Over Solundo

Solundo is een jonge onderneming met enthousiaste medewerkers. Het is onze passie om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van een aluminium terrasoverkapping of glazen schuifdeuren. Een aankoop die u immers niet elke dag doet. Bij Solundo weten we dat en daarom nemen we de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat begint al bij deze website, waar u alles kunt vinden over onze aluminium terrasoverkappingen en glazen schuifdeuren.

Solundo is onderdeel van Houthandel van Deuveren, en is gespecialiseerd in aluminium overkappingen. Solundo is officeel dealer van
Sunrooms®. De Sunrooms® overkappingen worden samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen aluminium en polycarbonaat of glas. Het aluminium van Sunrooms® heeft een poedercoat behandeling ondergaan, waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd. De aluminium constructie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De polycarbonaat platen hebben een extra stevige structuur, waardoor deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Bovendien is het mogelijk om de terrasoverkapping met glas en glazen schuifpanelen uit te rusten voor nog meer comfort. De Sunrooms® overkappingen zijn met behulp van de montagehandleiding eenvoudig zelf te plaatsen en worden als compleet bouwpakket afgeleverd.

264
nl