Personaliseer uw Glazen Aanbouw overkapping

Wilt u uw huis uitbreiden, een buitenruimte creëren waar u kunt zitten of het hele jaar door genieten van uw tuin? Dan is een glazen aanbouw overkapping de perfecte oplossing. Lees hier meer over een glazen aanbouw overkapping.

De Voordelen van een Glazen Aanbouw Overkapping

Wilt u uw huis uitbreiden, een buitenruimte creëren waar u kunt zitten of het hele jaar door genieten van uw tuin? Dan is een glazen aanbouw overkapping de perfecte oplossing. Deze overkapping biedt verschillende voordelen die uw levensstijl naar een hoger niveau tillen. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van een glazen aanbouw overkapping en hoe u zelf een overkapping kunt samenstellen bij Solundo. 

De voordelen

Wat zijn de voordelen van een glazen uitbouw woning? Wij zetten er een aantal graag voor u op een rij: 

•    Geniet van natuurlijk lichtinval
Met een glazen dak uitbouw verhoogt u de hoeveelheid lichtinval in uw woning. 

•    Verhoog uw woningwaarde
De taxatiewaarde van uw woning wordt mogelijk hoger wanneer u een glazen aanbouw overkapping plaatst. Een goede investering dus voor de toekomst. 

•    Een overkapping is duurzaam
Een glazen uitbouw woning is duurzaam. Daarnaast vereist het minimaal onderhoud.

•    Directe verbinding met uw achtertuin
Door een glazen uitbouw woning te plaatsen, heeft u een directe verbinding met uw achtertuin. Ideaal als u een natuurliefhebber bent.

Naast bovenstaande voordelen heeft een overkapping nog meer voordelen. Zo biedt een overkapping ruimte voor ontspanning, heeft het een aantrekkelijk design (al helemaal als u kiest voor een glazen dak uitbouw) en is het energie-efficiënt.

Zelf samenstellen van een glazen aanbouw overkapping

Bij Solundo kunt u zelf uw eigen glazen aanbouw overkapping samenstellen.
 
1. Kies de kleur voor de constructie
2. Selecteer het type dakplaten
3. Kies welke vorm u wilt voor de sierlijst
4. Selecteer de gewenste afmetingen
5. Voeg extra opties toe om uw overkapping aanbouw helemaal af te maken

Heeft u alle keuzes kunnen maken? Dan kunt u uw eigen geselecteerde overkapping bestellen. Wij leveren met de overkapping een handleiding mee, zodat u zelf uw overkapping kunt monteren. Een overkapping aanbouw van Solundo wordt zo gemaakt dat u deze helemaal zelf kunt plaatsen. Hoe ideaal is dat? Zo bespaart u dus op montagekosten, die kunnen oplopen tot wel 40% van de prijs van een overkapping die u laat monteren door een aannemer. Dat is snel verdiend!

Samengevat

Een glazen overkapping aanbouw biedt verschillende voordelen. Zo heeft u meer natuurlijke lichtinval, kans op een hogere woningwaarde en vereist een overkapping weinig onderhoud. Bij Solundo kunt u uw eigen aanbouw overkapping samenstellen. Zo kunt u onder andere kiezen uit verschillende kleuren, type dak, sierlijstvorm en afmetingen. Ook hebben we verschillende extra opties die uw overkapping met glazen dak uitbouw helemaal afmaken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul de configurator in of neem contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.
 

Veelgestelde vragen

Wat kost een aanbouw overkapping?

De kosten van een aanbouw overkapping hangt af van de samenstelling die u maakt op onze website. Stel vandaag nog uw eigen overkapping samen bij Solundo.

Wat zijn de voordelen van een aanbouw overkapping?

Voordelen van een aanbouw overkapping zijn onder andere natuurlijk lichtinval, directe verbinding met uw achtertuin en een goede investering voor de toekomst.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..