deze overkapping is voorzien van een onderhoudsarm dakmateriaal. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product. 
Start met het ontwerpen van uw terrasoverkapping, of klik hier voor meer informatie.

Overkapping
306 cm
200 cm
Antraciet structuur (RAL7016)
Opaal polycarbonaat
Rond
Standaard goot
SZ1 (NL)
SZ2

Totaal:

Totaal prijs 882,27
Extra opties 0,-
Prijs inclusief opties en BTW 882,27

Veranda

882,27

In de praktijk

Bekijk hier een aantal van onze al gerealiseerde veranda's.

Een veranda in uw tuin, de droom van elke levensgenieter!

We komen ze vaak tegen: het tuinhuis met veranda. Een veranda overkapping hoeft zeker niet altijd aan uw woning gebouwd te worden. Het is juist goed mogelijk om een overkapping veranda achter in uw tuin te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld vrijstaand als tuin veranda, maar dus zeker ook als tuinhuis met veranda. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een glas veranda of aluminium veranda's. Een veranda overkapping kan een mooie toevoeging geven aan de tuin en de woning. Maak er een ontspannen plek van en maak het perfect voor naar eigen behoeftes om zo een eigen plekje te creëren. Bepaal de juiste samenstelling uit de verschillende opties. Tover de tuin om tot een droomtuin.

Creëer zo uw droomtuin

Waar droomt u van als het om uw tuin gaat? Heeft u in gedachten het plaatje voor een tuinhuis met veranda al helemaal helder? Wordt het een glazen veranda met veranda zonwering? We kunnen u geen ongelijk geven. Een overkapping veranda past bij vrijwel elk tuinhuis of huis. Wanneer u beiden tegelijk gaat bestellen, kunt u uw wensen voor beide producten goed op elkaar afstemmen. Er zijn namelijk verschillende onderdelen waaruit u kunt kiezen bij het samenstellen van de veranda overkapping en het tuinhuis. Er zijn verschillende opties voor de kleur, stijl, dak, en grootte. Naast de standaard opties kunnen er ook nog diverse extra’s toegevoegd worden. Als deze keuzes goed op elkaar en de woning worden afgestemd, wordt uw droomtuin werkelijkheid!

Voordelen van de extra’s

Voor de veranda overkapping worden verschillende extra’s aangeboden. Deze extra’s bestaan uit: betonpoeren, verlichting, terraswarmers, schoren en glazen schuifdeuren. De betonpoeren zorgen voor een sterke fundering. Verlichting is gemaakt van led-licht en is ideaal wanneer u ook graag in de avond of juist vroeg in de ochtend onder de veranda overkapping wilt zitten. Terraswarmers zijn erg fijn op de koudere dagen, zodat u wel nog warm buiten kan zitten door middel van de infrarode verwarming. Schoren kunt u gebruiken om uw veranda overkapping aan de voorkant mooi af te werken. De glazen schuifdeuren zijn ideaal wanneer u graag de veranda overkapping wilt afsluiten om zo optimaal afgeschermd te worden van regen en wind. Met alle extra’s kunt u de veranda overkapping helemaal naar zin samenstellen. Kies de extra’s die passen bij uw behoeftes.

Verschillende plekken om een veranda te plaatsen

Sterker nog, wij zien vaak dat een tuinhuis in combinatie met een glazen veranda of glazen schuifdeuren besteld wordt. Of het bestaande tuinhuis wordt met een tuin veranda overkapping uitgebreid. Een veranda kan een mooie toevoeging zijn voor elke tuin. De plaats van de veranda kunt u zelf bepalen. Aan huis vast, aan een bestaand tuinhuis, aan het eind van de tuin. Niet alleen de plek kunt u kiezen maar ook de extra’s die u nodig heeft voor de veranda. De veranda overkapping past zo bij veel verschillende tuinen. En niet zelden kiezen mensen dan ook meteen glas veranda zonwering erbij. Wanneer u gelijk alle benodigde extra’s besteld bij de veranda overkapping, hoeft u nooit meer opzoek naar bijpassende accessoires. Zo is uw veranda in één keer klaar!

Bij Solundo kunt u altijd terecht

Hoe we allemaal dat weten? Omdat onze klanten ons dat graag vertellen. Wij houden graag contact met onze klanten om er zeker van te zijn dat alles in orde is met de veranda overkapping. Op deze manier kunnen we helpen wanneer het monteren niet goed lukt of wanneer ze toch nog een extra missen voor de veranda. Wij helpen niet alleen in de showroom bij de aankoop maar ook daarna, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin met veranda. Zo kunnen we andere nog beter adviseren over de aanschaf van hun overkapping veranda of aluminium veranda's. Wij helpen u graag bij de aankoop en erna!

Advies van Solundo

Bent u geïnteresseerd in een veranda overkapping of misschien in een tuin overkapping? Via deze pagina op de website kunt u gemakkelijk zelf de overkapping naar wens samenstellen. Vind u al de verschillende keuzen overweldigend en weet u niet goed welke keuzes de juiste zijn voor uw situatie? Wees gerust want wij willen u graag helpen! Solundo heeft een showroom waar u kunt langskomen om de overkappingen te zien en zo een beter overzicht te krijgen wat u wel of juist niet wilt. Daarnaast lopen daar verschillende experts rond die graag al uw vragen willen beantwoorden. Samen met de expert kunt u de meest geschikte overkapping voor uw situatie uitkiezen.

Veelgestelde vragen

Is er een vergunning nodig voor een veranda?

Wanneer u een veranda aan uw woning wilt bouwen is het goed mogelijk dat u helemaal geen vergunning nodig hebt. Natuurlijk zijn er een paar randvoorwaarden waar u aan moet voldoen, maar blijft u daarbinnen, dan is een vergunning niet noodzakelijk. Randvoorwaarden zijn bijvoorbeeld de maximale afmetingen van de veranda, de maximale hoogte van de veranda en de positie waar u de veranda aan de woning wilt plaatsen. Check vooraf bij uw gemeente wat de precieze randvoorwaarden voor uw veranda zijn.

Hoeveel kost een veranda aanbouw?

Gaat u de veranda aanbouw zelf plaatsen of neemt u daarvoor een montagebedrijf in de arm? Beide is goed mogelijk, maar het maakt nogal wat uit voor de prijs van een veranda aanbouw. Wij hebben geen voorkeur, het is ons om het even of u zelf gaat plaatsen of niet. Solundo biedt zelf geen montage aan, maar met de degelijke handleiding op onze website kunt u de veranda aanbouw ook prima zelf realiseren. Wat nu een veranda aanbouw kost kunnen we u het beste in onze showroom vertellen, als we eerst uw wensen geïnventariseerd hebben. Kom langs en we helpen u graag op weg!

Waarom koop ik een veranda bij Solundo?

Onze jarenlange ervaring met het verkopen van veranda’s maakt ons tot een krachtige partner op het gebied van buiten leven en sfeerbeleving. We werken samen met sterke en kwalitatieve toeleveranciers die hun reputatie inmiddels bewezen hebben. En dan hebben we het niet alleen over de kwaliteit, maar ook de scherpe prijs en snelle levertijden die we u samen met onze partners kunnen aanbieden. Laat u adviseren in onze showroom en wij tonen u graag alle mogelijkheden!

Whatsapp
Loading..