Schuifdeur glas zwart – Premium uitstraling

Premium schuifdeuren van Solundo. Een makkelijk te monteren product dat u zelf kunt samen stellen op Solundo webshop! De schuifdeur glas zwart geeft een robuuste en fraaie look en brengt u dichterbij de natuur in uw eigen tuin. Plaats de schuifdeuren veranda zwart in uw veranda, op bestaande bouw of in uw Solundo overkapping. Alles is mogelijk. Met dit artikel kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen schuifdeuren.

Premium glazen schuifdeuren voor binnen en buiten van Solundo. Een makkelijk te monteren product dat u zelf kunt samen stellen op Solundo webshop! De schuifdeur glas zwart geeft een robuuste en fraaie look en brengt u dichterbij de natuur in uw eigen tuin. Plaats de schuifdeuren veranda zwart in uw veranda, op bestaande bouw of in uw Solundo overkapping. Alles is mogelijk. Met dit artikel kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen schuifdeuren.

Natuurlijke Lichtinval

Overkapte veranda? Met de schuifdeuren veranda zwart kunt u de overkapping dichtmaken, maar toch het gevoel hebben dat u buiten zit. Zelfs met slecht weer, want u heeft geen last van de weerinvloeden. Met de schuifdeur glas zwart zit u er warmpjes bij, tegelijkertijd geeft dit een natuurlijke lichtinval. U sluit de ruimte af zonder het licht te verliezen. Zo heeft u altijd het gevoel dat u buiten zit. 

Moderne uitstraling voor uw huis

Een Solundo overkapping met glazen schuifdeuren voor binnen en buiten geeft een moderne en strakke afwerking van uw huis. Het zorgt niet alleen voor extra leefruimte maar geeft daarnaast een premium look die u zelf kunt monteren! De kleur van de schuifdeur is mat zwart en wanneer u de railing ook in het zwart bestelt, geeft het een moderne steel look effect. Dit geeft een mooie verbinding tussen huis, overkapping en de schuifdeur glas zwart.

Stel zelf samen

In de Solundo webshop kunt u de schuifdeuren samen stellen. Doe dit voor uw overkapping, schuur of veranda. Meet eerst de lengte op waar de schuifdeuren veranda moeten komen. Kortom, wat zijn de buitenafmetingen van uw veranda of overkapping. Dan kunt u een spoorsysteem voor de railing selecteren die bij u past. Hierbij heeft u de keuze uit een systeem met 1,2,3,4,5 of 6 sporen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste lengte te selecteren van de railing. 

De glazen deuren zijn in 2 breedtes te selecteren, 82 of 98 centimeter. De totale breedte is hierin ook belangrijk. Gaat dit om persoonlijke smaak. Na deze keuze, kunt u de schuifdeuren echt premium maken! Kies namelijk uit de kleur zwart. In onze webshop kiest uit Antraciet of Steel look Mat Zwart. Daarmee kunt u de schuifdeuren veranda echt zwart maken! Bekijk daarna de inbouwhoogte en geef aan of de schuifwanden binnen of buiten komen te staan.

Extra accessoires?

In de Solundo webshop kunt u ook extra accessoires bestellen voor uw schuifdeuren. Denk aan een gratis montagehandleiding (handig als je zelf gaat monteren), tochtborstels voor isolatie of deurgrepen. Daarnaast is het ook mogelijk om eindplaatjes te bestellen, mits de schuifwanden geen muur hebben om tegen aan te vallen. De extra accessoires bieden de mogelijkheid om de schuifdeuren verder af te stellen op uw eigen wensen. 

Monteer zelf

Ieder product van Solundo is eenvoudig zelf te monteren. Onze montagehandleiding loodst u er zo doorheen. Nodig vrienden en familie uit en maak er een leuke dag van om de schuifdeuren te monteren. Daarna kunt u er samen lekker van genieten. Komt u er tijdens het monteren niet uit? Geen zorgen, ons team staat per videoverbinding altijd voor u klaar! Wanneer u toch niet zeker bent om de deuren te monteren, hebben wij een groot netwerk aan montagepartners die u altijd kunnen helpen met monteren!

Veelgestelde vragen over schuifdeur glas zwart

Wat kosten de schuifdeuren veranda zwart?

Dat ligt eraan wat u selecteert in onze webshop. De schuifdeuren glas zwart zijn beschikbaar vanaf 328,35 euro in de webshop. 

Ik heb een andere maat nodig dan die in de webshop staat, wat moet ik doen?

Wij kunnen u altijd helpen! Neem contact op met de klantenservice en geef de gemeten maten door. Onze klantenservice kijkt dan wat ze voor u kunnen betekenen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..