Verschillende Tuinkamers glas mogelijkheden bij Solundo

Een volledig tuinhuis of tuin kamer gemaakt van glas? Bij Solundo is het mogelijk. Een heerlijke extra woonkamer in de tuin. U kunt zich volledig afzonderen, maar u bent tegelijkertijd ook heel dicht bij de natuur in uw eigen tuin. Door de glazen deuren kunt u zich volledig, van binnen, op uw tuin richten. Perfect voor in de winter en in de zomer, dan zet u de deuren namelijk open. Meer weten? Lees dit artikel.

Een volledig tuinhuis of tuin kamer gemaakt van glas? Bij Solundo is het mogelijk. Een heerlijke extra serre tuinkamer in de tuin. U kunt zich volledig afzonderen, maar u bent tegelijkertijd ook heel dicht bij de natuur in uw eigen tuin. Door de glazen deuren kunt u zich volledig, van binnen, op uw tuin richten. Perfect voor in de winter en in de zomer, dan zet u de deuren namelijk open. Meer weten? Lees dit artikel.

Complete tuinkamer verhoogt de woonwaarde

Solundo tuinkamers aluminium, de naam zegt het namelijk al. Deze zijn gemaakt van aluminium en kunnen als overkapping of extra kamer gebruikt worden aan uw woning. Hierdoor verhoogt u de woonwaarde. Dit komt door het exclusieve gebruik van hoogwaardig materiaal en door het creëren van extra ruimte. Zie het als een extra kamer in de tuin of een serre tuinkamer die tegen uw woning aan staat. Dit wordt altijd meegenomen in de taxatiewaarde en heeft een groot voordeel als u de woning verkoopt! Verder kunt u zelf altijd gebruik maken van de extra woonruimte.

Andere voordelen

Gebruik de tuin kamer als u een echt buitenmens bent. U staat dichterbij de natuur in alle vier seizoenen van het jaar. Wanneer u uit ons assortiment tuinkamers glas uw eigen tuinkamer samenstelt en bouwt, zit u na de montage als het ware direct in de tuin. Kijk in de avond naar de sterren door het glazen dak. Wanneer het te heet is kunt u zelfs zonwering erbij bestellen om toch nog in de schaduw te zitten. Daarnaast is het leuk om de serre tuinkamer te delen met vrienden en familie, zet er een loungeset in om zo veel mensen te accommoderen in de tuin kamer. Kortom veel voordelen dus!

Stel uw eigen tuinkamer samen

Tuinkamers glas aan huis of als losstaand gebouw. Bij Solundo is  beiden mogelijk. Maak de keuze die bij u past. Voor beide oplossingen zijn er namelijk accessoires bij te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een terraswarmer in de winter, zonwering voor de zomer of verlichting voor de donkere avonden. Tuinkamers aluminium hebben een aluminium geraamte en zijn onderhoudsvrij. Dit maakt het een ideale keuze. Kies voor volledig glas, wij leveren vervolgens de glasplaten, die in de aluminium profielen passen. Een tuinkamer is een premium keuze die uw tuin veel mooier maakt!

In de webshop kunt u de tuinkamers aluminium zelf samen stellen. Begin met de kleur en afmetingen. Selecteer dan de accessoires. Komt u er niet uit? Rechtsbovenin kunt u het Solundo team contacten om de optimale tuinkamer voor u te selecteren! 

Bouw uw eigen glazen tuinkamer

Ja u leest het goed! Iedere tuinkamer is eenvoudig zelf te monteren met de montagehandleiding van Solundo. Iedere stap staat eenvoudig beschreven en zorgt ervoor dat u door het hele proces heen geloodst wordt. Nodig familie en vrienden uit om u te helpen en uw tuinkamer staat binnen no-time! Komt u er toch niet uit? Het Solundo team staat per video gesprek klaar om u verder te helpen.

Samengevat

Tuinkamers glas een droom? Een droom die makkelijk werkelijkheid kan worden bij Solundo. Bestel uw exemplaar en stel deze volledig samen via onze webshop. Wees dichterbij de natuur in alle vier de seizoenen. Om dit voor elkaar te krijgen, kunt u de tuinkamer zelf monteren. Nodig vrienden en familie uit om er een leuke dag van te maken!
 

Veelgestelde vragen over tuinkamer glas

Wat is het verschil tussen een veranda en tuinkamer glas?

Een tuinkamer glas is een extra ruimte voor uw woning geplaatst in de tuin waar u uzelf kan terugtrekken en kan ontspannen. Een veranda is een terras in uw tuin. Dit is een plek waar meestal een lange tafel staat met bijpassende tuinstoelen. De veranda kan ook overdekt en afgesloten worden maar meestal blijft dit een plek om samen met vrienden of familie te eten of bij te kletsen. Een tuinkamer glas is dus een afgesloten ruimte meer voor uzelf en een veranda een open plek om samen met andere te delen.

Kunt u een tuinkamer glas zelf monteren?

Dit is zeker mogelijk met de montagehandleiding van Solundo. Volg de stappen en de tuin kamer staat binnen no-time!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..