KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Steel look deur ook voor buiten als moderne schuifdeur

steel look deur
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een steel look deur is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Het is een echte eyecatcher, de strakke zwarte lijnen in combinatie met het glas geeft de deur een moderne uitstraling. Heeft u een interieurstijl dat robuuster is? Dan kan de steel look deur ook goed daarop aansluiten. Zwart met glas is namelijk erg neutraal waardoor het bij elke woonstijl past.

Een ander voordeel van een steel look deur is dat het bij iedereen uniek staat, u hoeft dus niet bang te zijn dat, omdat de deur zo populair is, op het moment ieder huis er hetzelfde uitziet. Aangezien de deur zich aanpast aan uw interieur zal de deur bij niemand exact hetzelfde staan. Dit maakt de deur overigens ook tijdloos. De deur is niet alleen voor nu trendy maar zal voor een lange tijd goed passen in uw woning. Wilt u graag uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan zorgt een steel look deur voor de vernieuwing die u nodig heeft.

Moderne schuifdeur steel look voor de overkapping

Een steel look deur is niet alleen binnen erg mooi maar kan van uw woning één geheel maken in combinatie met een schuifdeur steel look. Steel look schuifdeuren kunt u plaatsen als steel look buitendeur maar ook als schuifdeur voor uw overkapping. Heeft u al een overkapping? Dan kunt u door middel van schuifdeuren staal look de overkapping mooi afsluiten. Door de overkapping af te sluiten zorg u ervoor dat er geen regen of wind u verstoord wanneer u in de tuin wilt zitten. Om de deuren zo goed mogelijk aan te laten sluiten voor de overkapping en uw wensen zijn er verschillende opties beschikbaar.

Stap 1

De eerste stap is het bepalen van de rail lengte. Hoe langer de rail hoe meer deuren erin zitten. Zorg dat u de overkapping goed opmeet zodat u precies weet welke optie voor u van toepassing is voor de schuifdeuren met staal look.

Stap 2

De tweede stap is de breedte van de glazen deuren kiezen. De keuze is 82 of 98 cm breed. Hiermee kunt u bepalen hoe breed u de panelen wilt voor de steel look buitendeur.

Stap 3

De derde stap is de kleur van de rail kiezen. Om de moderne look te creëren van schuifdeuren van staal moet u de steel look mat zwart kleur kiezen. Heeft u witte kozijnen of een witte overkapping en wilt u liever dat de schuifdeuren die kleur matchen? Dan is er ook de keus voor verkeerswit of crème wit.

Stap 4

De laatste stap is het kiezen van de juiste inbouwhoogte. Heeft u gekozen voor 98 cm brede deuren? Dan kunt u kiezen tussen een inbouwhoogte van 197 cm tot en met een inbouwhoogte van 272 cm voor de schuifdeur steel look. Heeft u gekozen voor een deurbreedte van 82 cm? Dan is de keuze van inbouwhoogte beperkter. Deze inbouwhoogte gaat van 197 cm tot en met 242 cm.

Als u alles goed opmeet kunt u de perfecte opties voor uw overkapping uitkiezen. Voor u het weet kunt u de ideale schuifdeuren staal look plaatsen. Vang twee vliegen in één klap door gelijk glazen schuifdeuren staal te kiezen wanneer u nog geen overkapping hebt maar wel wilt laten plaatsen. Wilt u toch nog iets toevoegen aan de deuren dan kan dat met verschillende extra’s. Zo zouden er deurgrepen, meenemers, zijgeleiding en borstelprofielen aan de schuifdeuren toegevoegd kunnen worden. Met behulp van de accessoires voor de steel look deur creëert u een woning die helemaal afgestyled is.

Zijn de verschillende opties overweldigend en weet u niet wat u precies nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en laat u adviseren in de showroom.

203