Carport

Bescherm jouw auto, met een carport van Solundo.

Tegen weer en wind

Een carport beschermt jouw auto tegen verschillende weersomstandigheden. Een carport kopen kan in verschillende afmetingen en past hierdoor goed bij elke auto. De carport is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat geschikt is voor elk weer en is erg onderhoudsarm. De carport heeft een poedercoating in verschillende kleuren, laat jouw carport zo mooi aansluiten op de woning. Een carport kopen kan zo snel en gemakkelijk!

Carport

Soort: Overkapping | Breedte: 306 cm | Diepte: 200 cm | Kleur: Antraciet structuur (RAL7016) | Dakmateriaal: Opaal polycarbonaat | Sierlijst: Rond | Overig: Standaard goot | Sneeuwzone: SZ1 (NL) | Sneeuwzone: SZ2

Extra Opties: Handleiding: Handleiding overkapping overkapping

Artikelnummer 120926

Een carport beschermt jouw auto tegen verschillende weersomstandigheden. Een carport kopen kan in verschillende afmetingen en past hierom goed bij elke auto. De carport is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat geschikt is voor elk weer en is erg onderhoudsarm. De carport heeft een poedercoating in verschillende kleuren, laat jouw carport zo mooi aansluiten op de woning. Een carport kopen kan zo snel en gemakkelijk!

Lees meer
Helder polycarbonaat platen zijn voorzien van stevige X structuur en zijn 66% lichtdoorlatend
Opale polycarbonaat platen zijn voorzien van stevige X structuur en 54% lichtdoorlatend. Echter omdat het opaal is wordt het zonlicht diffuse waardoor niet alleen het licht beter verspreid wordt maar ook de warmte van de zonnestralen niet “steekt”.
IQ relax platen hebben niet alleen de voordelen van de opale plaat (zoals het zonlicht dat diffuse wordt waardoor niet alleen het licht beter verspreid wordt maar ook de warmte van de zonnestralen niet “steekt”) maar het houdt ook meer warmte tegen door een speciale toplaag. Van de polycarbonaat platen is dit de beste optie.
Een overkapping met een glazen dak is een betaalbare luxe en heeft het grote voordeel dat u goed naar buiten kunt kijken. In combinatie met glazen schuifdeuren en eventueel zonwering heeft u een mooie en zeer bruikbare terrasoverkapping!
Configuratie met belasting tot 65kg/m2 ofwel 30cm sneeuw/m2, standaard voor Nederland is SZ1 voldoende.
Configuratie met belasting tot 85kg/m2 ofwel 50cm sneeuw/m2

Extra opties

Maak hier jouw keuze voor interessante opties die geschikt zijn voor jouw carport.

Op zoek naar een bouwpakket voor een carport om zelf te monteren? Zoek niet verder, wij hebben de verschillende mogelijkheden al voor je geselecteerd. Je treft hier de verschillende mogelijkheden, kleuren en varianten aan. Snel en eenvoudig te bestellen, maar ook altijd geschikt voor eigen montage.

Overkapping
306 cm
200 cm
Antraciet structuur (RAL7016)
Opaal polycarbonaat
Rond
Standaard goot
SZ1 (NL)
SZ2

Totaal:

Totaal prijs 882,27
Extra opties 0,-
Prijs inclusief opties en BTW 882,27

Carport

882,27

Carports van Solundo

Een Sunrooms® overkapping kan natuurlijk ook op een andere wijze gebruikt worden. Niet alleen je terras kun je ermee overkappen, je kunt er ook voor kiezen een carport voor jouw auto, boot, camper of motorfiets op te bouwen. Met een carport van Solundo kun je gemakkelijk en snel jouw voortuigen beschermen tegen het slechte weer dat Nederland soms te bieden heeft. Je kunt zelf de juiste afmetingen kiezen voor de carport, zo past het voertuig wat je onder de carport wilt zetten er precies onder. Met een carport hoef je in de winter nooit meer de ruit van jouw auto te krabben en zal de auto, motor, camper of boot minder wasbeurten nodig hebben. Een carport kopen is via de website van Solundo voor iedereen binnen handbereik.

Onderdelen van een carport

Wil je graag je voertuig tegen allerlei weersinvloeden beschermen maar heb je geen mogelijkheid een garage of schuur te bouwen? Monteer snel en eenvoudig een carport auto van Sunrooms® en je bent van alle zorgen af. Opgebouwd uit hoogwaardig gecoat aluminium en polycarbonaat, met gesloten achter- en/of zijwand(en) oogt de carport modern en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Carports modern of klassiek, zwart of wit, sluit het mooi aan bij jouw woning. Zelfs voor het dak heb je keus uit glas of verschillende soorten polycarbonaat. Een aluminium carport met een bijpassend stevig dak is duurzaam, onderhoudsarm en zal jaren meegaan. Heb je genoeg ruimte in de voortuin of op jouw oprit dan past een carport zeker bij jou. Carports zijn een waardevolle aanvulling voor jouw woning.

