KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Carport

U zoekt een bouwpakket voor een carport om zelf te monteren? Zoek niet verder, wij hebben de verschillende mogelijkheden al voor u geselecteerd. U treft hier de verschillende mogelijkheden, kleuren en varianten aan. Snel en eenvoudig te bestellen, maar ook altijd geschikt voor eigen montage.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen carport samen

Hieronder kunt u zelf uw carport op maat samenstellen. Van kleur tot aan het materiaal van het dak

In de materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Prijs inclusief BTW: € 0,00
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 0,00
Concept naar mijzelf mailen

Zelf uw carport kopen en uw carport bouwen? Iedereen kan het met behulp van de eenvoudige doe-het-zelf instructies!

Een Sunrooms® overkapping kan natuurlijk ook op een andere wijze gebruikt worden. Niet alleen uw terras kunt u ermee overkappen, u kunt er ook voor kiezen een carport voor uw auto, boot, camper of motorfiets op te bouwen. Met een carport van Solundo kunt u gemakkelijk en snel uw voortuigen beschermen tegen het slechte weer dat Nederland soms te bieden heeft. U kunt zelf de juiste afmetingen kiezen voor de carport, zo past het voertuig wat u onder de carport wilt zetten er precies onder. Met een carport hoeft u in de winter nooit meer de ruit van uw auto te krabben en zal de auto, motor, camper of boot minder wasbeurten nodig hebben. Een carport kopen is via de website van Solundo voor iedereen binnen handbereik.

Onderdelen van een carport

Wilt u graag uw voertuig tegen allerlei weersinvloeden beschermen maar heeft u geen mogelijkheid een garage of schuur te bouwen? Monteer snel en eenvoudig een carport auto van Sunrooms® en u bent van alle zorgen af. Opgebouwd uit hoogwaardig gecoat aluminium en polycarbonaat, met gesloten achter- en/of zijwand(en) oogt de carport modern en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Carports modern of klassiek, zwart of wit, sluit het mooi aan bij uw woning. Zelfs voor het dak heeft u keus uit glas of verschillende soorten polycarbonaat. Een aluminium carport met een bijpassend stevig dak is duurzaam, onderhoudsarm en zal jaren meegaan. Heeft u genoeg ruimte in de voortuin of op uw oprit dan past een carport zeker bij u. Carports zijn een waardevolle aanvulling voor uw woning.

Zijwand voor de carport

Een carport kunt u helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen wanden in uw carport aan huis te plaatsen, hetzij gemaakt van aluminium rabatdelen of kozijnprofielen voorzien van gehard veiligheidsglas of polycarbonaat. Voor ieder wat wils! De 35mm dikke, gepoedercoate aluminium rabatdelen kunnen als wand in een overkapping of carport geplaatst worden, maar kunnen ook prima als erfafscheiding/schutting dienen. Dit is ideaal als u uw voortuin of oprit wilt afschermen van de buren. Een zij- of achterwand in uw carport auto kan zo eenvoudig verlengd worden om uw perceel af te bakenen. Maar het hoeft niet alleen als afscheiding te dienen de zijwanden zorgen ook voor extra bescherming voor uw voertuig. De wind zal geen regen of sneeuw meer naar binnen laten waaien en uw auto vuil maken.

Voordelen aluminium carport

Eén van de vele toepassingen van een aluminium terrasoverkapping is een carport overkapping, oftewel een carport alu. Uw auto, motor, caravan of camper staat onder een carport aan huis goed beschermd tegen weersinvloeden. Regen of vuil, maar ook vorst hebben onder een carport overkapping geen vat meer op uw voertuig. De carport alu heeft een stevige constructie, dat wilt u toch ook? Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over slechte weersomstandigheden en wat dat voor schade aan uw auto zal verrichten. Met een aluminium carport is uw voertuig altijd beschermd. Niet alleen hoeft u zich geen zorgen te maken over uw voertuig maar de carport zelf heeft ook maar weinig zorg nodig. De carport is gemaakt van aluminium wat erg duurzaam en onderhoudsarm is.

Zelf een carport bouwen

Wilt u een carport kopen en dan ook de carport modern bouwen? Solundo biedt u een eenvoudig carport bouwpakket aan, dat snel en gemakkelijk door u zelf te monteren is. Het bouwpakket wordt namelijk aangeboden met een overzichtelijke montage handleiding die stapsgewijs uitlegt hoe de carport gemonteerd moet worden. Niet alleen worden alle stappen duidelijk uitgelegd maar ook alle gereedschap die u nodig heeft wordt benoemd. Zo kan het monteren niet fout gaan! Dit carport bouwpakket aluminium wordt in standaardafmetingen geleverd, maar het is niettemin ook mogelijk er een carport op maat van te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vrijstaande carport in plaats van een carport aan huis. Een carport op maat geeft u de vrijheid om de carport goed op uw woning aan te laten sluiten. Een carport bouwpakket biedt u zodoende vele mogelijkheden voor een carport bouwen.

Gemakkelijk een carport kiezen

Een carport bestellen en een carport bouwen was nog nooit zo eenvoudig: onze overzichtelijke en beknopte montagehandleiding loods u snel door het montageproces. De carport blijft voor jaren uw voertuigen beschermen door het duurzame en onderhoudsarme materiaal. Stel zelf door middel van de verschillende keuzes uw perfecte carport samen. Kiest u voor een klassieke of moderne carport? Een witte of antracieten kleur, van glas of van polycarbonaat? De keuze is volledig aan u. Zorg dat uw carport perfect bij uw woning aansluit. Hoe eerder u van uw nieuwe carport kunt genieten, hoe beter voor uw auto. En als u en uw carport auto tevreden zijn, zijn wij het ook!

Advies van Solundo

Weet u nog niet goed wat belangrijk is om uw gewenste carport samen te stellen? Zijn het te veel keuzes? Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken om uw droomcarport werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op en kom langs bij onze showroom daar geven we u persoonlijk advies en helpen we u met het samenstellen van uw carport. Samen creëren we uw droomcarport!

Veelgestelde vragen

Heeft u een carport vergunning nodig?  

Een carport is vaak niet meer dan een dak op palen, waarbij tenminste 3 zijden niet voorzien zijn van een wand. Een carport wordt vaak gelijkgesteld aan een overkapping en is onder bepaalde voorwaarden niet vergunningsplichtig. Overigens kan een gemeente wel aanvullende regels ten aanzien van een carport opstellen. Ook de plaats van de carport speelt daarin een rol. Het is altijd verstandig vooraf informatie bij uw gemeente op te vragen, voordat u een carport gaat plaatsen.

Wat kost het bouwen van een carport?  

De kosten voor het bouwen van een carport zijn doorgaans niet hoog, maar hangen wel af van welk type carport u wilt bouwen. Grofweg heeft u twee mogelijkheden: ofwel u bouwt een zelfdragende carport die volledig uit aluminium onderdelen en polycarbonaatplaten bestaat ofwel u bouwt eerst een houten onderconstructie, waarop u eenvoudige aluminium profielen en polycarbonaatplaten monteert. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden in onze showroom zien en kunnen u dan ook precies de prijs van een carport voorrekenen.

Hoe maak je zelf een carport?  

Solundo heeft eenvoudige, maar doeltreffende handleidingen op de website staan, waarmee u zelf eenvoudig een carport kunt opbouwen. Deze handleidingen zijn voorzien van uitgebreide tekeningen, zodat iedereen dit kan ‘lezen’. Een goede voorbereiding is het halve werk: zorg dat u over het juiste gereedschap beschikt, voordat u begint. Dat scheelt u een hoop tijd en ergernis!

317