KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Overkapping aan huis

Breid uw woning uit met een overkapping. Tal van mogelijkheden voor een kunststof of glazen overkapping aan huis. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u langdurig ervan kunt geniet. Daarnaast zijn de overkapping ook onderhoudsvrij arm. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen overkapping aan huis samen

Kies hier de kleur voor uw glazen overkapping aan huis, bijpassende sierlijst en dak materiaal. Houd goed rekening met de afmetingen.

Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Vergroot het woonplezier met een overkapping aan huis

De afgelopen jaren zijn mensen steeds meer tijd thuis gaan doorbrengen. Uiteraard vanwege de lockdowns en aansluitende maatregelen, maar bijvoorbeeld ook vanwege de inflatie. Meer dan ooit is men daarom aan de slag gegaan in huis en tuin om meer woonplezier te realiseren. Van een lik verf tot een aanbouw of een prachtige overkapping aan het huis, er zijn mogelijkheden genoeg om fijner te kunnen wonen! 

Opties om het woongenot te vergroten

Op zoek gaan naar een nieuwe woning die meer aansluit bij de wensen en ideeën is vandaag de dag een stuk lastiger dan in het verleden. De woningmarkt is krapper geworden en de prijzen zijn flink gestegen. Vaak kunnen mensen de huidige woning met flinke winst verkopen, maar door de gestegen prijzen is het lastig om hiermee een nieuw huis te vinden dat een verbetering is ten opzichte van de huidige. Opknappen en uitbreiden zijn daarom steeds populairder geworden als alternatief voor verhuizen. De woning opknappen en uitbreiden kan op verschillende manieren gedaan worden.

Huidige woning verbeteren

Dat mensen flink zijn gaan klussen de afgelopen jaren is goed te zien. De bouwmarkten zijn drukker dan ooit, de vraag naar bouwmaterialen zoals hout is groter dan het aanbod, en duurzame investeringen zoals zonnepanelen en warmtepompen zijn extreem populair. Maar ook dingen om de woning uit te breiden zoals een dakkapel wordt veel gedaan. Niet alleen een dakkapel zorgt voor uitbreiding van de woonruimte maar ook naar het uitbouwen van de woning wordt steeds vaker gekeken. Helaas heeft u voor deze verbouwingen aannemers nodig en daar zijn er nog maar weinig van te vinden, die op korte termijn plek hebben. Een glazen overkapping aan huis is daarom een perfecte oplossing waarbij de levertijd kort is en waar geen aannemer aan te pas hoeft te komen. Een glazen overkapping geeft namelijk de extra ruimte aan uw woning zonder dat er een hele verbouwing bij komt kijken. Zo kunt u gemakkelijk zelf aan de slag!

Toepassing van de overkapping

Bij een overkapping aan huis met glas denken mensen vaak aan een simpel soort afdak waaronder u droog in uw tuin kunt zitten. Tegenwoordig zijn er echter vele mogelijkheden om uw woongenot te verbeteren met een overkapping aan huis die een prachtig verlengstuk van uw woning vormt. De tijden van een paar eenvoudige houten palen met dakplaten daarop is gelukkig al lang voorbij! Er kan met recht gesproken worden over een vernieuwde moderne overkapping aan huis. Nu kan een overkapping volledig gesloten worden met behulp van mooie glazen wanden. Ook kan er nog meer luxe toegevoegd worden aan de overkapping met de verschillende extra’s. De extra’s bestaan uit terras warmers, verlichting en zonwering. Kies welke opties het beste bij uw wensen past en maak zo zelf een moderne overkapping aan huis.  

Soorten overkappingen

Mensen schaffen een overkapping aan voor de meest uiteenlopende doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld als carport zijn, een moderne overkapping aan huis, of een volledig vrijstaande overkapping, waardoor het meer een compleet tuinhuis is. Door de uitgebreide toepassingen van de overkappingen aan huis is het vaak moeilijk om het juiste product te vinden dat aansluit bij de wensen. Gelukkig is het erg eenvoudig om zelf de overkapping samen te stellen zodat deze volledig aansluit bij de toepassing en woonwens. De overkapping kunt u namelijk helemaal zelf samenstellen. Kies de juiste kleur, stijl, het dak materiaal en de afmetingen. Op deze manier kunt u de overkapping voor elk project laten slagen. Realiseer zo uw droomtuin!

De overkappingen plaatsen

De overkappingen aan huis van Solundo kunnen eenvoudig compleet zelf worden samengesteld. Dat betekent dat er gekozen kan worden voor de gewenste afmetingen, maar ook het materiaal, de kleur, verlichting, montagehandleiding etc. Dit maakt de producten geschikt voor elke woonwens, van overkapping aan het huis tot aan een volledig vrijstaand tuinhuis met prachtige glazen schuifwanden. Niet alleen is het geschikt voor elke overkapping, maar dit betekent ook dat u dit zelf in elkaar kan zetten. De montagehandleiding die u online of bijgeleverd kunt krijgen legt stapsgewijs uit hoe u de overkapping moet plaatsen. Niet alleen staan de stappen er duidelijk maar ook het gereedschap wat u ervoor nodig heeft. Zo kunt u zorgeloos samen met een vriend of familielid de overkapping aan huis monteren en er direct van genieten!

Vraag advies

Weet u niet goed wat u nodig heeft om hetzelfde effect te creëren met een overkapping aan huis als wat u zou hebben met een uitbouw? Door alle verschillende opties kan het overweldigend worden en weet u niet goed wat u wel en niet wilt. Ondanks dat het overweldigend kan zijn wilt u wel nog geld, tijd en moeite besparen door een overkapping aan huis aan te schaffen. Dat komt helemaal goed zonder bijkomende hoofdpijn. Wanneer u het allemaal niet meer goed weet zijn wij daar om te helpen! Neem contact met ons op en kom langs bij onze showroom om in het echt te zien wat de opties zijn. Zo kunnen wij persoonlijk advies geven en u helpen met het creëren van uw droomwoning!

313