Wat kost een tuinkamer?

Tuinkamers zijn mooi, robuust en tegelijkertijd elegant. Stelt u zich eens voor, een tweede woonkamer in de tuin. Een plek waar u zich kunt afsluiten en dicht bij de natuur bent.

Tuinkamers zijn mooi, robuust en tegelijkertijd elegant. Stelt u zich eens voor, een tweede woonkamer in de tuin. Een plek waar u zich kunt afsluiten en dicht bij de natuur bent. Namelijk, in uw eigen tuin. Maar wat zijn de gemiddelde kosten tuinkamer? In dit artikel leggen we uit wat de kostprijs tuinkamer is, wat de kosten tuinkamer aanbouw zijn en hoeveel kost een tuinkamer. Lees dus snel verder als u benieuwd bent!

Een tuinkamer hoeft helemaal niet zo duur te zijn..

Verschillende manieren: laten bouwen door een aannemer, zelf losse materialen bestellen (duur en nog op maat maken) of een doe-het-zelf pakket (minst duur, makkelijk omdat alles op maat is).

Wat kost een tuinkamer? De kosten tuinkamer aanbouw zijn minimaal 882,27 euro. De gemiddelde kosten van een tuinkamer hangen af van de samenstelling van het product. U stelt de tuinkamer namelijk zelf samen in onze webshop en kunt daarbij verschillende keuzen maken. Kiest u voor een losstaande tuinkamer of een tuinkamer als aanbouw van uw huis? De kosten tuinkamer als aanbouw liggen lager dan een losstaand gebouw in uw tuin. In veel gevallen hoeft u dan namelijk geen achterwand te plaatsen. Uiteindelijk gaat het er om wat u terugkrijgt voor de kostprijs tuinkamer. En dat is een mooie premium tuinkamer met exclusieve materialen voor een goede prijs. Bent u nog niet zeker of wij antwoord hebben gegeven op de vraag hoeveel kost een tuinkamer? Lees dan verder!

Begin met samenstellen van een tuinkamer

U begint met het samenstellen van uw ideale tuinkamer in de webshop van Solundo. Wij bieden een mooie variatie aan van tuinkamers en van accessoires die u bij de tuinkamer kunt bestellen. Bij het samenstellen van de tuinkamer kunt u kiezen uit verschillende kleuren, dakmaterialen, sierlijsten, afmetingen en staanders. Tegelijkertijd kunt u de tuinkamer uitbreiden met accessoires, zoals:

  1. Betonpoeren voor veiligheid en verankering in de grond
  2. (Led)verlichting voor in de tuinkamer
  3. Terrasverwarmers of heaters
  4. Afsluiting van de overkapping
  5. Zonwering, op warme dagen wel zo handig!

Om antwoord te geven op de vraag: wat kost een tuinkamer? Dit ligt geheel aan de keuzen die u maakt in onze webshop. Een uitgebreide tuinkamer heeft uiteraard een hogere prijs dan een sobere versie van een tuinkamer. De keuze is aan u. Na het maken van uw keuzen ziet u direct hoeveel u kwijt bent aan de geselecteerde tuinkamer.

Zelf handig? Monteer uw tuinkamer geheel zelf

Een echte doe-het-zelver zet de tuinkamer natuurlijk zelf in elkaar. Dit is zeer eenvoudig met de montagehandleiding die u kunt meebestellen. Nodig vrienden en familie uit om u te helpen en maak er een evenement van in uw eigen tuin. Wanneer u er niet uitkomt, staat het Solundo team altijd voor u klaar om per videogesprek te helpen. Zo zijn wij ook betrokken bij uw project! Uiteraard is dit niet verplicht en kunt u altijd de hulp inschakelen van een professional. Kijk hiervoor op onze website voor een overzicht van de montagepartners van Solundo. 

Samengevat

De gemiddelde kosten tuinkamer liggen geheel aan de samenstelling van het product en wat u er aan uit wilt geven. En er staan veel voordelen tegenover. U hebt namelijk een premium tuinkamer, u staat direct in verbinding met de tuin en u hebt een tweede woonkamer! En u hebt de kosten helemaal zelf in de hand omdat u de tuinkamer zelf samenstelt. Dus start meteen met uw eigen project in de tuin!

Veelgestelde vragen over een tuinkamer

Wat is het verschil tussen een vrijstaande tuinkamer en een veranda?

Een vrijstaande tuinkamer en een veranda verschillen omdat een veranda meestal niet dichtgemaakt is met glas en een tuinkamer wel. Daarnaast staat een veranda meestal aan een woning vast en hoeft dat bij een tuinkamer niet het geval te zijn. Een veranda en vrijstaande tuinkamer zijn dus weldegelijk anders.

Wat kost een tuinkamer?

U koopt een tuinkamer vanaf € 882,27 euro. U kunt de tuinkamer geheel zelf samenstellen, waardoor u de kosten in eigen hand hebt.

Kan ik een tuinkamer zelf monteren?

Wanneer u zelf gaat monteren, is het raadzaam om direct de handleiding bij de bestelling aan te vinken. Als u dit vergeten bent, kunt u de handleiding ook downloaden op de Solundo website.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn tuinkamer aan huis niet te warm wordt?

Een glazen schuifraam is natuurlijk mooi, maar als de zon hierop staat, kan uw tuinhuis behoorlijk warm worden. Bij Solundo kunt u zonwering op maat bestellen voor deze glazen wanden en het glazen dak. Hierdoor houdt u de zon en dus ook de warmte buiten. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..