Zijwand voor de carport

Een carport kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen wanden in jouw carport aan huis te plaatsen, hetzij gemaakt van aluminium rabatdelen of kozijnprofielen voorzien van gehard veiligheidsglas of polycarbonaat. Voor ieder wat wils! De 35mm dikke, gepoedercoate aluminium rabatdelen kunnen als wand in een overkapping of carport geplaatst worden, maar kunnen ook prima als erfafscheiding/schutting dienen. Dit is ideaal als je jouw voortuin of oprit wilt afschermen van de buren. Een zij- of achterwand in jouw carport auto kan zo eenvoudig verlengd worden om jouw perceel af te bakenen. Maar het hoeft niet alleen als afscheiding te dienen de zijwanden zorgen ook voor extra bescherming voor jouw voertuig. De wind zal geen regen of sneeuw meer naar binnen laten waaien en jouw auto vuil maken.

Voordelen aluminium carport

Eén van de vele toepassingen van een aluminium terrasoverkapping is een carport overkapping, oftewel een carport alu. Jouw auto, motor, caravan of camper staat onder een carport aan huis goed beschermd tegen weersinvloeden. Regen of vuil, maar ook vorst hebben onder een carport overkapping geen vat meer op jouw voertuig. De carport alu heeft een stevige constructie, dat wil jij toch ook? Zo hoef jij je geen zorgen te maken over slechte

weersomstandigheden en wat dat voor schade aan jouw auto zal verrichten. Met een aluminium carport is jouw voertuig altijd beschermd. Niet alleen hoef je je geen zorgen te maken over jouw voertuig, maar de carport zelf heeft ook maar weinig zorg nodig. De carport is gemaakt van aluminium wat erg duurzaam en onderhoudsarm is.

Zelf een carport bouwen

Wil je een carport kopen en dan ook de carport modern bouwen? Solundo biedt je een eenvoudig carport bouwpakket aan, dat snel en gemakkelijk door jouzelf te monteren is. Het bouwpakket wordt namelijk aangeboden met een overzichtelijke montage handleiding die stapsgewijs uitlegt hoe de carport gemonteerd moet worden. Niet alleen worden alle stappen duidelijk uitgelegd maar ook alle gereedschap die je nodig hebt wordt benoemd. Zo kan het monteren niet fout gaan! Dit carport bouwpakket aluminium wordt in standaardafmetingen geleverd, maar het is niettemin ook mogelijk er een carport op maat van te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vrijstaande carport in plaats van een carport aan huis. Een carport op maat geeft jou de vrijheid om de carport goed op jouw woning aan te laten sluiten. Een carport bouwpakket biedt je zodoende vele mogelijkheden voor een carport bouwen.

Gemakkelijk een carport kiezen

Een carport bestellen en een carport bouwen was nog nooit zo eenvoudig: onze overzichtelijke en beknopte montagehandleiding loodst je snel door het montageproces. De carport blijft voor jaren jouw voertuigen beschermen door het duurzame en onderhoudsarme materiaal. Stel zelf door middel van de verschillende keuzes jouw perfecte carport op maat samen. Kies je voor een klassieke of moderne carport? Een witte of antracieten kleur, van glas of van polycarbonaat? De keuze is volledig aan jou. Zorg dat jouw carport aan huis perfect aansluit op de stijl van jouw woning. Hoe eerder je van jouw nieuwe carport kunt genieten, hoe beter voor jouw auto. En als jij en jouw carport auto tevreden zijn, zijn wij het ook!

Advies van Solundo

Weet je nog niet goed wat belangrijk is om jouw gewenste aluminium carport samen te stellen? Zijn het te veel keuzes? Wij helpen je graag met een eigen carport bouwen met persoonlijk advies. Zo hopen we jou te kunnen helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw droomcarport. Neem contact met ons op en kom langs bij onze showroom daar geven we je persoonlijk advies en helpen we je met het samenstellen van jouw aluminium carport. Samen creëren we jouw droomcarport!

Veelgestelde vragen

Heb je een carport vergunning nodig?

Een carport is vaak niet meer dan een dak op palen, waarbij tenminste 3 zijden niet voorzien zijn van een wand. Een carport wordt vaak gelijkgesteld aan een overkapping en is onder bepaalde voorwaarden niet vergunningsplichtig. Overigens kan een gemeente wel aanvullende regels ten aanzien van een carport opstellen. Ook de plaats van de carport speelt daarin een rol. Het is altijd verstandig vooraf informatie bij jouw gemeente op te vragen, voordat je een carport gaat plaatsen.

Hoe maak je zelf een carport?

Solundo heeft eenvoudige, maar doeltreffende handleidingen op de website staan, waarmee je zelf eenvoudig een carport kunt opbouwen. Deze handleidingen zijn voorzien van uitgebreide tekeningen, zodat iedereen dit kan ‘lezen’. Een goede voorbereiding is het halve werk: zorg dat je over het juiste gereedschap beschikt, voordat je begint. Dat scheelt je een hoop tijd en ergernis!

Wat kost het bouwen van een carport?

De kosten voor het bouwen van een carport zijn doorgaans niet hoog, maar hangen wel af van welk type carport je wilt bouwen. Grofweg heb je twee mogelijkheden: of je bouwt een zelfdragende carport die volledig uit aluminium onderdelen en polycarbonaatplaten bestaat of je bouwt eerst een houten onderconstructie, waarop je eenvoudige aluminium profielen en polycarbonaatplaten monteert. Wij laten je graag de verschillende mogelijkheden in onze showroom zien en kunnen je dan ook precies de prijs van een carport voorrekenen.

Whatsapp
Loading..