Zelf een overkapping maken voor de tuin

Stel samen en maak de overkapping in uw tuin helemaal zelf. Hiermee bespaart u niet alleen enorm in de kosten, de voldoening is ook deste groter!

Zelf de overkapping maken in de tuin

Heeft u een terras aansluitend aan uw huis of in uw tuin? Dan baalt u misschien dat u door de seizoenen of de regenval hier niet het hele jaar door van kan genieten. Begrijpelijk! Wij mensen zijn gemaakt om zoveel mogelijk buiten te zijn. Solundo probeert dat dan ook te stimuleren. Zo is het mogelijk om met een beetje hulp vanuit ons om zelf een tuinoverkapping te maken. Zelf een overkapping maken in de tuin, klinkt misschien als een onmogelijke klus. Maar wij zijn ervan overtuigd dat elke doe-het-zelver met behulp van onze handleiding de tuinoverkapping kan maken. We leggen hier graag aan u uit hoe dit in zijn werk gaat.

 

Uw overkapping samenstellen

Het begint bij het samenstellen van het gewenste pakket. Het is al leuk om een standaard overkapping te installeren. Maar nog beter is een overkapping die bij uw huis of tuinhuis past. Daarom biedt Solundo de mogelijkheid om de overkapping zelf samen te stellen, alvorens u het zelf in elkaar gaat zetten.

Dat proces begint bij een aantal vereiste producten en waardes. Zo dient u een keuze te maken uit de grootte van de overkapping, welke kleur u wenst te krijgen, welk materiaal het dak moet hebben en de kleur. Maar de overkapping maken in de tuin moet natuurlijk aansluiten op wat er al staat. En daarnaast wenst u misschien nog wel meer toe te voegen aan de overkapping. Daarom bieden wij de extra opties ook aan. Hier kunt u de tuin overkapping maken naar uw eigen smaak. Bij de extra opties kunt u ook de handleiding aanvinken. Hierin beschrijven wij per stap hoe u de opbouw kunt realiseren en welke gereedschappen u per stap nodig heeft. Dit maakt een overkapping voor de tuin maken een stuk makkelijker en overzichtelijker. We raden het daarom ook aan om deze opties mee te nemen in uw bestelling.

De verzending en installatie

Wanneer u de bestelling geplaatst heeft, gaan wij van Solundo er direct mee aan de slag. Zo sorteren wij alles en pakken wij het in voor de zending. Het verzenden worden door een externe partij gedaan, hierdoor hebben wij geen grip op de daarbij horende planning. Wel kunnen wij u een zendtijd van zes weken toezeggen. Mocht het ons echter niet lukken om binnen deze tijd het pakket bij u af te leveren? Dan zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk alsnog te realiseren en komen wij u daarnaast ook tegemoet. Zo sluiten we de deal aan beide kanten naar tevredenheid.

Eenmaal het pakket ontvangen? Dan kunt u de tuin overkapping maken! Pak de handleiding erbij, lees het goed door en open het pakket. Nu heeft u, voordat u daadwerkelijk begint, al een goed beeld bij de bedoeling. Maar dan komt het echte werk. U gaat de overkapping maken voor de tuin.

Om de overkapping in de tuin maken, raden wij u het aan om de handleiding stap-voor-stap te volgen. Hierin beschrijven wij wat u dient te doen, hoe u het dient te doen en welk gereedschap de klus makkelijker maakt. Maar onze klantenservice staat ook voor u klaar, wanneer de handleiding niet voldoende blijkt te zijn. We zijn immers maar een telefoongesprek verwijderd van u!

Wat ben ik kwijt aan een tuinoverkapping als ik deze zelf maak?

De kosten beginnen al snel rond de € 1000,- en deze kunnen oplopen tot wel € 20.000,-. Dit hangt volledig af van uw wensen en eisen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..