Overdekte Tuin Veranda

Altijd al gedroomd over een veranda tuin van glas? Dat kunnen wij ons voorstellen! Een tuinhuis of een veranda maakt uw tuin echt helemaal af. Creëer uw droomtuin met een tuin veranda van Solundo. Denk bijvoorbeeld aan een aparte tuinkamer of een tuinhuis in combinatie met een tuinveranda. Heerlijk in de natuur en in de buitenlucht. Lees snel verder om te zien wat uw opties zijn/welke mogelijkheden u allemaal hebt! 

Altijd al gedroomd over een veranda tuin van glas? Dat kunnen wij ons voorstellen! Een tuinhuis of een veranda maakt uw tuin echt helemaal af. Creëer uw droomtuin met een tuin veranda van Solundo. Denk bijvoorbeeld aan een aparte tuinkamer of een tuinhuis in combinatie met een tuinveranda. Heerlijk in de natuur en in de buitenlucht met een veranda tuin glas. Lees snel verder om te zien welke mogelijkheden u allemaal hebt! 

Een veranda is voor iedere gelegenheid 

Maak uw eigen tuin veranda. Overdek een gedeelte van uw tuin, zodat u ieder seizoen kunt genieten van de buitenlucht. Zelfs als het regent. Maak uw huis groter, of creëer een aparte tuinkamer. De keuze is aan u! Want u kunt de overkappingen van Solundo namelijk zelf samenstellen. In dit geval kunt u de veranda tuin van glas maken voor een ultiem buiten gevoel in ieder seizoen. Maak de veranda dicht om een tuinkamer te creëren, of plaats deze als losstaand gebouw in uw tuin!  

Geniet van de extra’s 

Onder een glazen veranda kan het warm worden. Het is dan ook verstandig om de warmte zoveel mogelijk buiten te houden; u hebt zo optimaal comfort van de tuinveranda. Bij Solundo kunt u zonwering bestellen voor iedere overkapping. Om de zon nog verder buiten te houden, kunt u verschillende typen zonwerende daken selecteren in onze webshop. Handig voor de veranda tuin glas.  

U kunt uw eigen tuin veranda samenstellen met de extra’s van Solundo. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, betonpoeren, terrasverwarmers, schoren of glazen schuifdeuren. Maak een ruimte voor optimaal comfort in ieder seizoen. De heaters voor het terras of de infrarode verwarmingselementen zorgen er namelijk voor dat het heerlijk vertoeven is op koude avonden. De open overkapping biedt al afsluiting en bescherming tegen wind die van opzij komt, maar wilt u de heaters goed en energiezuiniger laten werken op uw veranda, dan is het aan te raden om uw veranda geheel af te sluiten.  

Breng extra sfeer in uw tuinveranda met de verlichting van Solundo. Ideaal voor tijdens de donkere avonden buiten, geniet dus extra lang van uw tuin. De ledverlichting zorgt voor optimaal licht. U monteert deze eenvoudig per tussenligger. Bovendien levert Solundo er een afstandsbediening bij waarmee u het licht vanuit uw leunstoel kunt bedienen. 

Monteer eenvoudig zelf! 

Een eigen plek in uw tuin creëren, in letterlijke zin. De tuinveranda’s van Solundo kunt u met de montagehandleiding eenvoudig zelf monteren. De materialen worden compleet en op maat gemaakt geleverd inclusief montagemateriaal. Daarna is het een kwestie van stappen volgen en de overkapping staat. Bedenk wel welke vloer u kiest – deze wordt namelijk niet meegeleverd. En zorg voor genoeg hulp om uw veranda op te bouwen om er een leuke dag van te maken.  

Hebt u twee linkerhanden? Geen zorgen! Onze montagepartners kunnen u helpen met opbouwen van uw tuinveranda. En wanneer u beslist om deze zelf te monteren, dan staan wij altijd klaar per video verbinding om u te helpen! 

Samengevat 

Een tuinveranda is een eigen plek om even tot rust te komen. Bij Solundo kunt u veel verschillende mogelijkheden kiezen om deze naar uw eigen smaak in te richten. Zorg er voor dat u de juiste afmetingen selecteert bij het bestellen van uw droom veranda. Met de extra’s van Solundo maakt u uw overkapping helemaal af, denk aan een terrasverwarmer, verlichting of schoren. De keuze is aan u! Ons team staat altijd klaar om u te helpen voor en tijdens de montage! Voor iedere vraag kunt u bij ons terecht. 

Veelgestelde vragen over tuin veranda

Is een tuin veranda zelf te monteren?

Zeker! De producten van Solundo kunt u eenvoudig zelf monteren met de montagehandleiding. Nodig vrienden en familie uit om te helpen met de montage. Mocht u er niet uitkomen, dan staat het Solundo team altijd voor u klaar! 

Kan ik een tuinveranda in de showroom zien?

Dat is mogelijk, Solundo heeft een uitgebreide showroom voor alle producten. In de showroom kunt u het fysieke product zien; een handige hulp bij het samenstellen van uw droom veranda. En uiteraard lopen er collega’s rond die u kunnen helpen bij het samenstellen van uw tuinveranda. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..