KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Kunststof overkapping

Hoogwaardige kunststof overkapping op maat voor uw tuin. Verleng uw woonkamer met een prachtige overkapping van hoogwaardig en onderhoudsvrij materiaal. Extra handige opties beschikbaar. Solundo zorgt voor een complete overkapping waar u eindeloos van kunt genieten onder alle weersomstandigheden. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen
Nog geen selectie gemaakt

Kunststof overkapping en Polycarbonaat overkapping

Kunststof overkapping
U wilt graag een terrasoverkapping kopen? Onder de vele mogelijkheden en varianten is een Kunststof overkapping een zeer gewild product. Een terrasoverkapping polycarbonaat is opgebouwd uit een aluminium constructie, voorzien van polycarbonaatplaten. Verkrijgbaar in helder, melkwit of de zonwerende variant IQ Relax (melkwit). Polycarbonaat is een duurzaam materiaal dat eenvoudig te verwerken is in uw overkapping polycarbonaat. De platen kennen een stevige structuur en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. De kunststof overkapping is eenvoudig te monteren, eventueel in te korten, mocht dat nodig zijn.

Polycarbonaat overkapping
Met een terrasoverkapping polycarbonaat bent u verzekerd van een hoogwaardig product tegen een uiterst scherpe prijs. Eenmaal opgebouwd zult u jarenlang plezier hebben van uw onderhoudsarme polycarbonaat overkapping. Een overkapping polycarbonaat is een uiterst flexibele oplossing voor het overkappen van uw terras. Ook voor de toepassing als zijwand en zijspie is polycarbonaat zeer flexibel en doelmatig, omdat het op vrijwel elke maat te maken is. Dus, gaat u een terrasoverkapping aanschaffen? Bekijk dan zeker onze polycarbonaat overkapping!

311