Zelf een veranda bouwen aan huis?

Zelf graag aan het werk met uw handen in uw eigen tuin? Dan is het misschien een idee om uw eigen veranda aan huis te bouwen. Lees hier hoe het werkt. 

Een veranda bouwen aan huis doet u zo

Wilt u graag zelf een veranda bouwen, maar wilt u niet alles zelf op maat zagen? Dan biedt Solundo de ideale uitkomst. U kunt met een bouwpakket van Solundo namelijk zelf makkelijk een veranda aan huis bouwen. Maar een veranda aan huis, welke kosten zijn daaraan verbonden? En hoe gaat het bij Solundo in zijn werk? Lees hier meer over hoe u bij Solundo een bouwpakket kunt samenstellen om zelf een veranda te bouwen en wat de voordelen zijn van Solundo.

 

Hoe werkt het bouwen van een veranda?

Een veranda bouwen aan huis wordt heel makkelijk gemaakt met een bouwpakket van Solundo. Bij Solundo kunt u namelijk zelf uw eigen veranda samenstellen. Zo kunt u uw veranda naar uw voorkeuren afstemmen op uw huis en tuin.

Bij het samenstellen van uw veranda kunt u een aantal opties kiezen. Zo hebben we drie verschillende kleuren beschikbaar voor uw veranda. Deze kleuren zijn RAL9001, RAL9016 en RAL7016. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten dakmateriaal. U kunt kiezen tussen drie verschillende polycarbonaat en gelaagd glas. Gelaagd glas is ideaal voor als u heerlijk naar buiten wilt kunnen kijken. Bang dat u te veel last krijgt van de zon? Dan kunt ervoor kiezen om bij uw veranda met gelaagd glas zonwering te bestellen. Ook kunt u uw veranda fraai en stijlvol afwerken met een sierlijst. Er zijn verschillende varianten waar u uit kunt kiezen: klassiek, vierkant en rond. Daarna hoeft u alleen nog een keuze te maken uit de breedte en diepte om uw veranda te bouwen aan huis.

Een veranda aan huis, welke kosten komen daarbij kijken? Wanneer u bovengenoemde selectie hebt gemaakt, ziet u direct de prijst staan voor uw veranda. Daarnaast zijn er nog een paar extra opties waar u uit kunt kiezen wanneer u een veranda wilt bouwen. Zo kunt u onder andere kiezen voor verlichting, verwarmers, schuifdeuren voor de voorkant van uw veranda en zonwering.

Waarom kiezen voor Solundo?

U wilt zelf een veranda bouwen en u hebt onze opties kunnen bekijken. Dan weet u nu meer over het proces van het aanschaffen van een veranda. We willen graag dat u zich fijn voelt bij uw aankoop, en vertellen u daarom graag meer over onze voordelen.

Bij Solundo maken we alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit materiaal. Zo weet u zeker dat u topmateriaal krijgt thuisgeleverd. Daarnaast bieden we u de laagsteprijsgarantie en 5 jaar fabrieksgarantie op eventuele fabricagefouten. Zoals u hierboven hebt gelezen, hebben wij ook veel extra’s om uw veranda helemaal af te maken. Hebt u vragen over onze producten? Of weet u niet goed welk product bij uw persoonlijke situatie past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

 

Samengevat

Een veranda aan huis bouwen doet u met een bouwpakket van Solundo. U kunt uw eigen veranda samenstellen die aansluit op uw wensen. Daarnaast hebt u een ruime keuze uit extra’s die uw veranda helemaal afmaken. Onze bouwpakketten worden op maat afgeleverd met materiaal van hoge kwaliteit. U hoeft zelf dus verder niets op maat te zagen. Ideaal! Bij Solundo kunnen we u ook adviseren en begeleiden bij het bouwen van een veranda in uw situatie. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom of om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Hebt u al een bouwpakket samengesteld en is het pakket al afgeleverd, maar komt u er niet uit bij het in elkaar zetten van de veranda? Dan kunt u met ons een gesprek inplannen. Zo zorgen we er samen voor dat u weer verder kunt met uw eigen veranda bouwen aan huis.

Kan ik zelf een veranda bouwen aan huis?

Ja! Met een bouwpakket van Solundo kunt u zelf makkelijk en snel zelf een veranda bouwen.

Wat is de goedkoopste manier om een veranda te bouwen?

Zelf een veranda bouwen is de goedkoopste manier om een veranda te bouwen. Door zelf een veranda te bouwen, bespaart u namelijk kosten op mankracht.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..