KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen terrasoverkapping samen

Hieronder in het filter kunt u uw gewenste kleur van de constructie, soort dakplaten, vorm van de sierlijst en de gewenste afmetingen (breedte en diepte) van uw terrasoverkapping in stellen.
Kleur:
Dakmateriaal:
Sierlijst:
Breedte:
Diepte:
Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Terrasoverkapping

Solundo biedt een keur aan oplossingen voor elke overkapping terras. Solundo levert 
terrasoverkappingen en schuifwanden van Sunrooms®, een gerenommeerd merk dat al 10 jaar op de markt aanwezig is. De terrasoverkapping en aanverwante producten zijn aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen en garanderen u de hoogste kwaliteit. Onze veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en duurzame andere materialen, zoals glas of polycarbonaat. Het aluminium is in een van de standaardkleuren gepoedercoat (crèmewit RAL9001 , antraciet structuurlak RAL7016 of verkeerswit RAL9016), een garantie voor jarenlange kleurechtheid en plezier van uw onderhoudsvriendelijke overkapping terras.

Polycarbonaat
De gebruikte polycarbonaatplaten met XS-structuur zijn nagenoeg onbreekbaar en bestand tegen allerlei weersinvloeden. Verkrijgbaar in diverse varianten, zoals onder andere helder en opaal. Zoekt u een variant met maximale lichtinval en tegelijkertijd maximaal zicht naar buiten? Kies dan voor glas op uw terrasoverkapping, wat het geheel een chique uitstraling geeft! De terrasoverkapping worden in standaard afmetingen aangeboden en worden als kant-en-klaar pakket bij u thuis bezorgd. In combinatie met onze opbouwhandleiding kunt u de overkapping terras eenvoudig en snel zelf realiseren.

Glazen overkapping 
Een glazen overkapping van Solundo vormt een waardevolle aanvulling van uw woning of terras. Opgebouwd uit een aluminium frame met gehard glazen panelen is uw glazen terrasoverkapping een hoogwaardige tuinkamer. U heeft vrij zicht naar buiten en kunt heerlijk van de zon genieten. Kortom, een optimale lichtopbrengst die bijdraagt aan het buitengevoel in uw glazen terrasoverkapping. En wie wil dat nu niet?

Een glazen overkapping van het merk Sunrooms® wordt geleverd met glazen panelen van gehard en gelaagd glas van 8mm dik. Robuuste panelen met een hoog draagvermogen volgens de laatste stand van de techniek geproduceerd. U heeft geen omkijken naar uw glazen terrasoverkapping. Uw glazen overkapping is onderhoudsarm en kan voorzien worden van extra zonwering om de ergste warmte in de zomermaanden buiten te houden.

196