Wordt weer verliefd op uw tuin met een dichte serre aanbouw!

Een tuin hebben is superfijn en zeker als u er veel gebruik van maakt. Wanneer de tuin eerder een doorn in het oog wordt dan een plek van ontspanning gaat er iets mis. Ga opzoek naar uw probleem en vind met behulp van Solundo de juiste oplossing!

Een tuin hebben is superfijn en zeker als u er veel gebruik van maakt. Wanneer de tuin eerder een doorn in het oog wordt dan een plek van ontspanning gaat er iets mis. Allereerst moet u ontdekken waarom u weinig gebruik maakt van uw tuin. Komt dat door het weer? Of mist u een lekker zitplekje in de tuin? Wanneer de problemen bekend zijn kunt u deze erg gemakkelijk oplossen. Ga opzoek naar uw probleem en vind met behulp van Solundo de juiste oplossing!

Last van slecht weer?

Een grote tuin hebben brengt vele voordelen met zich mee maar wanneer het slecht weer is kunt u er helaas niet optimaal van genieten. Dit kan erg vervelend zijn wanneer u net een leuke barbecue heeft georganiseerd of eindelijk een dagje vrij heeft maar uw plan om in de tuin te gaan zitten in duigen valt door een harde wind of een buitje die net langskomt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat u toch kunt genieten van uw tuin.

Een serre als oplossing

Een dichte serre kan de perfecte oplossing zijn om een mooie combinatie te vinden tussen in de tuin zitten maar toch nog afgeschermd te zijn van het slechte weer. Een serre is namelijk een overkapping die niet alleen u bescherming biedt van vallende regen maar ook van harde wind. Een serre is namelijk niet alleen een afdak maar het heeft ook glazen wanden die u volledig kunt sluiten. Zo kunt u door de serre dichtmaken volledig afgeschermd zijn maar voelt het toch nog alsof u buiten zit. Deze plek kan dienen als de perfecte plek om optimaal te ontspannen met een leuk boek of om die barbecue toch door te laten gaan.

Geen groene vingers

Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet zulke groene vingers heeft en daarom weinig onderhoud wilt doen aan de tuin en ook niet veel in de tuin aanwezig wilt zijn. Maar ook zonder groene vingers kunt u weldegelijk van uw tuin genieten. U zou natuurlijk uw tuin volledig kunnen betegelen zonder ook maar iets van groen erin terug te laten komen. Dit is misschien wel makkelijk maar lang niet altijd even mooi en aantrekkelijk om gebruik van te maken. Een oplossing hiervoor is een dichte serre aanbouw.

Een serre als aanbouw

Een dichte serre aanbouw kunt u in uw tuin laten plaatsen. Van de dichte serre kunt u uw eigen mooie terras maken door strakke tegels te leggen en een mooie tuinset te plaatsen. Zo is een deel van uw tuin al bedekt zonder dat het uw tuin minder aantrekkelijk maakt om op een mooie dag lekker buiten te gaan zitten. Zo biedt een serre dichtmaken niet alleen de oplossingen voor het plezier aan uw tuin terugkrijgen, het kan ook uw leefruimte vergroten. De serre kunt u als extra aanbouw zien. Het is volledig afgesloten en met behulp van extra verlichting, verwarming en comfortabele meubels creëert u een mooie plek waarin huis en tuin samenkomen.

Stel uw eigen dichte serre samen

Wilt u meer plezier uit uw tuin halen? Dan kan een dichte serre als aanbouw wel dé oplossing voor uw tuin zijn. De serre biedt u een mogelijkheid van de tuin te genieten in weer en wind zonder dat u groene vingers nodig heeft. Bij Solundo kunt u gemakkelijk uw eigen serre samenstellen. Bekijk zelf alle mogelijke opties om uw dichte serre aanbouw samen te stellen. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..