Onze aanpak

Van oriëntatie tot nazorg: wij staan voor jou klaar.

Aanvullende producten

Om je nieuwe schuifwand of overkapping af te maken, bieden wij verschillende aanvullende producten aan.

In de maatvoering komen we in veel gevallen goed uit, mede door onze bovenrail van 7.5 cm. De onderrail is van afwatering voorzien en met gaten voorgeboord voor snelle montage. We adviseren deze ook altijd met kit af te werken in verband met vorst en regen.

Onze zijgeleiding is voorzien van tochtborstel, hiervoor hebben we een smalle en brede variant. Ook de universele tochtstrips zijn ideaal. Handgrepen kunnen we combineren met tochtborstels. Ook kunnen we de handgrepen plakken, waardoor ze op wisselende hoogte gemonteerd kunnen worden. Meenemers zijn niet dubbelwerkend en houden daardoor een stukje flexibiliteit. Ook hebben we eindplaatjes die in de rail geschroefd kunnen worden. Daarnaast zijn er nog veel meer keuzemogelijkheden! De producten zijn goed op elkaar afgestemd, zodat ze elkaar niet tegenwerken in werking.

De roedeverdeling is nog steeds een unieke toepassing waar weinig vergelijkbaars voor is, zoals tochtborstels die geïntegreerd zijn in de roedeverdeling. Zo bieden we je net die extraatjes om je terrasoverkapping of tuinkamer af te maken.

Persoonlijk advies in onze showroom?

Whatsapp
Loading..