Zelf een overkapping maken welke kosten zijn er?

Zelf een overkapping maken brengt kosten met zich mee. Wilt u weten hoe u een budget overkapping kunt realiseren? Dan bent u bij Solundo aan het juiste adres. Lees hier meer over het realiseren van een overkapping.

Zelf een overkapping maken, welke kosten zijn daar aan verbonden?

Zelf een overkapping maken brengt kosten met zich mee. Wilt u weten hoe u een budget overkapping kunt realiseren? Dan bent u bij Solundo aan het juiste adres. Bij Solundo kunt u namelijk uw eigen overkapping samenstellen. Lees hier meer over wat een overkapping zelf maken voor kosten met zich meebrengt en wat de voordelen zijn van een overkapping in uw achtertuin.

De voordelen van een overkapping in uw achtertuin

Er zijn veel verschillende voordelen voor het maken van een overkapping in uw achtertuin. Zo kunt u Zowel een grote als kleine overkapping zelf maken. De overkapping breidt uw woonkamer uit, waardoor u extra woonruimte heeft. Ook heeft u een kans op verhoogde taxatiewaarde van uw huis. Door een simpele overkapping zelf te maken, kunt u in alle seizoenen van het jaar genieten van uw tuin. Daarnaast heeft een overkapping van Solundo weinig onderhoud nodig.

Een overkapping aanschaffen bij Solundo

Wat zijn de voordelen van een overkapping aanschaffen van Solundo? Bij Solundo ziet u direct na het samenstellen van uw eigen overkapping op onze website, wat een overkapping zelf maken voor kosten met zich mee brengt. U kunt een keuze maken uit verschillende kleuren, het dakmateriaal, de sierlijsten en de breedte en diepte van uw toekomstige overkapping. Daarnaast hebben we ook nog extra opties waar u uit kunt kiezen om uw overkapping helemaal af te maken. Hierbij kunt u denken aan glazen schuifdeuren, verlichting en terrasverwarmers.

Zelf een overkapping maken brengt kosten met zich mee, maar hoeft zeker niet duur te zijn. Met het bouwpakket van Solundo kunt u een simpele overkapping zelf maken. Dit betekent dat u geen monteurs hoeft in te huren om dit voor u te doen. Een overkapping van Solundo is met onze handleiding namelijk makkelijk zelf in elkaar te zetten. Op deze manier bespaart u geld en heeft u ook nog eens een leuk hobbyproject voor uw achtertuin.
 

De voordelen van Solundo

Nu u weet hoe gemakkelijk het is om een grote of kleine overkapping zelf te maken met een bouwpakket van Solundo, willen we u graag meenemen in onze voordelen. Zo bieden wij u de laagste prijsgarantie in de markt op onder andere terrasoverkappingen, zonwering en diverse accessoires. We maken gebruik van materialen met hoogwaardige kwaliteit en bieden u 5 jaar fabrieksgarantie op eventuele fabricagefouten. Meer van onze voordelen leest u onder het kopje ‘service’ op onze website.

Samengevat

Zelf een overkapping maken brengt kosten met zich mee. Deze kosten kunt u laag houden door bij Solundo een overkapping bouwpakket aan te schaffen. U kunt een overkapping van Solundo met onze handleiding zelf in elkaar zetten. Hierdoor kunnnen de kosten laag worden gehouden en tegelijkertijd heeft u ook nog eens een leuk hobbyproject waar u in uw vrije tijd aan kunt werken. Stel vandaag nog uw eigen overkapping samen. 

Veelgestelde vragen over de kosten van zelf een overkapping maken

Hoe kan ik een goedkope overkapping maken?

U kunt een goedkope overkapping maken door deze samen te stellen bij Solundo. Vervolgens kunt u deze overkapping met onze handleiding zelf in elkaar zetten. 

Wat kost een simpele overkapping?

De kosten van een simpele overkapping hangt af van uw persoonlijke keuze. Stel uw eigen overkapping samen bij Solundo en krijg direct de kosten te zien van uw overkapping.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..