KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen tuinoverkapping samen

Hieronder in het filter kunt u uw gewenste kleur van uw tuinoverkapping, soort dakplaten, type sierlijst en de gewenste afmetingen in stellen.
Kleur:
Dakmateriaal:
Sierlijst:
Breedte:
Diepte:
Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Tuinoverkapping kiezen? Wij begeleiden u naar de juiste keuze

Tuinoverkapping, natuurlijk een overkapping in uw tuin. Aan huis gebouwd als verlengstuk van uw woning of vrijstaand in de tuin. Zeker in dat laatste geval kunt u spreken van een tuinoverkapping. Niet alleen uw woning wordt met een terrasoverkapping opgewaardeerd, ook uw tuin krijgt hierdoor meer uitstraling.

Koele voorjaarsavonden of kille herfstavonden worden ineens omgetoverd tot een aangenaam verblijf in uw tuinoverkapping. En niet te vergeten de lange zwoele zomeravonden.

Hoogwaardig aluminium
Met een aluminium terrasoverkapping en glazen schuifdeuren van Sunrooms®, verlengt u het buitenseizoen aanzienlijk. Het kwalitatieve aluminium in combinatie met de sterke poedercoating zorgen voor een lange levensduur en weinig onderhoud van uw terrasoverkapping. Solundo spant zich tot het uiterste in om uw de beste oplossing te adviseren. Vraag ons naar de mogelijkheden en bezoek onze webwinkel.

314