Retourneren

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden voor retour aan te melden. U heeft na deze retourmelding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Solundo Veranda Solutions geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@solundo.nl.
 

R

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Indien gewenst kan Solundo voor u het retourtransport regelen. Geef dit aan op het onderstaande formulier.
Let op, indien u zelf zorgdraagt voor het retourneren van de producten dient u te zorgen voor eendegelijke verpakking ter voorkoming van transportschade. Eventuele opgetreden transportschade zal door Solundo Veranda Solutions worden verrekend met het retourbedrag. Voor de verdere voorwaarden en procedure verwijzen we u naar het retourformulier.

Whatsapp
Loading..