Volg de trendy industriële woonstijl met een industriële overkapping

Een woning naar wens inrichten in een bepaalde stijl zorgt ervoor dat u zich helemaal thuis kunt voelen.  De industriële stijl is dé ideale woonstijl voor uw woning, stijlvol en tijdloos. Lees hier hoe u dit kunt realiseren.

In de wereld van woondecoratie en tuinontwerp zijn er twee stijlen erg populair. De eerste woonstijl is super strak, modern en minimalistisch en de andere stijl is juist robuust en industrieel. Een woning naar wens inrichten in een bepaalde stijl, zorgt ervoor dat u zich helemaal thuis kunt voelen in uw eigen woning. Door eenzelfde stijl door te trekken in uw gehele huis en tuin, voelt u zich niet alleen volledig thuis, maar dit zorgt ook voor rust en balans. Beide trends kunnen worden gebruikt op een tijdloze manier. Wilt u graag een robuuste uitstraling voor uw woning? Dan is de industriële stijl dé perfecte stijl voor uw woning.

Woonstijl kenmerken

De woning inrichten in een industriële stijl kunt u op verschillende manieren doen. Een industriële stijl heeft namelijk diverse kenmerken:

  • Grijs/ blauwe kleuren
  • Zwartstalen accenten
  • Vintage/ robuuste accessoires

De industriële stijl is met behulp van deze kleine toevoegingen al makkelijk vorm te geven, maar bij de woning hoort ook de tuin. Om de tuin qua stijl goed te laten aansluiten op de rest van het huis is een industriële overkapping de ideale oplossing. Het strakke ontwerp, gekenmerkt door rechte lijnen, past perfect bij de industriële stijl. Een overkapping is een stoere en robuuste toevoeging aan uw tuin en dient als krachtig designelement.

Trendy en functioneel

Een industriële overkapping is niet alleen esthetisch aantrekkelijk en passend bij uw woning, maar ook zeer functioneel. Het kan dienen als een verlengstuk van uw woonruimte. Een overkapping creëert een gezellige buitenkamer waar u kunt genieten van de frisse buitenlucht. Het gebruik van duurzame materialen zoals aluminium zorgt ervoor dat deze overkappingen bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Regen, wind, hagel en sneeuw de overkapping zorgt ervoor dat u zelfs in de meest slechte weersomstandigheden van uw tuin kunt genieten. Zo is deze overkapping ideaal voor het organiseren van sociale bijeenkomsten of als een ontspannen plek om te genieten van uw tuin.

Volledig personaliseerbaar naar smaak

Combineer een industriële uitstraling met puur comfort. De industriële overkapping is daarvoor de ideale combinatie. Heeft u uw woning al helemaal naar wens ingericht en bent u bang dat de industriële overkapping daar net niet goed op aansluit? Wees gerust, de overkapping kunt u volledig naar wens samenstellen. Zo bepaalt u de kleur, stijl, grootte en het dak materiaal. Om een industriële uitstraling te creëren is de meest voor de hand liggende combinatie een overkapping in de volgende samenstelling:

  • Kleur: Antraciet structuur
  • Sierlijst: vierkant
  • Dakmateriaal: Gelaagd glas/ IQ relax polycarbonaat
  • Grootte: Passend bij de grootte van de tuin

De flexibiliteit van een overkapping industrieel maakt het mogelijk om een uniek statement te maken in uw tuin, die perfect aansluit op uw eigen industriële stijl.

Gemakkelijk en snel uw woning in dezelfde stijl inrichten

In de wereld van woondecoratie en tuinontwerp vormen industriële overkappingen de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met behulp van een overkapping industrieel is niet alleen uw woning helemaal ingericht in de industriële stijl, maar wordt uw tuin ook daarin meegenomen. Het strakke en robuuste design voegt karakter toe aan uw huis en tuin. Zorg ervoor dat de overkapping industrieel perfect aansluit op uw woning, door zelf te kiezen voor de juiste grootte en bijpassende extra’s. Is het voor u nog niet duidelijk op welke manier u de industriële stijl kunt doorvertalen met een industriële overkapping? Wees gerust. Solundo helpt u graag! Neem contact met ons op en kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..