KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Tuinoverkapping

Bij Solundo vindt u dé tuinoverkapping. U heeft de keuze uit verschillen materialen als kunststof en glas. Het hoogwaardige aluminium in 3 verschillende kleuren. De fraaie sierlijst is verkrijgbaar in diverse varianten. Onderhoudsarm dak materiaal! Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen
Nog geen selectie gemaakt

Tuinoverkapping kiezen? Wij begeleiden u naar de juiste keuze

Tuinoverkapping, natuurlijk een overkapping in uw tuin. Aan huis gebouwd als verlengstuk van uw woning of een vrijstaande overkapping tuin. Zeker in dat laatste geval kunt u spreken van een tuinoverkapping. Niet alleen uw woning wordt met een terrasoverkapping opgewaardeerd, ook uw tuin krijgt hierdoor meer uitstraling.

Koele voorjaarsavonden of kille herfstavonden worden ineens omgetoverd tot een aangenaam verblijf in uw tuinoverkapping. En niet te vergeten de lange zwoele zomeravonden.

Hoogwaardige overkapping tuin
Met een hoogwaardig aluminium frame is de overkapping tuin een kwaliteitsproduct. Met de glazen schuifdeuren van Sunrooms®, verlengt u het buitenseizoen aanzienlijk. Het kwalitatieve aluminium in combinatie met de sterke poedercoating zorgen voor een lange levensduur en weinig onderhoud van uw terrasoverkapping. Solundo spant zich tot het uiterste in om u de beste oplossing te adviseren. Vraag ons naar de mogelijkheden en bezoek onze webwinkel. Vragen over een overkapping tuin of hulp nodig bij het samenstellen? Neem gerust contact op!

314