Overdekt terras tuin? Mogelijk bij Solundo

Het hele jaar genieten op uw terras. Of simpelweg het buitenseizoen verlengen, schuilen voor de zon en buiten op uw terras zitten terwijl het regent. Wanneer u een overdekt terras tuin maakt is bovenstaande allemaal mogelijk. Uw terras overdekken met Solundo, dat maakt uw tuinleven comfortabel en zorgt voor meerdere voordelen. Lees dit artikel om te weten wat u allemaal kunt met de producten van Solundo. Doe inspiratie op voor uw tuin!

Het hele jaar genieten op uw terras. Of simpelweg het buitenseizoen verlengen, schuilen voor de zon en buiten op uw terras zitten terwijl het regent. Wanneer u een overdekt terras tuin maakt is bovenstaande allemaal mogelijk. Uw terras overdekken met Solundo, dat maakt uw tuinleven comfortabel en zorgt voor meerdere voordelen. Lees dit artikel om te weten wat u allemaal kunt met de producten van Solundo. Doe inspiratie op voor uw tuin!

De voordelen van een overkapping

Solundo biedt meerdere overkappingen aan. Onze klanten gebruiken de Solundo producten voor een overdekt terras tuin, overkapping moestuin, tuinkamer, carport en meer. Dit is maar een kleine selectie waar u de overkapping voor kunt inzetten. De andere voordelen zetten wij even voor u op een rij:

  • Verleng het buitenseizoen

Een terras overkapping zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van het buitenleven. Zeker als u de zijkanten afsluit van de wind, kunt u tot laat in het jaar droog buiten zitten. U kunt ook nog een stapje verder gaan en de terras overkapping helemaal afsluiten.

  • Ook in de regen buiten zitten?

Uw terras afsluiten voor de weerselementen:, regen, zon en in winterse buien. Wanneer u uw terras dicht maakt, creëert u een tuinkamer. Wanneer de overkapping tegen uw woning aangebouwd is, kunt u het als extra leefruimte maken. Kortom meer voordeel.

  • Extra leefruimte = hogere woonwaarde

Wanneer u een extra binnen ruimte creëert door uw overkapping af te sluiten, verhoogt u automatisch de woonwaarde van uw woning. Een terras overdekken is dus een waardevolle investering wanneer u uw huis in de toekomst wilt verkopen.

Voor ieder moment een overkapping

Wilt u simpelweg uit de zon zitten, buiten zitten als het regent of een overkapping moestuin? Solundo is er voor ieder moment. