KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Tuinkamer

Op deze pagina treft u de mogelijkheden voor het samenstellen van een tuinkamer aan. U gaat letterlijk de verbinding tussen woning en tuin maken door het realiseren van een glazen tuinkamer. Klinkt mooi en dat is het ook. Bovendien is het samenstellen, aanschaffen en opbouwen van een glazen tuinkamer eenvoudiger dan u denkt. Laat u inspireren!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen tuinkamer samen

Uw tuinkamer op maat samenstellen doet u hieronder. Kies de gewenste kleur, dakplaten en de soort sierlijsten. Hou bij het samenstellen goed rekening met de juiste afmetingen.

In de materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Prijs inclusief BTW: € 0,00
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 0,00

Tuinkamer

Stel, u wilt een serre of tuinkamer maken. Dat wil nogal wat zeggen. Een tuinkamer, moeten we dat letterlijk zien als een kamer in uw tuin? Hoort het dan bij uw woning of toch bij uw tuin? Voor Solundo is een tuinkamer geen tegenstelling in zichzelf, maar juist de perfecte vorm van synergie: én tuin én kamer in één. Een tuinkamer kopen en daarmee een tuinkamer maken is wat ons betreft dan ook eenvoudiger dan het klinkt.

Door de tuinkamer serre als overgang tussen woning en tuin te zien, is eigenlijk ook meteen wel duidelijk dat het dan om een tuinkamer aanbouw aan uw woning gaat. Een tuinkamer houdt in dat uw woning voorzien wordt van een verlengstuk in de vorm van een aluminium overkapping (vaak met glazen schuifdeuren) of beter gezegd een tuinkamer serre. Zoals gezegd vaak rondom voorzien van glazen schuifdeuren, waardoor je met recht kunt spreken van een glazen tuinkamer. Het is vergelijkbaar met een tuinoverkapping met glas.

Zoals gezegd vaak rondom voorzien van glazen schuifdeuren, waardoor je met recht kunt spreken van een glazen tuinkamer. En eerlijk is eerlijk: wanneer alle zijden rondom gesloten kunnen worden, kun je pas echt van een kamer in de tuin spreken.

Een tuinoverkapping met glas, oftewel glas tuinkamer, kosten weinig moeite om te realiseren. U kunt het met onze eenvoudige montagehandleiding zelf opbouwen. Er zijn ook diverse mogelijkheden om uw glas tuinkamer te perfectioneren met accessoires, zoals mooie deurgrepen of LED verlichting. Zo creëert u een eigen stijl, zoals eigentijdse moderne tuinoverkappingen. 

Bij Solundo kennen we een ruimassortiment voor een tuinkamer serre of glazen tuinkamer. De moderne tuinoverkappingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en kleuren, zodat het altijd passend aan uw woning als tuinkamer aanbouw gerealiseerd kan worden. U stelt uw glazen tuinkamer eenvoudig samen op onze website, de filters helpen u in uw keuzes. Een tuinkamer kopen was nog nooit zo eenvoudig. U vraagt zich wellicht af; wat kan een tuinkamer kosten?  Indien u hulp of advies nodig heeft, aarzel niet en neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Het hangt er vanaf waar u de tuinkamer wilt gaan plaatsen of u een vergunning nodig hebt of niet. Meestal wordt een tuinkamer achter aan de woning gebouwd of in de achtertuin. Wanneer de tuinkamer zich op het achtererfgebied bevindt, niet dieper dan 4m en niet hoger dan 3m (1e verdieping) is, mag vaak vergunningsvrij gebouwd worden. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoeveel vierkante meter u nog maximaal vergunningsvrij mag bebouwen en dat hangt vaak weer af van de oppervlakte van de woning (hoofdgebouw). Meer informatie vindt u ook bij de rijksoverheid of bij de plaatselijke gemeente.

De prijs van een complete tuinkamer is afhankelijk van uw wensen en de uitvoering van de tuinkamer. Keuzes die daarbij een rol spelen zijn het type dakmateriaal (polycarbonaat of glas), vaste (zij)wanden of glazen schuifdeuren, met of zonder bepaalde extra’s zoals (elektrische) plissé-zonwering, LED-verlichting, enz. Maak ons uw wensen bekend en wij bieden u een offerte op maat aan.

Solundo betrekt haar producten, zoals tuinkamers, maar ook glazen schuifwanden en allerlei aanverwante artikelen van Sunrooms, een partij die zijn sporen op de markt van aluminium belevingsproducten inmiddels ruimschoots verdiend heeft. Wij kunnen onze hoogwaardige en kwalitatief goede tuinkamers tegen een scherp tarief aanbieden. Daar plukt u als consument de vruchten van.

349