Wat is een tuinkamer?

Bij Solundo verkopen we naast terrasoverkappingen, veranda’s en serres ook tuinkamers. Maar wat is een tuinkamer eigenlijk? In dit artikel leggen we u uit wat een tuinkamer is.

Wat is een tuinkamer en waarom een tuinkamer aanschaffen bij Solundo? 

Bij Solundo verkopen we naast terrasoverkappingen, veranda’s en serres ook tuinkamers. Maar wat is een tuinkamer eigenlijk? In dit artikel leggen we u uit wat een tuinkamer is en wat de voordelen zijn van een tuinkamer voor uw woning. Ook leggen we u uit hoe u in slechts enkele stappen uw eigen complete tuinkamer kunt samenstellen bij Solundo. 

Wat is een tuinkamer? 

Wat is een tuinkamer nu eigenlijk? Zoals de naam het eigenlijk al zegt, is een tuinkamer een tuin en kamer inéén. Dit betekent dus dat een tuinkamer een kamer is die in de tuin staat. Een tuinkamer kan zowel tegen het huis aangebouwd worden als losstaand in de tuin. Vaak wordt er gebruik gemaakt van glazen schuifdeuren. U kunt op deze manier het hele jaar door heerlijk genieten van uw tuin. Zet de deuren open in de zomer en zit er in winter warmpjes bij door een verwarming mee te bestellen. 

Wat zijn de voordelen van een tuinkamer?

We weten nu wat een tuinkamer is. Maar wat zijn eigen voordelen van een tuinkamer voor uw woning? Wanneer u een buitenmens bent en het liefst de hele dag in uw tuin zit, is een tuinkamer de perfecte oplossing. Door een tuinkamer te plaatsen kunt u in elk seizoen van het jaar extra genieten van uw tuin. Een tuinkamer kan ten eerste de waarde van uw woning verhogen. Op deze manier investeert u in de toekomst. Een tuinkamer geeft u meer leefruimte. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon ontzettend gezellig om met vrienden en familie in de tuinkamer te zitten en te genieten van het heerlijke weer. Wist u trouwens dat een tuinkamer van Solundo weinig onderhoud nodig heeft? Een ideale keuze dus. 

Een tuinkamer samenstellen bij Solundo 

Wat zijn de voordelen van uw eigen tuinkamer aanschaffen bij Solundo? Bij Solundo verkopen we exclusieve tuinkamers met een laagsteprijsgarantie. Onze tuinkamers zijn exclusief, omdat u zelf uw eigen tuinkamer kunt samenstellen. Zo kunt u een keuze maken uit verschillende kleuren, dakmaterialen, sierlijsten en breedte en diepte van de tuinkamer. U bepaalt dus zelf de stijl van uw tuinkamer. Gaat u voor een moderne of klassieke tuinkamer? Vervolgens kunt u nog extra accessoires naar wens toevoegen, zodat u een complete tuinkamer thuis geleverd krijgt. Hierbij kunt u denken aan glazen schuifdeuren, zonwering en verlichting. De accesoires maken de exclusieve tuinkamers van Solundo compleet.
 

Zelf uw eigen tuinkamer bouwen 

Wanneer u uw eigen tuinkamer hebt besteld bij Solundo, wordt deze bij u thuisbezorgd. Vervolgens kunt u met gebruikmaking van onze handleiding zelf uw tuinkamer gaan bouwen. Nodig vrienden/familie uit en bouw samen jullie tuinkamer om er een gezellig en leuk project van te maken. Komt u er niet uit? Wij staan u graag te woord en door middel van een videogesprek geven we u graag advies over de montage van uw tuinkamer.

Samengevat 

Wat is een tuinkamer? Een tuinkamer is zoals de naam eigenlijk al zegt een kamer in de tuin. Er zitten veel voordelen aan een tuinkamer. Zo kun je gezellig met je vrienden/familie in de tuinkamer zitten en kan een tuinkamer de waarde van uw woning verhogen. Bij Solundo kunt u uw tuinkamer zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een moderne of klassieke tuinkamer. Naast het samenstellen van uw eigen tuinkamer, kunt u ook extra accessoires aanschaffen die uw tuinkamer helemaal afmaken. Stel uw tuinkamer vandaag nog samen.
 

Veelgestelde vragen over tuinkamers

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een tuin en kamer inéén. Dit betekent dat het een kamer in een tuin is. Een tuinkamer kan zowel losstaand als aan uw huis worden gebouwd.

Wat kost een tuinkamer gemiddeld?

Bij Solundo kunt u uw eigen tuinkamer samenstellen. Nadat u dat hebt gedaan, ziet u direct de prijs van uw samengestelde tuinkamer.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..