Transformeer uw woning met een moderne luxe tuinkamer

Net een nieuw huis maar voelt het na het inrichten toch alsof er iets mist? Wees gerust, dat kan op verschillende manieren opgelost worden.

Net een nieuw huis maar voelt het na het inrichten toch alsof er iets mist? Wees gerust, dat kan op verschillende manieren opgelost worden. U kunt in uw huis rondkijken om te zien hoe u uw woning nog verder kunt verbeteren met accessoires, of u kunt naar uw tuin kijken om daar planten en extra tuin accessoires aan toevoegen. Maar er is ook een manier waarop u binnen en buiten tegelijkertijd een luxere uitstraling kunt geven, namelijk met een luxe tuinkamer.

Geniet het hele jaar van huis en tuin

Bij een nieuwe moderne woning hoort ook een moderne tuinkamer. Deze moderne tuinkamer zorgt ervoor dat u het hele jaar kunt genieten van uw tuin. Met de tuinkamer bent u namelijk altijd beschermd tegen diverse weersinvloeden zoals regen, sneeuw, wind en hagel. Niks kan u er nog van weerhouden om van uw tuin te genieten wanneer u maar wilt. Niet alleen kunt uzelf genieten van een mooie tuinkamer, samen met vrienden en familie heeft u altijd een mooie plek om gezellig bij te kletsen of buiten te barbecueën. Een tuinkamer breidt op die manier uw leefruimte op een moderne manier uit.

Geef uw woning een luxe uitstraling

Een strakke tuinkamer is niet alleen super functioneel, het dient ook als een mooie verdeling van uw tuin. De tuinkamer staat modern en creëert rust in een drukke tuin. Daarnaast zorgt het voor een mooie plek waar u een luxe tuinset kunt plaatsen om in de zomer heerlijk buiten te eten en met vrienden en familie en tot laat op de avond, zonder enige hinder van het weer, gezellig buiten kan zitten. Een luxe tuinkamer met mooie accessoires, geplaatst op de ideale plek in uw tuin, zorgt ervoor dat uw woning van binnen en buiten er mooi uit ziet. Geniet zo nog meer van uw woning!

Personaliseer de luxe tuinkamer

Een strakke tuinkamer kunt u volledig naar eigen wens inrichten met behulp van de verschillende keuzes om uw tuinkamer te personaliseren. Zo kunt u kiezen uit de kleur, stijl, het dakmateriaal en verschillende accessoires. Kies de juiste onderdelen die bij uw woning passen. Zo kunt u de stijl van uw woning laten terugkomen in de tuinkamer. Heeft u een moderne woning met zwarte of grijze kozijnen? Dan is een mooie tuinkamer in de kleur antraciet met een vierkante sierlijst de ideale manier om uw stijl door te laten komen. Wilt u deze tuinkamer nog moderner maken? Met behulp van glazen schuifwanden, verlichting en verwarming maakt u de tuinkamer luxe helemaal af en kunt u jarenlang genieten van een fijne tuinkamer.

Bestel gemakkelijk uw tuinkamer

Wilt u uw woning helemaal mooi afmaken en uw leefruimte vergroten, dat kan met behulp van een luxe tuinkamer. Dit kunt u gemakkelijk realiseren met behulp van de tuinkamer configurator op onze website. Zo kunt u stap voor stap uw eigen tuinkamer personaliseren en laten aansluiten op uw stijl en behoeftes. Weet u nog niet goed hoe uw tuinkamer er luxe uit komt te zien? Neem gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom. Zo kunt u met eigen ogen zien wat wel en niet bij uw wensen past en kunnen wij u persoonlijk advies geven.

Veelgestelde vragen over tuinkamer

Kan ik met de glazen schuifdeuren een geïsoleerde tuinkamer maken?

Door middel van zijgeledingsprofielen en borstelprofielen kan Solundo er voor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk wordt geïsoleerd. Hierdoor wordt wind/tocht aanzienlijk gereduceerd. Dus neem de twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Wat is het verschil tussen een veranda en tuinkamer glas?

Een tuinkamer glas is een extra ruimte voor uw woning geplaatst in de tuin waar u uzelf kan terugtrekken en kan ontspannen. Een veranda is een terras in uw tuin. Dit is een plek waar meestal een lange tafel staat met bijpassende tuinstoelen. De veranda kan ook overdekt en afgesloten worden maar meestal blijft dit een plek om samen met vrienden of familie te eten of bij te kletsen. Een tuinkamer glas is dus een afgesloten ruimte meer voor uzelf en een veranda een open plek om samen met andere te delen.

Wat kost een tuinkamer gemiddeld?

Bij Solundo kunt u uw eigen tuinkamer samenstellen. Nadat u dat hebt gedaan, ziet u direct de prijs van uw samengestelde tuinkamer.

Kunt u een tuinkamer glas zelf monteren?

Dit is zeker mogelijk met de montagehandleiding van Solundo. Volg de stappen en de tuin kamer staat binnen no-time!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..