Specialist in glazen schuifdeuren

Breng het buitenleven naar binnen, met de glazen schuifdeuren van Solundo

Glazen schuifdeur

Slidingdoors - Lengte rail: 196 cm 1 spoor systeem | Breedte glazen deur: 98 cm | Slidingdoors - Kleur rail: Antraciet structuur (RAL7016) | Kleur deurset: Antraciet structuur (RAL7016) | Totale inbouwhoogte: 197 - 202 cm | Aantal sporen: 1 spoor | Toepassing: Buiten

Extra Opties: Montagehandleiding: Handleiding glazen schuifdeuren schuifdeuren

Artikelnummer SD-009785

Glazen schuifdeuren voor de overkapping of het balkon. De glazen schuifdeur kunt u op maat maken door de juiste afmetingen en het aantal sporen zelf uit te kiezen. De terras schuifdeur is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is in verschillende kleuren beschikbaar. Om de glazen schuifdeur echt af te maken kunt u kiezen uit verschillende extra accessoires. Sluit uw overkapping of balkon mooi af met een glazen schuifdeur!

Lees meer
Persoonlijk advies?
Maximaal af te sluiten met 2 deuren en 2 cm overlap: 98cm deuren 194cm 82cm deuren 162cm
Maximaal af te sluiten met 3 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 290cm 82cm deuren 242cm
Maximaal af te sluiten met 4 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 386cm 82cm deuren 322cm
Maximaal af te sluiten met 5 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 482cm 82cm deuren 402cm
Maximaal af te sluiten met 6 deuren en 2cm overlap: 98cm deuren 578cm 82cm deuren 482cm
Let op: de aluminium deursets dienen ingekort te worden. Deze worden standaard op 98cm geleverd. 82cm breed glas is NIET beschikbaar in de grootste 4 inbouwhoogtes.
Bij mat zwart (9005M) is de onderrail ook mat zwart. Deze is eerst geanodiseerd en daarna gecoat voor de beste bescherming.
Alle glasmaten zijn gelijk geprijsd. Mocht u de inbouwhoogte nog niet exact weten, kies dan een willekeurige inbouwhoogte. Geef dit bij bestellen van de order duidelijk aan in het opmerkingenveld. LET OP: 82cm breed glas is in een beperkt aantal dagmaten beschikbaar.
De 4 spoor is, naast de standaard maat van 390cm ook beschikbaar in de lengtes 290, 490 en 590cm. Bij 290 en 3 deuren is 1 spoor ongebruikt, bij 490 en 590 zijn er 2 deuren op 1 spoor.
Let op: de totale inbouwhoogte van binnenrail systemen zijn 0,7 cm lager dan buiten systemen. Als voorbeeld: voor buiten inbouwhoogte 197-202 cm is voor binnen inbouwhoogte 196,3 - 201.3 cm.

Extra opties

Hieronder kunt u uw glazenschuifdeuren voorzien van een aantal interessante opties, zoals deurgrepen, tochtborstels. (indien mogelijk)

Fraaie glazen schuifdeuren voor uw terrasoverkapping of balkon. De aluminium rail is voorzien van een aantal sporen naar keuze. De glazen schuifdeur is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn voorzien van gehard veiligheidsglas. Het geheel vormt een elegante aanvulling op uw terrasoverkapping of balkon. Denkt u eraan dat de dagmaat (totale hoogte) van de schuifdeuren gelijk is aan de glashoogte + 85mm voor de profielen? De tolerantie bedraagt +/- 20mm. Vergeet ook niet uw accessoires te bestellen voor uw glazen schuifdeur, zoals tochtborstels en handgrepen. Kijk hiervoor ook onderaan de pagina bij gerelateerde producten. Voor zijgeleiding zoekt u hiervoor in het zoekveld rechtsboven. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

196 cm 1 spoor systeem
98 cm
Antraciet structuur (RAL7016)
Antraciet structuur (RAL7016)
197 - 202 cm
1 spoor
Buiten

Totaal:

Totaal prijs 328,36
Extra opties 0,-
Prijs inclusief opties en BTW 328,36

Glazen schuifdeur

328,36

Glazen schuifdeuren

Een glas schuifdeur lijkt eenvoudig, maar het betreft een uitgekiend concept, waarbij alle onderdelen voor perfecte schuifdeuren buiten op elkaar afgestemd zijn. Zo kan alles zelf samengesteld worden om voor elke situatie de geschikte glazen schuifdeuren te krijgen. Stapsgewijs kunt u uw droom schuifdeur glas realiseren en laten aansluiten op uw woning. Laten we eens kijken hoe een glazen schuifdeur buiten eruit ziet en welke keuzes u heeft om de perfecte schuifdeuren glas samen te stellen.

