Wij helpen u bij het uitkiezen van de mooiste rail voor uw glazen schuifdeur!

Ontdek hoe u de juiste rail voor de glazen schuifdeur kunt kiezen. Leer alles over de lengte van de rails, kleuropties en extra toevoegingen.

Een schuifdeur aanschaffen is een grote beslissing die u neemt. Het is van belang dat de glazen schuifdeur goed bij u en uw woning past. Of dit geldt voor alleen uw woning of juist speciaal voor uw overkapping dat maakt niet uit. Er komen veel verschillende onderdelen kijken bij het aanschaffen van een glazen schuifdeur. Zo is de keuze die u maakt over de lengte van de rail voor de glazen schuifdeur evenals de extra’s die u erbij kunt kiezen. Om erachter te komen welke stappen u moet volgen om de juiste beslissing te nemen volgen hier de volgende stappen.

Kies de juiste lengte van de rails

De rail voor een glazen schuifdeur is een belangrijk aspect die ervoor kan zorgen dat uw glazen schuifdeur wel of niet goed werkt. Wat daarvoor belangrijk is, is dat u de juiste lengte rails kiest. Voor de juiste lengte van de rail voor de glaswand is het belangrijk dat u de lengte van uw overkapping goed op mee en kiest voor de juiste breedte van de glazen deur. Wanneer u kiest voor een breedte van 82cm moet u zelf de rails deels inkorten, aangezien de standaardmaat 98cm is. De juiste afmetingen bepalen voor uw rails van de glazen schuifdeur is dus uiterst belangrijk wanneer het gaat om het bestellen van een glazen schuifdeur.

Verschillende kleuren rails

Naast de afmetingen van de rail voor de glazen schuifdeur kunt u er ook voor zorgen dat uw schuifdeuren zo goed mogelijk bij de rest van uw woning passen. Met de afmeting van de rails kunt u bepalen hoe lang uw schuifdeuren worden en hoe de verdeling van de verschillende deuren eruit komt te zien. Dit beïnvloedt de looks van de schuifdeur maar er is nog een ander onderdeel waarmee u het uiterlijk van de glazen schuifdeur op de rail kunt bepalen. De kleur van de rail voor de glaswand kan namelijk ook bepaald worden. Zo kunt u kiezen uit: steel look matzwart, crèmewit, antraciet en verkeerswit. Door de juiste kleur uit te kiezen zorgt u ervoor dat de rail voor de glaswand zo goed mogelijk aansluit op de rest van uw woning. Zo behoudt u de stijl die u voor uw huis heeft bepaald.

Bepaal welke extra’s u nodig heeft voor de glazen schuifdeur op rail

Om de glazen schuifdeur op rail optimaal te laten werken kunt u verschillende extra’s toevoegen. Zo is het mogelijk om tochtborstels, zijgeleiding, een tochtstrip, meenemers en eindplaatjes toe te voegen aan uw rails. Deze extra’s hebben allemaal een verschillende functie om het gebruik van de glazen schuifdeuren te verbeteren. De tochtborstels zoals de naam al weggeeft zorgt ervoor dat u minder tocht ervaart wat door de glazenschuifdeur zou kunnen ontstaan, hetzelfde geldt voor de tochtstrip. De meenemers zorgen ervoor dat u in één keer alle glazen deuren kunt sluiten. Zo hoeft u niet elk glazen panel zelf te verschuiven maar kan dit allemaal gemakkelijk in één beweging. Wanneer u geen balk of staander heeft die de glazen schuifdeuren kunnen stoppen, kunt u gebruik maken van eindplaatjes. De eindplaatjes zorgen ervoor dat de glazen panelen niet uit de rail voor de glaswand kan schuiven. Met behulp van deze extra’s zorgt u ervoor dat u voor vele jaren de glazen schuifdeuren optimaal kunt gebruiken.

Bestel de glazen schuifdeur op rail gemakkelijk

Wanneer u al deze keuzes heeft kunnen maken kunt u gemakkelijk de rail voor de glaswand bestellen online bij Solundo. Elke stap wordt op de webshop nog een keer met u doorgenomen zodat de glazen schuifdeur perfect bij uw woning aansluit. Zo kunt u voor jaren lag genieten van uw schuifdeuren en zorgt u met behulp van de vele extra’s dat u optimaal gebruik kunt maken van de schuifdeur op rail. Vind u het toch lastig om de juiste keuzes te maken of bent u niet helemaal zeker over de afmetingen die u nodig heeft? Wees niet bang en neem contact met ons op! U kunt ook langskomen bij de showroom om advies te krijgen van één van onze experts. Bekijk snel alle opties voor de rail voor de glazen schuifdeur op onze speciale pagina voor de glazen schuifdeur!

Veelgestelde vragen over glazen schuifdeur

Worden er schroeven bij mijn glazen schuifwand geleverd?

De glazen schuifwanden van Solundo zijn voor meerdere doeleinden in te zetten, wat een verschillende montagewijze en verschillend montagemateriaal vraagt. Om deze reden leveren wij standaard geen schroeven.

Wat kosten de schuifdeuren veranda zwart?

Dat ligt eraan wat u selecteert in onze webshop. De schuifdeuren glas zwart zijn beschikbaar vanaf 328,35 euro in de webshop. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..