Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een schuifwand bestellen bij Solundo?

Het bestellen van een schuifwand bij Solundo is eenvoudig. Je kunt onze website bezoeken en gebruikmaken van ons 'stel zelf samen' concept om jouw schuifwand naar wens samen te stellen. Vervolgens kun je de bestelling online plaatsen, en wij zorgen voor een snelle levering bij jou thuis.

Zijn de schuifwanden van Solundo geschikt voor zelfmontage

`Ja, alle schuifwanden van Solundo zijn ontworpen voor zelfmontage. Dankzij ons gebruiksvriendelijke montagesysteem en duidelijke instructies kunnen zelfs beginners hun schuifwand eenvoudig installeren zonder professionele hulp.

Biedt Solundo garantie op haar schuifwanden?

Ja, Solundo biedt garantie op al haar schuifwanden. We streven naar de hoogste kwaliteit en staan achter ons product. Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.

Kan ik mijn schuifwand retourneren als ik niet tevreden ben?

Ja, bij Solundo streven we naar 100% klanttevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw schuifwand, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het retourproces.

Biedt Solundo ook installatieservices aan?

Nee, Solundo biedt geen installatieservices aan. Onze schuifwanden zijn echter ontworpen voor eenvoudige zelfmontage, zelfs voor beginners. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice voor advies en ondersteuning.

Met welke bezorgkosten moet ik rekening houden?

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen € 100,- (tijdelijk geen bezorgkosten in Nederland! boven de €1000,-) en binnen België € 125,-.  (uitgezonderd waddeneilanden.)

Ik wil graag mijn terrasoverkapping zelf opbouwen, maar ik weet niet hoe.

Op onze pagina 'Montagehandleidingen' kunt u diverse eenvoudige handleidingen downloaden.

Komt er nog BTW bij mijn bestelling?

Nee, alle genoemde prijzen in de webshop en op de website zijn inclusief 21% BTW.

Hoe kan ik mijn bestelde overkapping betalen?

Uw bestelling wordt altijd door middel van een online betaling voldaan. De betaling hoeft niet direct na bestelling te geschieden echter deze dient wel uiterlijk 3 werkdagen voor levering plaats te vinden.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden aan onze transporteur gegeven die de routes voor levering plant. Solundo levert uw order binnen 1 tot 8 weken na bestelling. U wordt vooraf hierover geïnformeerd. Als de chauffeur onderweg is, belt hij u nogmaals om de exacte tijd door te geven, er kan immers altijd wat gebeuren onderweg.

Ik wil graag glazen panelen, hoe kan ik voorkomen dat het erg warm in de terrasoverkapping wordt?

Solundo biedt u tevens (elektrische) zonwering in het assortiment aan. Perfect te combineren met glazen dakpanelen: u heeft optimaal zicht naar buiten, maar de zonwering beschermt u tegen de ergste hitte. Bekijk onze zonwering hier.

Ik wil graag warmtewerende dakpanelen in mijn overkapping, welke plaat moet ik kiezen?

In ons assortiment treft u ook terrasoverkappingen met IQ relax polycarbonaatplaten aan. Deze platen hebben een hogere warmtewering dan de heldere of opale polycarbonaatplaten.

Wanneer moet ik een gekoppelde overkapping bestellen?

De gootsets zijn verkrijgbaar in standaard lengtes van 306cm (alleen in RAL7016 structuur), 406cm, 506cm en 606cm. Wanneer u een bredere overkapping wenst, worden de gootsets aan elkaar gekoppeld. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij 1006cm breedte twee gootsets van elk 506cm. Houdt u er rekening mee dat beide gootsets dan iets ingekort moeten worden (503cm) en er altijd een staander onder een gootkoppeling wordt geplaatst.
 

Wat is het afschot van mijn overkapping?

De terrasoverkappingen hebben een standaard hellingshoek van 7,4 graden. Dit is al verwerkt in de verschillende onderdelen, waardoor er een kant-en-klaar bouwpakket ontstaat. U kunt uw overkapping door de standaard maatvoering eenvoudig zelf opbouwen.
 

Kan ik mijn terrasoverkapping of glazen schuifdeuren ook door Solundo laten monteren?

Solundo zelf biedt niet de mogelijkheid de bestelde artikelen voor u te monteren, echter u kunt deze wel op laten bouwen door een door Solundo erkend montagebedrijf.
 

Is intracommunautaire facturatie mogelijk?

Solundo hanteert geen intracommunaitaire facturatie bij verkoop naar andere landen dan Nederland.

Ik heb de verkeerde glasmaat besteld, kan ik mijn glazen ruiten omwisselen?

Zeker, dat kan! Houdt u echter wel rekening met extra kosten, zoals handlingskosten vanuit de leverancier van € 18,51 per glaspaneel en eventueel € 100,00 transportkosten wanneer er door ons geleverd wordt. Onze leverancier voert altijd een controle uit op de retour geleverde glazen ruiten. Bij schade wordt het glaspaneel alsnog in rekening gebracht.

Ik wil mijn bestelde producten graag afhalen, waar moet ik rekening mee houden?

- De bestelde goederen worden voor u klaar gezet, maar niet geladen! U dient zelf zorg te dragen voor het laden. We adviseren u om met 2 man de goederen op te halen, zodat u de zware delen niet alleen hoeft te laden. Dit voorkomt schade aan uzelf en het product.

- Zorg voor een passend vervoersmiddel waar lange en zware producten mee vervoerd kunnen worden. Glas kan niet liggend vervoerd worden in verband met eventuele piekbelasting, die het glas kan doen breken. We adviseren u een mogelijkheid te realiseren het glas op de lange zijde op de zijkant te vervoeren, bijvoorbeeld met behulp van een glasbok.

- Betaling dient vooraf via iDeal te worden voldaan.

Waar moet ik op letten als ik geleverd glas wil beoordelen op visuele kwaliteit?

In dit document staat beschreven hoe u geleverd glas kunt beoordelen.

Is gedeeltelijk retourneren mogelijk?

Onze producten worden in sets geleverd en het is alleen mogelijk om een complete set te retourneren. Indien u na montage onderdelen uit een set overhoudt, dan is het niet mogelijk om deze onderdelen retour te sturen.

Welk glas wordt er voor de glazen schuifdeuren gebruikt?

De glazen panelen van Solundo zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10mm gehard glas. Dit maakt ze erg duurzaam.

Kan ik met de glazen schuifdeuren een geïsoleerde tuinkamer maken?

Door middel van zijgeledingsprofielen en borstelprofielen kan Solundo er voor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk wordt geïsoleerd. Hierdoor wordt wind/tocht aanzienlijk gereduceerd. Dus neem de twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Whatsapp
Loading..