KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Glazen schuifdeur

Fraaie glazen schuifdeuren voor uw terrasoverkapping of balkon. De aluminium rail is voorzien van een aantal sporen naar keuze. De glazen schuifdeur is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn voorzien van gehard veiligheidsglas. Het geheel vormt een elegante aanvulling op uw terrasoverkapping of balkon. Denkt u eraan dat de dagmaat (totale hoogte) van de schuifdeuren gelijk is aan de glashoogte + 85mm voor de profielen? De tolerantie bedraagt +/- 20mm. Vergeet ook niet uw accessoires te bestellen voor uw glazen schuifdeur, zoals tochtborstels en handgrepen. Kijk hiervoor ook onderaan de pagina bij gerelateerde producten. Voor zijgeleiding zoekt u hiervoor in het zoekveld rechtsboven. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen glazen schuifdeuren samen

Hieronder in het filter kunt u het gewenste aantal sporen, lengte van de rail, kleur van rail en deursets en de gewenste afmetingen (breedte en hoogte) van uw glazen schuifdeuren in stellen.

Slidingdoors - Kleur rail
Kleur deurset
Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Glazen schuifdeur

Op deze pagina informeren we u graag uitgebreid over glazen schuifdeuren voor buiten. Een glas schuifdeur lijkt namelijk eenvoudig, maar het betreft een uitgekiend concept, waarbij alle onderdelen voor perfecte schuifdeuren buiten op elkaar afgestemd zijn. Zo kan alles zelf samengesteld worden om voor elke situatie de geschikte glazen schuifdeuren te krijgen. Laten we eens kijken hoe een glazen schuifdeur buiten eruit ziet.

Details

Een glazen schuifdeur buiten bestaat uit een glazen paneel en diverse aluminium onderdelen. De schuifdeur glas voor uw overkapping met schuifdeuren is gemaakt van 10mm gehard veiligheidsglas in een aluminium slede. De glazen schuifdeuren buiten worden op een onderrail geplaatst en rijden met behulp van wielsetjes in de aluminium slede over deze onderrail. Boven de schuifdeur glas wordt nog eens een geleiderail gemonteerd, die ervoor zorgt dat de buiten schuifdeur netjes verschoven kan worden. De schuifdeur is van stevig, duurzaam materiaal gemaakt en gaat daardoor jaren mee. Zo kunt u jarenlang optimaal genieten van uw glazen schuifdeuren.

Verschillende extra’s voor de glazen schuifdeur

De schuifdeuren buiten kunnen optioneel worden uitgebreid met accessoires, zoals tochtborstels, deurgrepen, zijgeleidingsprofielen of meenemers. Tochtborstels zijn ideaal om nog beter de koude wind van Nederland buiten te houden. Zo houdt u uw woning, overkapping of balkon lekker warm. Deurgrepen kunt u toevoegen als u uw glazen schuifdeuren een nog mooiere afwerking wilt geven en het kan ook goed gebruikt worden om vette vingers op de glazen deuren te voorkomen. Zijgeleiding is iets wat u niet ziet maar wel merkt. Zijgeleiding zorgt ervoor dat u uw schuifdeur makkelijker kunt bedienen. Meenemers zijn ook functionele accessoires voor uw schuifdeur. Meenemers zorgen ervoor dat u in één keer uw hele schuifdeur open kunt schuiven. Deze accessoires zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw schuifdeur.

Toepassing

Waar komt een glazen schuifdeur buiten het beste tot zijn recht? Wat denkt u van een overkapping met glazen schuifdeuren? Een lust voor het oog en het maakt uw terrasoverkapping compleet. Echter, een glazen schuifdeur buiten kan ook prima op een andere wijze toegepast worden, zoals afscheiding van een balkon of een groot terras. Heeft u een bestaande overkapping? Onze glazen schuifdeuren overkapping laten zich prima inpassen. Glazen schuifdeuren kunnen dus op verschillende plekken geplaatst worden en kunnen altijd een toegevoegde waarde geven aan uw woning. Niet alleen is het functioneel maar het zorgt ook voor een mooie afwerking van uw overkapping, woning en balkon. Glazen schuifdeuren zorgen voor een mooie moderne afsluiting van een ruimte. Maak deze afsluiting aansluitend bij uw woning door de juiste keuzes voor uw situatie te maken.

Monteren

Wanneer u de keuze tot de juiste glazen schuifdeuren heeft gemaakt met de bijpassende accessoires, dan is het tijd om te wachten tot de levering. De levering van uw glazen schuifdeuren duurt enkele weken. Om niet nog langer te hoeven wachten na de levering kunt u zelf de glazen schuifdeuren plaatsen. Dit is helemaal niet lastig en kan stapsgewijs met behulp van de montagehandleiding. Schakel hulp in van uw familie of vrienden en zet samen de glazen schuifdeuren in elkaar. Bent u toch niet zo handig? Dan kunt u altijd hulp inschakelen van een bouwbedrijf om de glazen deuren te monteren. Neem een kijkje bij de bouwbedrijven die wij adviseren en bekijk welk bedrijf geschikt is voor uw regio. Zo heeft u voor u het weet fijne glazen schuifdeuren waar u jaren van kunt genieten!


Solundo helpt bij uw beslissing

Laten we alles over een buiten schuifdeur / glazen schuifpui nog even op een rij zetten: een glas schuifdeur is een waardevolle aanvulling op uw overkapping, woning of terras en is eenvoudig te monteren. Ons schuifdeur glas is in vele maten verkrijgbaar, waarbij vrijwel elke opening netjes gevuld kan worden. Niet alleen kunt u de schuifdeur zelf helemaal personaliseren naar wens maar u kunt ook kiezen uit de vele extra’s die bij de schuifdeur besteld kan worden. Personaliseer uw perfecte glazen schuifdeuren en maak zo uw woning compleet. Weet u nog niet welke keuzes u moet maken en wat belangrijk is voor u? Neem gerust contact met ons op en kom langs bij de showroom voor persoonlijk advies. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat u de juiste glazen schuifdeuren kunt krijgen.

257