KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen terrasoverkapping samen

Hieronder in het filter kunt u uw gewenste kleur van de constructie, soort dakplaten, vorm van de sierlijst en de gewenste afmetingen (breedte en diepte) van uw terrasoverkapping in stellen.

2. Extra opties

Extra opties toevoegen aan uw terrasoverkapping, hoogwaardige glazen schuifdeuren, een terrasverwarming of handige verlichting (indien mogelijk)
Betonpoeren

Hier kunt u aangeven of u betonpoeren wilt toepassen om de staanders van de overkapping op te monteren. Uiteraard is het ook mogelijk om uw overkapping te plaatsen op een zelfgemaakte fundering. Zorg daarbij dat de fundering voldoet aan de voorwaarden gesteld in de montagehandleiding. Standaard wordt uw overkapping geleverd met 1 hemelwaterafvoer. Kiest u voor meerdere betonpoeren met een hemelwaterafvoer dan dient u ook in de materiaallijst de HWA pijp, bladrooster en gootuitloop aantallen aan te passen.

Verlichting

Een verlichting set bevat energiezuinige LED lampjes waarvan er 2 stuks per tussenligger worden gemonteerd. De benodigde boor, afstandsbediening en trafo(s) zijn inbegrepen in de set.

Terrasverwarmers
Voor nog meer gebruiksplezier van uw overkapping kunt u kiezen voor onze infrarood terrasverwarmers. Door het infrarood principe ervaart u snel een comfortabele stralingswarmte zonder dat de gehele ruimte eerst opgewarmd dient te worden. De terrasverwarmer wordt inclusief afstandsbediening geleverd.
Voorkant terrasoverkapping

Bij deze optie kunt u kiezen uit decoratieve schoren welke aan elke staander worden bevestigd of een glazen schuifwand. Met laatstgenoemde optie kunt u uw terrasoverkapping winddicht afsluiten. Tip, kijk ook even bij het tabblad “Losse onderdelen” voor deurgreepjes en tochtborstels!

 • Voorkant glashoogte

  Kies hier uw gewenste glashoogte. Voor het bepalen van de dagmaat telt u 8,5cm op bij de gekozen glashoogte. De toelaatbare speling op deze afmeting is +/- 2 cm.

  Deurgrepen

  RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes

  Tochtborstels Glas-Glas

  Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur

In de materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Totaal:
Totaalprijs: € 721,82
Door u gekozen opties: € 0,00
Prijs inclusief opties en BTW: € 721,82
Concept naar mijzelf mailen
Door u samengestelde product prijs inclusief opties en BTW:
€ 721,82

Terrasoverkapping

Solundo biedt een keur aan oplossingen voor elke overkapping terras. Solundo levert terrasoverkappingen en schuifwanden van Sunrooms®, een gerenommeerd merk dat al 10 jaar op de markt aanwezig is. De terrasoverkapping en aanverwante producten zijn aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen en garanderen u de hoogste kwaliteit. Onze veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en duurzame andere materialen, zoals glas of polycarbonaat. Het aluminium is in een van de standaardkleuren gepoedercoat (crèmewit RAL9001 , antraciet structuurlak RAL7016 of verkeerswit RAL9016), een garantie voor jarenlange kleurechtheid en plezier van uw onderhoudsvriendelijke overkapping terras.

Polycarbonaat
De gebruikte polycarbonaatplaten met XS-structuur zijn nagenoeg onbreekbaar en bestand tegen allerlei weersinvloeden. Verkrijgbaar in diverse varianten, zoals onder andere helder en opaal. Zoekt u een variant met maximale lichtinval en tegelijkertijd maximaal zicht naar buiten? Kies dan voor glas op uw terrasoverkapping, wat het geheel een chique uitstraling geeft! De terrasoverkapping worden in standaard afmetingen aangeboden en worden als kant-en-klaar pakket bij u thuis bezorgd. In combinatie met onze opbouwhandleiding kunt u de overkapping terras eenvoudig en snel zelf realiseren.

Glazen overkapping 
Een terrasoverkapping wordt ook wel glazen overkapping, overkapping terras en overkapping glas genoemd. De overkapping van terras van Solundo vormt een waardevolle aanvulling van uw woning of terras. Opgebouwd uit een aluminium frame met gehard glazen panelen is uw glazen terrasoverkapping een hoogwaardige tuinkamer. U heeft vrij zicht naar buiten en kunt heerlijk van de zon genieten. Kortom, een optimale lichtopbrengst die bijdraagt aan het buitengevoel in uw glazen terrasoverkapping. En wie wil dat nu niet?

Een glazen overkapping van het merk Sunrooms® wordt geleverd met glazen panelen van gehard en gelaagd glas van 8mm dik. Robuuste panelen met een hoog draagvermogen volgens de laatste stand van de techniek geproduceerd. U heeft geen omkijken naar uw glazen terrasoverkapping. Uw glazen overkapping is onderhoudsarm en kan voorzien worden van extra zonwering om de ergste warmte in de zomermaanden buiten te houden.

196