KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Overkapping aan huis

Breid uw woning uit met een overkapping. Tal van mogelijkheden voor een kunststof of glazen overkapping aan huis. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u langdurig ervan kunt geniet. Daarnaast zijn de overkapping ook onderhoudsvrij arm. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen overkapping aan huis samen

Kies hier de kleur voor uw glazen overkapping aan huis, bijpassende sierlijst en dak materiaal. Houd goed rekening met de afmetingen.

Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Overkapping aan huis aanschaffen

Een terrasoverkapping kan op meerdere manieren opgebouwd worden. In de meeste gevallen gaat het om een overkapping aan huis met glas. Een terrasoverkapping vergroot eigenlijk uw woning en dus ook uw woongenot. De eenvoudig te monteren overkappingen en glazen schuifdeuren van het merk Sunrooms® maken een verbinding tussen uw tuin en woning. Het buiten leven haalt u met een overkapping aan huis glas eenvoudig naar binnen. Zo kunt u onder alle weersomstandigheden toch van uw tuin genieten.

Overweegt u een glazen overkapping aan huis aan te schaffen? In onze webwinkel vindt u een keur aan mogelijkheden voor polycarbonaat overkappingen en glazen overkappingen, altijd gemaakt van een hoogwaardige aluminium constructie met polycarbonaatplaten of glazen panelen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

313