Tuinkamer kosten, goede prijs voor de beste kwaliteit

Bent u aan het nadenken over een tuinkamer? Dan spelen de kosten uiteraard een belangrijke rol. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt; van zeer duur tot heel betaalbaar. Van laten bouwen door een aannemer tot zelf bouwen. Dit heeft natuurlijk effect op de tuinkamer kosten.

Bent u aan het nadenken over een tuinkamer? Dan spelen de kosten uiteraard een belangrijke rol. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt; van zeer duur tot heel betaalbaar. Van laten bouwen door een aannemer tot zelf bouwen. Dit heeft natuurlijk effect op de tuinkamer kosten. Gaat u voor iedere accessoire of wilt u een standaard uitvoering? De keuze is aan u. Met een tuinkamer maakt u de verbinding tussen uw woning en tuin. Om de verbinding te visualiseren hebben wij dit artikel geschreven over de samenstelling en de kosten tuinkamer. 

Stel uw tuinkamer zelf samen 

De tuinkamer prijs verschilt per uitvoering die u kiest. Welke tuinkamer kiest u, en welke accessoires selecteert u erbij. In de webshop van Solundo maakt u eenvoudig uw keuzes. Voordat u begint, is het verstandig om te bepalen waar u uw tuinkamer gaat plaatsen, en hoe groot uw tuinkamer moet worden. De tuinkamers prijs verschilt namelijk per afmeting. Denk aan een overkapping bij een tuinhuis of een glazen serre als verlengstuk van uw woning. Bepaal dus eerst waar de tuinkamer moet komen in uw tuin! 

Begin met samenstellen 

Nadat u alle afmetingen op een rijtje hebt gezet, wordt het tijd om het dak materiaal te kiezen van uw tuinkamer. Kies uit polycarbonaat of een glazen dak. Polycarbonaat is een thermoplastisch polymeer, een stevig, hard en doorzichtig materiaal. Het is sterker dan glas, en wanneer u kiest voor de juiste uitvoering is het deels zonwerend!  

Dak uitgekozen? Dan gaan we door naar een andere factor die effect heeft op de tuinkamer kosten: de sierlijst van het dak. Dit maakt uw tuinkamer helemaal af, kies voor klassiek, vierkant of een ronde afwerking. Hebt u uw keuze gemaakt? Dan is het tijd om de afmetingen te kiezen van uw tuinkamer. Kies voor een afmeting die past bij de breedte van uw woning, schuur of tuinhuis. 

Accessoires voor extra comfort 

Maak uw tuinkamer veiliger met de betonpoeren. Een stevige fundering, die staat als een huis. Dit heeft invloed op de tuinkamers prijs. Om de tuinkamer kosten te verlagen, kunt u ook een eigen fundering gebruiken. Zorg er wel voor dat deze voldoet aan de eisen die in de montagehandleiding vermeld zijn. 

Maak het leven in uw tuinkamer nog comfortabeler met de verlichting en terraswarmers van Solundo. De ledverlichting zorgt voor een fijne sfeer in uw tuinkamer. Daarnaast zorgen de terraswarmers voor een aangename temperatuur. Uiteraard zijn dit accessoires die invloed hebben op de kosten tuinkamer.  

Tuinkamer dichtmaken? 

De keuze is aan u. De tuinkamer prijs ligt hoger wanneer u voor glazen schuifdeuren kiest. Het grote voordeel is wel dat u met een dichte tuinkamer het hele jaar ‘buiten’ kunt zitten. Dicht bij uw tuin, dicht bij de natuur. Wanneer u kiest voor glazen schuifdeuren, klapt er een menu open met meerdere accessoires. Bekijk alle opties rustig en in uw eigen tempo, want deze hebben invloed op de tuinkamers prijs. U hebt direct inzicht in de prijs, want deze wordt op het scherm getoond nadat u een keuze gemaakt hebt. Als de tuinkamer prijs tegenvalt, kunt u eventueel voor een alternatief kiezen of een accessoire de-selecteren.  

Samengevat 

In dit artikel staan de kosten tuinkamer centraal. Een tuinkamer vergt een flinke investering, maar u krijgt er vele voordelen voor terug. Denk aan een verhoging van de taxatiewaarde bijvoorbeeld. In feite maakt u er een stuk huis bij om heerlijk te vertoeven. Het maakt de verkoop van uw huis eenvoudiger en het geeft een mooi aanzicht in uw tuin. Mocht u niet de juiste keuze online kunnen maken, kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! 

Veelgestelde vragen over tuinkamer kosten

Hoe verdien ik mijn tuinkamer investering terug?

Naast het feit dat een tuinkamer er fraai uitziet, heeft een tuinkamer vele voordelen. Eén groot voordeel bijvoorbeeld de hogere taxatiewaarde van uw woning. Bij een eventuele verkoop van uw woning neemt de makelaar dit altijd mee in de taxatie. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..