Details

Een glazen schuifdeur buiten bestaat uit een glazen paneel en diverse aluminium onderdelen. De glas schuifdeur voor uw overkapping met schuifdeuren is gemaakt van 10mm gehard veiligheidsglas in een aluminium slede. De glazen schuifdeuren voor buiten worden op een onderrail geplaatst en rijden met behulp van wielsetjes in de aluminium slede over deze onderrail. Boven de schuifdeur glas wordt nog eens een geleiderail gemonteerd, die ervoor zorgt dat de buiten schuifdeur netjes verschoven kan worden. De schuifdeur is van stevig, duurzaam materiaal gemaakt en gaat daardoor jaren mee. Bepaal de juiste kleur breedte en lengte en geniet zo van uw zelf samen gestelde schuifdeuren glas. Op maat gemaakt met preciezie, zo kunt u jarenlang optimaal genieten van uw glazen schuifdeuren.

Verschillende extra’s voor de glazen schuifdeur

U kunt het bij de simpele basis schuifdeur glas houden of dit verder uitbreiden met extra's. De schuifdeuren buiten kunnen optioneel worden uitgebreid met accessoires, zoals tochtborstels, deurgrepen, zijgeleidingsprofielen of meenemers. Tochtborstels zijn ideaal om nog beter de koude wind van Nederland buiten te houden. Zo houdt u uw woning, overkapping of balkon lekker warm met de schuifdeur glas. Deurgrepen kunt u toevoegen als u uw glazen schuifdeuren een mooiere afwerking wilt geven en daarnaast kan het goed gebruikt worden om vette vingers op de glazen deuren te voorkomen. Zijgeleiding is iets wat u niet ziet maar wel merkt op de glazen schuifdeur op maat. Zijgeleiding zorgt ervoor dat u uw schuifdeur makkelijker kunt bedienen. Meenemers zijn daarbij ook functionele accessoires voor uw schuifdeur, aangezien ze het mogelijk maken om uw schuifdeur in één vloeiende beweging volledig te openen. Deze accessoires dragen bij aan het praktische genot van een glazen schuifdeur op maat.

Toepassing

Waar komt een glazen schuifdeur buiten het beste tot zijn recht? Wat denkt u van een overkapping met schuifdeuren? Een terras schuifdeur is een lust voor het oog en het maakt uw terrasoverkapping compleet. Echter, een glazen schuifdeur buiten kan ook prima op een andere wijze toegepast worden, zoals afscheiding van een balkon of een groot terras. Heeft u een bestaande overkapping? Onze glazen schuifdeuren overkapping laten zich prima inpassen. Glazen schuifdeuren kunnen dus op verschillende plekken geplaatst worden en kunnen altijd een toegevoegde waarde geven aan uw woning. Niet alleen is een glas schuifdeur functioneel maar het zorgt ook voor een mooie afwerking van uw overkapping, woning en balkon. Glazen schuifdeuren zorgen voor een mooie moderne afsluiting van een ruimte. Maak deze afsluiting aansluitend bij uw woning door de juiste keuzes voor uw situatie te maken zoals een terras schuifdeur wanneer u al een overkapping heeft.

Monteren

Alle keuze's met bijpassende extra's gekozen voor de schuifdeuren glas passend bij uw woning? Wanneer u de keuze tot de juiste glazen schuifdeuren heeft gemaakt met de bijpassende accessoires, dan is het tijd om te wachten tot de levering. De levering van uw glazen schuifdeuren duurt enkele weken. Om niet nog langer te hoeven wachten na de levering kunt u zelf de glazen schuifdeuren plaatsen. Dit is helemaal niet lastig en kan stapsgewijs met behulp van de montagehandleiding. Schakel hulp in van uw familie of vrienden en zet samen de glazen schuifdeur op maat in elkaar. Bent u toch niet zo handig? Dan kunt u altijd hulp inschakelen van een bouwbedrijf om de glazen deuren te monteren. Neem een kijkje bij de bouwbedrijven die wij adviseren en bekijk welk bedrijf geschikt is voor uw regio. Zo heeft u voor u het weet fijne glazen schuifdeuren voor uw woning of een overkapping met schuifdeuren waar u jaren van kunt genieten!

