KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Veranda

Een glazen veranda in uw tuin of op uw terras, wie droomt daar nu niet van? Meer specifiek, een tuinhuis met veranda als ultieme plek in uw tuin om u terug te trekken en te genieten van uw privacy. Het is onze passie om u daarin zo goed mogelijk te adviseren!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen veranda samen

Stel hier uw veranda samen, door de gewenste kleur te kiezen, de dakplaten en de sierlijsten. Afmetingen zijn hierbij erg belangrijk!

2. Extra opties

Extra opties voor uw veranda, zoals een heerlijk terrasverwarming of glazen schuifdeuren van hoogwaardige kwaliteit.

Handleiding

De handleidingen zijn digitaal te downloaden onder service & montage of selecteer hier de juiste handleiding(en) die dan uitgeprint mee worden geleverd.
Wilt u door een erkend montagebedrijf laten opbouwen? Kijk dan voor meer informatie op onze pagina van aanbevolen opbouwbedrijven.

 • M
Betonpoeren

Hier kunt u aangeven of u betonpoeren wilt toepassen om de staanders van de overkapping op te monteren. Uiteraard is het ook mogelijk om uw overkapping te plaatsen op een zelfgemaakte fundering. Zorg daarbij dat de fundering voldoet aan de voorwaarden gesteld in de montagehandleiding. Standaard wordt uw overkapping geleverd met 1 hemelwaterafvoer. Kiest u voor meer betonpoeren met een hemelwaterafvoer dan dient u ook in de materiaallijst de HWA pijp, bladrooster en gootuitloop aantallen aan te passen.

 • M
 • M
 • M
Verlichting

Een verlichting set bevat energiezuinige LED lampjes waarvan er 2 stuks per tussenligger worden gemonteerd. De benodigde boor, afstandsbediening en trafo(s) zijn inbegrepen in de set.

 • M
Terrasverwarmers

Voor nog meer gebruiksplezier van uw overkapping kunt u kiezen voor onze infrarood terrasverwarmers. Door het infrarood principe ervaart u snel een comfortabele stralingswarmte zonder dat de gehele ruimte eerst opgewarmd dient te worden. De terrasverwarmer wordt inclusief afstandsbediening geleverd.

Voorkant terrasoverkapping

Bij deze optie kunt u kiezen uit decoratieve schoren welke aan elke staander worden bevestigd of een glazen schuifwand. Met laatstgenoemde optie kunt u uw terrasoverkapping winddicht afsluiten.

Eerste zijkant terrasoverkapping

Kies hier uw opvulling van de eerste zijkant. U kunt kiezen uit zijwanden voorzien van meerdere soorten polycarbonaat, een spie om bijvoorbeeld het schuine puntje dicht te maken en een glazen schuifwand. Bij de glazen schuifwand is de geassembleerde glazen spie om de schuine zijde op te vullen standaard meegeleverd. U kunt hier ook de gewenste glashoogte aangeven. Let op, bij een overkapping van 200 cm diepte kunnen geen schuifdeuren worden geleverd.

 • M
 • M
 • M
Tweede zijkant terrasoverkapping

Kies hier uw opvulling van de tweede zijkant. U kunt kiezen uit zijwanden voorzien van meerdere soorten polycarbonaat, een spie om bijvoorbeeld het schuine puntje dicht te maken en een glazen schuifwand. Bij de glazen schuifwand is de geassembleerde glazen spie om de schuine zijde op te vullen standaard meegeleverd. U kunt hier ook de gewenste glashoogte aangeven. Let op, bij een overkapping van 200 cm diepte kunnen geen schuifdeuren worden geleverd.

 • M
 • M
 • M
Zonwering

Voor de warme zomers kan een zonwering voor veel extra comfort zorgen. Onze degelijke zonweringen zijn van het plissé type en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en bedieningsstok. Voor de overkappingen met een uitval van 2 meter en/of een breedte van 3,03 meter zijn geen zonweringen beschikbaar. Wilt u hierbij zonwering neem dan contact met ons op.

 • M
Vrijstaande contructie
Uitleg vrijstaande contructie
 • M
In de Materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Totaal:
Totaalprijs: € 882,27
Door u gekozen opties: € 500,35
Prijs inclusief opties en BTW: € 1382,62
Concept naar mijzelf mailen

Concept versturen

Met het versturen van het concept gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 1382,62
Concept naar mijzelf mailen

Een veranda in uw tuin, de droom van elke levensgenieter!

We komen ze vaak tegen: het tuinhuis met veranda. Een veranda overkapping hoeft zeker niet altijd aan uw woning gebouwd te worden. Het is juist goed mogelijk om een overkapping veranda achter in uw tuin te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld vrijstaand als tuin veranda, maar dus zeker ook als tuinhuis met veranda. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een glas veranda of aluminium veranda's. Een veranda overkapping kan een mooie toevoeging geven aan de tuin en de woning. Maak er een ontspannen plek van en maak het perfect voor naar eigen behoeftes om zo een eigen plekje te creëren. Bepaal de juiste samenstelling uit de verschillende opties. Tover de tuin om tot een droomtuin.

