Zelf een losstaande overkapping maken kan via Solundo!

Gaat u thuis in uw tuin een losstaande overkapping maken? Lees hier dan hoe het werkt, wat u kunt samenstellen en wat u mag verwachten.

Zelf een losstaande overkapping maken

Zelf een losstaande overkapping maken? Heeft u thuis een ruime tuin, met een vrijstaand terras of een heerlijk tuinhuisje? Dat is ongetwijfeld genieten! Alleen baalt u er misschien van dat u niet het hele jaar door of elke dag van dit lekkere plekje in uw tuin kunt genieten. In Nederland kan het natuurlijk wel eens regenen, hagelen of zelfs sneeuwen. Om toch lang en vaak van uw terras te kunnen genieten, kunt u een losstaande overkapping maken in uw tuin. En een vrijstaande terrasoverkapping zelf maken is zo moeilijk niet. Wij leggen hier graag aan u uit hoe u een vrijstaande overkapping kan maken.

Hoe werkt het proces bij Solundo precies?

Kies en pas uw overkapping aan

Via de Solundo website kunt u de ideale stijl van de overkapping, de grootte, de vorm en kleur kiezen. Personaliseer uw ontwerp zodat het past bij de esthetiek van uw tuin en aan uw behoeften voldoet. Overweeg uw overkapping uit te breiden met optionele voorzieningen zoals verlichting, gordijnen of horren.

Bestel en ontvang uw pakket

Bekijk uw op maat gemaakte overkapping pakket en maak eventuele aanpassingen voordat u uw bestelling plaatst. Als u bijvoorbeeld een vrijstaand afdak wilt maken, is het van belang om het juiste materiaal uit te kiezen. Zodra uw pakket aankomt, vindt u eenvoudig te monteren onderdelen en duidelijke instructies. Zo kunt u direct beginnen om de vrijstaande overkapping zelf te maken.

Uw luifel monteren en installeren

Volg de stap-voor-stap handleiding van Solundo om uw vrijstaande overkapping zelf te maken en een vrijstaand afdak te maken. Zet uw constructie vast met het meegeleverde verankeringssysteem, zodat u verzekerd bent van een stevige en veilige constructie voor uw tuin. Wanneer u een vrijstaande overkapping gaat maken, is het van belang de stappen goed te volgen. Zo is de veiligheid het best te garanderen.

Geniet en onderhoud uw overkapping

Ontspan en vermaak vrienden onder uw nieuwe overkapping. Houd het fris met eenvoudige onderhoudstips, zodat uw overkapping jarenlang een mooi en functioneel onderdeel van uw buitenruimte blijft. Het grootste genot? Wanneer u zelf vrijstaande overkapping zult maken, is het genot achteraf vele malen groter. Het genieten is alleen maar waardevoller.

Waarom onze klanten voor de diensten van Solundo kiezen

Voorgaande klanten die zelf een vrijstaande overkapping maken, hebben voor ons gekozen om diverse redenen. Eén daarvan is onze service. Wij gaan voor de beste service die wij kunnen bieden, altijd! Pas wanneer u de koop naar tevredenheid kunt afsluiten, kunnen wij dat ook. Daarnaast zijn de materialen die wij leveren altijd van de hoogste kwaliteit. Terwijl de prijzen concurrerend zijn ten opzichte van de markt. Wanneer u de vrijstaande terrasoverkapping zelf gaat maken, weet u dat u kwaliteit zult ontvangen!

Ook een losstaande overkapping maken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over een losstaande overkapping

Hoe lang duurt het voordat ik mijn losstaande overkapping kan maken?

Vanaf het moment van bestellen tot het moment van levering, rekenen wij doorgaans zes weken tijd. Tijdens deze periode houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..