Schuifdeur in uw overkapping

Een schuifdeur in uw overkapping of in uw serre is de perfecte keuze. Een schuifdeur buiten geeft een fraai uitzicht op uw eigen tuin of balkon. Sta dichtbij de natuur, want bij Solundo kunt u stalen schuifdeuren met glas kopen. Deze passen in een overkapping, in de serre en in de bestaande woning. In dit artikel geven we u inspiratie voor de stalen schuifdeur met glazen platen, lees dan vooral verder!

Een schuifdeur in uw overkapping of in uw serre is de perfecte keuze. Een schuifdeur buiten geeft een fraai uitzicht op uw eigen tuin of balkon. Sta dichtbij de natuur, want bij Solundo kunt u stalen schuifdeuren met glas kopen. Deze passen in een overkapping, in de serre en in de bestaande woning. In dit artikel geven we u inspiratie voor de stalen schuifdeur met glazen platen, lees dan vooral verder!  

Altijd een mooi uitzicht op uw tuin? 

Een mooie glazen schuifdeur geeft u uitzicht op uw tuin. Zo kunt u ieder seizoen genieten van uw tuin, ook in de winter! De schuifdeur buiten biedt een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenwereld. Geniet dus altijd van het tuin uitzicht! U bent dichtbij de natuur in uw eigen tuin, zelfs wanneer u binnen zit. De stalen schuifdeuren met glas, laten het natuurlijke licht binnen. Dus u maakt uw huis lichter en u bent dichtbij de natuur. Wat wilt u nog meer? 

Mooie toevoeging 

Schuifdeuren vormen een mooie toevoeging aan uw overkapping, tuinhuis, woning of serre. De schuifdeuren maken uw woning helemaal af! Ze zijn functioneel, stijlvol en geven een premium uitstraling. Bovendien profiteert u volop van het buitenlicht met de glazen schuifdeur van Solundo. Het is uitnodigend om in uw tuinhuis te gaan zitten, zelfs in de regen. De schuifdeuren maken de verbinding tussen uw tuin en uw huis of overkapping en geven een gevoel van openheid. Daarnaast combineert u met een stalen schuifdeur het open gevoel samen met een gedegen afsluiting van de weersinvloeden. Heeft u al een overkapping? Maak dan van uw overkapping een tuinkamer, en creëer extra leefruimte met de stalen schuifdeur glas van Solundo. Een extra stukje woonkamer en ruimte.  

Praktisch voor uw huis 

Een schuifdeur is natuurlijk ook erg praktisch. Deze deuren hebben natuurlijk geen draaischarnieren, waardoor u geen ruimte hoeft te maken om de deuren te openen. De stalen schuifdeuren zitten namelijk in een railsysteem van 3,4,5 of 6 sporen. Hiermee schuift u de deuren eenvoudig open naar de zijkant, zo heeft u altijd volop ruimte in de overkapping.  

De stalen schuifdeur profielen zijn gemaakt van duurzaam aluminium. Dit heeft twee belangrijke voordelen. Deze profielen roesten niet en zijn duurzaam. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar, en hoeft u ze bijna niet te onderhouden. Daarnaast zijn de glazen platen isolerend, perfect voor een kouder seizoen. Is het te warm in de zomer? Dan kunt u de deuren openzetten om de koelere lucht binnen te laten. 

Bestel in uw eigen maat 

De schuifdeur buiten en binnen kunt u op maat bestellen bij Solundo. De standaardmaten vindt u terug in onze webshop. De glasplaten in de schuifdeuren maken uw overkapping helemaal af. Deze glasplaten kunt u in verschillende breedtes bestellen, daarnaast passen de schuifdeuren precies in de profielen. Wanneer u een aparte maat wilt bestellen, kunt u contact opnemen met onze supportafdeling. Dan bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen. 

Bestel daarnaast ook nog handgrepen als accessoire. Dan heeft u geen vette vingers op het glas van de schuifdeur buiten. Dat is natuurlijk zonde en vervelend om iedere keer schoon te maken.  

Samengevat 

Schuifdeuren maken, of laten monteren. Het is beide mogelijk. Daarnaast zijn onze deuren innovatief, mooi en geven ze de ervaring van het buitenleven. Zelfs wanneer u binnenzit. In ieder seizoen is het heerlijk vertoeven in uw serre. Een extra leefruimte als het ware. 

Veelgestelde vragen over schuifdeur overkapping

Kan ik met de glazen schuifdeuren een geïsoleerde tuinkamer maken?

Door middel van zijgeledingsprofielen en borstelprofielen kan Solundo er voor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk wordt geïsoleerd. Hierdoor wordt wind/tocht aanzienlijk gereduceerd. Dus neem de twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Waar moet u op letten bij glazen schuifdeuren?

Het is belangrijk om te letten op de afmeting en de hoeveelheid rails en deuren bij het bestellen van glazen schuifdeuren. Wilt u 82 cm brede glazen? Let er dan op dat die niet geschikt zijn voor iedere inbouwhoogte. Daarnaast zijn er nog verschillende extra’s die u kunt aanschaffen om meer plezier uit het gebruik van de glazen schuifdeuren te halen. Bedenk bij het bestellen van glazen schuifdeuren dus goed wat u nodig heeft en meet alles hiervoor zorgvuldig.

Kunnen er schuifdeuren geplaatst worden bij een schuine overkapping?

Ja, u kunt bij Solundo schuifdeuren mee bestellen die u bij uw schuine overkapping kunt monteren.

Kan ik de schuifdeuren zelf monteren?

Met de montagehandleiding van Solundo kunt u de schuifdeuren eenvoudig zelf monteren. Wij beschrijven iedere stap duidelijk. Komt u er niet uit? Dan staan wij per videoverbinding voor u klaar! 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..