Solundo helpt bij uw beslissing

Laten we alles over een buiten schuifdeur / glazen schuifpui nog even op een rij zetten: een glas schuifdeur is een waardevolle aanvulling op uw overkapping, woning of terras en is eenvoudig te monteren. Onze schuifdeur glas is in vele maten verkrijgbaar, waarbij vrijwel elke opening netjes gevuld kan worden. Niet alleen kunt u de terras schuifdeur zelf helemaal personaliseren naar wens maar u kunt ook kiezen uit de vele extra’s die bij de schuifdeur besteld kunnen worden. Personaliseer uw perfecte glazen schuifdeuren en maak zo uw woning compleet. Weet u nog niet welke keuzes u moet maken en wat belangrijk is voor u? Neem gerust contact met ons op en kom langs bij de showroom voor persoonlijk advies voor uw glas schuifdeur. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat u de juiste glazen schuifdeuren kunt krijgen voor uw woning of een overkapping met glazen schuifdeuren.

Veelgestelde vragen

Zorgt Solundo voor de installatie van mijn glazen schuifdeuren?

Onze glazen schuifwanden zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van onze montagehandleiding. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig te installeren zijn, bieden wij geen montage aan. Wij staan tot uw beschikking!

Kan ik de kleur van mijn glazen schuifdeuren veranderen?

Solundo levert de glazen schuifdeuren in 4 standaardkleuren, namelijk crèmewit (RAL9001), antracietstructuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005M).

Kan ik de geleiderailsets of andere onderdelen op maat laten zagen?

Alle onderdelen bestaan uit verschillende standaardmaten, zodat ze in veel gevallen toepasbaar zijn. Daarom zagen we niet op maat. Meet zorgvuldig en selecteer de juiste maten in de configurator!

Worden er schroeven meegeleverd voor mijn glazen schuifwand?

Solundo glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, wat verschillende montagemethoden en verschillende montagematerialen vereist. Daarom leveren we standaard geen schroeven mee.

Wanneer heb ik eindplaten nodig op de railsets?

Monteert u de railsets tussen bestaande muren, palen of poeren die de railsets aan het uiteinde volledig afdekken? Dan hebt u geen eindplaten nodig. Als u de railsets met een "open eind" monteert, hebt u eindplaten nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails glijden.

Welke glasformaten zijn verkrijgbaar?

Solundo heeft verschillende glasbreedtes (82 cm of 98 cm) en glashoogtes in zijn assortiment, zodat het in bijna alle gevallen kan worden toegepast. Er zijn in totaal 22 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes hebben een groot bereik, dat in het keuzemenu wordt weergegeven als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte voor u van toepassing is en selecteer de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. De juiste glashoogte wordt automatisch voor u geselecteerd.

Waar vind ik technische tekeningen en afmetingen voor de glazen schuifwanden?

Hier kun je de technische tekeningen in alle maten downloaden als PDF om de glazen schuifwanden gemakkelijk zelf te monteren.

Heb ik een fundering nodig onder mijn glazen schuifwand?

Als er geen stabiele ondergrond beschikbaar is, is het aan te raden om een aluminium koker onder de onderrail te plaatsen.

Welke onderdelen van de glazen schuifwand zijn in kleur gecoat?

In de standaardkleuren crèmewit (RAL9001), antraciet (RAL7016M) en verkeerswit (RAL9016) zijn de bovenrail, deursets en zijgeleidingsprofielen altijd in kleur gecoat. De onderrail is blank geanodiseerd. OPGELET, bij de matzwarte variant (RAL9005M) is de onderrail ook in kleur gecoat!

Kan ik ook afzonderlijke boven- of onderrails krijgen?

De railsets zijn standaardpakketten waarin boven- en onderrails van dezelfde lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te garanderen, is het niet mogelijk om deze onderdelen los van een complete railset aan te schaffen.

Ik wil graag meenemers op mijn deuren monteren. Welke moet ik kiezen?

Bekijk hier onze montagehandleiding voor meer uitleg over onze meenemers en het type dat u nodig hebt voor Solundo glazen schuifdeuren.

Welk glas wordt gebruikt voor de glazen schuifdeuren?

De Solundo glaspanelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10 mm gehard glas. Hierdoor zijn ze zeer duurzaam.

Kan ik een thermisch geïsoleerde tuinkamer maken met de glazen schuifdeuren?

Solundo kan ervoor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk geïsoleerd wordt door het gebruik van zijprofielen en borstelprofielen. Dit vermindert wind / tocht aanzienlijk. Neem deze twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Whatsapp
Loading..