Creëer zo uw droomtuin

Waar droomt u van als het om uw tuin gaat? Heeft u in gedachten het plaatje voor een tuinhuis met veranda al helemaal helder? Wordt het een glazen veranda met veranda zonwering? We kunnen u geen ongelijk geven. Een overkapping veranda past bij vrijwel elk tuinhuis of huis. Wanneer u beiden tegelijk gaat bestellen, kunt u uw wensen voor beide producten goed op elkaar afstemmen. Er zijn namelijk verschillende onderdelen waaruit u kunt kiezen bij het samenstellen van de veranda overkapping en het tuinhuis. Er zijn verschillende opties voor de kleur, stijl, dak, en grootte. Naast de standaard opties kunnen er ook nog diverse extra’s toegevoegd worden. Als deze keuzes goed op elkaar en de woning worden afgestemd, wordt uw droomtuin werkelijkheid!

Voordelen van de extra’s

Voor de veranda overkapping worden verschillende extra’s aangeboden. Deze extra’s bestaan uit: betonpoeren, verlichting, terraswarmers, schoren en glazen schuifdeuren. De betonpoeren zorgen voor een sterke fundering. Verlichting is gemaakt van led-licht en is ideaal wanneer u ook graag in de avond of juist vroeg in de ochtend onder de veranda overkapping wilt zitten. Terraswarmers zijn erg fijn op de koudere dagen, zodat u wel nog warm buiten kan zitten door middel van de infrarode verwarming. Schoren kunt u gebruiken om uw veranda overkapping aan de voorkant mooi af te werken. De glazen schuifdeuren zijn ideaal wanneer u graag de veranda overkapping wilt afsluiten om zo optimaal afgeschermd te worden van regen en wind. Met alle extra’s kunt u de veranda overkapping helemaal naar zin samenstellen. Kies de extra’s die passen bij uw behoeftes.

Verschillende plekken om een veranda te plaatsen

Sterker nog, wij zien vaak dat een tuinhuis in combinatie met een glazen veranda of glazen schuifdeuren besteld wordt. Of het bestaande tuinhuis wordt met een tuin veranda overkapping uitgebreid. Een veranda kan een mooie toevoeging zijn voor elke tuin. De plaats van de veranda kunt u zelf bepalen. Aan huis vast, aan een bestaand tuinhuis, aan het eind van de tuin. Niet alleen de plek kunt u kiezen maar ook de extra’s die u nodig heeft voor de veranda. De veranda overkapping past zo bij veel verschillende tuinen. En niet zelden kiezen mensen dan ook meteen glas veranda zonwering erbij. Wanneer u gelijk alle benodigde extra’s besteld bij de veranda overkapping, hoeft u nooit meer opzoek naar bijpassende accessoires. Zo is uw veranda in één keer klaar!

Bij Solundo kunt u altijd terecht

Hoe we allemaal dat weten? Omdat onze klanten ons dat graag vertellen. Wij houden graag contact met onze klanten om er zeker van te zijn dat alles in orde is met de veranda overkapping. Op deze manier kunnen we helpen wanneer het monteren niet goed lukt of wanneer ze toch nog een extra missen voor de veranda. Wij helpen niet alleen in de showroom bij de aankoop maar ook daarna, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin met veranda. Zo kunnen we andere nog beter adviseren over de aanschaf van hun overkapping veranda of aluminium veranda's. Wij helpe u graag bij de aankoop en erna!

Advies van Solundo

Bent u geïnteresseerd in een veranda overkapping? Via deze pagina op de website kunt u gemakkelijk zelf de overkapping naar wens samenstellen. Vind u al de verschillende keuzen overweldigend en weet u niet goed welke keuzes de juiste zijn voor uw situatie? Wees gerust want wij willen u graag helpen! Solundo heeft een showroom waar u kunt langskomen om de overkappingen te zien en zo een beter overzicht te krijgen wat u wel of juist niet wilt. Daarnaast lopen daar verschillende experts rond die graag al uw vragen willen beantwoorden. Samen met de expert kunt u de meest geschikte overkapping voor uw situatie uitkiezen.

Veelgestelde vragen

Is er een vergunning nodig voor een veranda?  

Wanneer u een veranda aan uw woning wilt bouwen is het goed mogelijk dat u helemaal geen vergunning nodig hebt. Natuurlijk zijn er een paar randvoorwaarden waar u aan moet voldoen, maar blijft u daarbinnen, dan is een vergunning niet noodzakelijk. Randvoorwaarden zijn bijvoorbeeld de maximale afmetingen van de veranda, de maximale hoogte van de veranda en de positie waar u de veranda aan de woning wilt plaatsen. Check vooraf bij uw gemeente wat de precieze randvoorwaarden voor uw veranda zijn.

Waarom koop ik een veranda bij Solundo?  

Onze jarenlange ervaring met het verkopen van veranda’s maakt ons tot een krachtige partner op het gebied van buiten leven en sfeerbeleving. We werken samen met sterke en kwalitatieve toeleveranciers die hun reputatie inmiddels bewezen hebben. En dan hebben we het niet alleen over de kwaliteit, maar ook de scherpe prijs en snelle levertijden die we u samen met onze partners kunnen aanbieden. Laat u adviseren in onze showroom en wij tonen u graag alle mogelijkheden!

Hoeveel kost een veranda aanbouw?  

Gaat u de veranda aanbouw zelf plaatsen of neemt u daarvoor een montagebedrijf in de arm? Beide is goed mogelijk, maar het maakt nogal wat uit voor de prijs van een veranda aanbouw. Wij hebben geen voorkeur, het is ons om het even of u zelf gaat plaatsen of niet. Solundo biedt zelf geen montage aan, maar met de degelijke handleiding op onze website kunt u de veranda aanbouw ook prima zelf realiseren. Wat nu een veranda aanbouw kost kunnen we u het beste in onze showroom vertellen, als we eerst uw wensen geïnventariseerd hebben. Kom langs en we helpen u graag op weg!

315