Zelf een overkapping maken met schuin dak?

Wilt u graag een overkapping maken met een schuin dak? U kunt met Solundo uw eigen overkapping met schuin dak maken door een overkapping bouwpakket bij ons samen te stellen. 

Wilt u graag een overkapping maken met een schuin dak? U kunt met Solundo uw eigen overkapping met schuin dak maken door een overkapping bouwpakket bij ons samen te stellen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een schuin dak? Lees hier meer over de voordelen en hoe u een overkapping met schuin dak kunt samenstellen en bestellen bij Solundo. 

De voordelen van een overkapping met een schuin dak 


Een overkapping met schuin dak maken brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft een overkapping met een schuin dak een betere warmte-behoud ten opzichte van een plat dak. Ook is het water een stuk makkelijker af te voeren bij een schuin dak. Vervolgens zou u dit water weer kunnen opvangen om voor uw tuin te gebruiken. Een schuin dak past heel goed bij oudere huizen, maar tegenwoordig zijn de schuinen daken modern en passen deze daardoor ook goed bij nieuwbouw. 
Wilt bij uw schuur aan projecten werken, maar mist u de buitenlucht wanneer het regent? Dan kunt u ook een schuine overkapping aan uw schuur maken. Op deze manier kunt u onder een afdak werken aan uw projecten. Ideaal! 


Waarom zelf een overkapping met een schuin dak maken? 


Waarom zou u zelf een schuine overkapping maken? Zelf een overkapping maken met een schuin dak bespaart u veel geld. U hoeft namelijk geen extra mankracht te betalen. Een ander voordeel is dat er geen tijdsdruk achter zit als u het zelf gaat doen. Zie het als een hobby project. Dat maakt het ook nog eens leuk om een schuine overkapping te maken. Met een bouwpakket van Solundo een overkapping en schuin dak maken is namelijk echt niet moeilijk. 

Het samenstellen van een overkapping met een schuin dak

 
Start met een keuze maken uit de kleur, het dakmateriaal, de sierlijst en de breedte en diepte van uw overkapping. Vervolgens kunt u direct zien hoeveel het kost om een overkapping met schuin dak te maken. 
Er zijn ook verschillende extra opties waar u kunt kiezen voor uw overkapping. Zo kun u onder andere kiezen uit verwarmingselementen, schuifdeuren en verlichting. We raden u aan om ook de handleiding mee te bestellen, zodat u gemakkelijk de overkapping met schuin dak kunt maken.


Samengevat 


Wilt u een schuine overkapping aan uw schuur maken of uw woonkamer uitbreiden met een overkapping? Bij Solundo kunt u een bouwpakket samenstellen die u vervolgens zelf kunt bouwen. Zo bespaart u kosten en kunt u extra genieten van uw tuin. Een overkapping met een schuin dak heeft veel voordelen. Zo heeft het een betere warmte-behoud en heeft een schuin dak uiteraard een goede waterafvoer. Zelf uw eigen overkapping maken met schuin dak is ook voordelig. U bespaart namelijk op extra mankracht. 
Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal zijn of wilt u een vraag stellen? Neem contact op met een van onze medewerkers of kom langs in onze showroom. Zelf een overkapping maken met een schuin dak is leuk met een bouwpakket van Solundo. 
 

Hoe schuin is het dak van een overkapping bij Solundo?

Bij Solundo koopt u een bouwpakket met een standaard hellingshoek van 7,4 graden.

Kan ik ook een overkapping aan mijn schuur maken?

Ja dat kan. Kies bij Solundo de juiste afmetingen voor uw overkapping en bestel uw overkapping voor uw schuur vandaag nog. 

Kunnen er schuifdeuren geplaatst worden bij een schuine overkapping?

Ja, u kunt bij Solundo schuifdeuren mee bestellen die u bij uw schuine overkapping kunt monteren.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol idee├źn en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..