Veelgestelde vragen

Ik wil graag mijn terrasoverkapping zelf opbouwen, maar ik weet niet hoe.
Op onze pagina 'Montage' kunt u diverse eenvoudige handleidingen downloaden.

Kan ik mijn terrasoverkapping of glazen schuifdeuren ook door Solundo laten monteren?
Nee, Solundo biedt niet de mogelijkheid de bestelde artikelen voor u te monteren.

Wat is het afschot van mijn overkapping?
De terrasoverkappingen hebben een standaard hellingshoek van 7,4 graden. Dit is al verwerkt in de verschillende onderdelen, waardoor er een kant-en-klaar bouwpakket ontstaat. U kunt uw overkapping door de standaard maatvoering eenvoudig zelf opbouwen.

Wanneer moet ik een gekoppelde overkapping bestellen?
De gootsets zijn verkrijgbaar in standaard lengtes van 303cm, 406cm, 506cm en 606cm. Wanneer u een bredere overkapping wenst, worden de gootsets aan elkaar gekoppeld. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij 1006cm breedte twee gootsets van elk 506cm. Houdt u er rekening mee dat er altijd een staander onder een gootkoppeling wordt geplaatst.

Ik wil graag warmtewerende dakpanelen in mijn overkapping, welke plaat moet ik kiezen?
In ons assortiment treft u ook terrasoverkappingen met IQ relax polycarbonaatplaten aan. Deze platen hebben een hogere warmtewering dan de heldere of opale polycarbonaatplaten.

Ik wil graag glazen panelen, hoe kan ik voorkomen dat het erg warm in de terrasoverkapping wordt?
Solundo biedt u tevens zonwering in het assortiment aan. Perfect te combineren met glazen dakpanelen: u heeft optimaal zicht naar buiten, maar de zonwering beschermt u tegen de ergste hitte. Bekijk onze zonwering hier.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestellingen worden aan onze transporteur gegeven die de routes voor levering plant. Solundo probeert uw order binnen maximaal 4 weken na bestelling te leveren. U wordt vooraf hierover geïnformeerd. Als de chauffeur onderweg is, belt hij u nogmaals om de exacte tijd door te geven, er kan immers altijd wat gebeuren onderweg.

Hoe kan ik mijn bestelde overkapping betalen?
Uw bestelling wordt altijd door middel van een pintransactie betaald, hetzij bij afhalen in ons magazijn, hetzij bij levering aan huis door de chauffeur van het transportbedrijf. Contante betaling is niet mogelijk.

Met welke bezorgkosten moet ik rekening houden?
De bezorgkosten binnen Nederland bedragen € 75,- en binnen België € 125,-.

Komt er nog BTW bij mijn bestelling?
Nee, alle genoemde prijzen in de webshop en op de website zijn inclusief 21% BTW.

192
nl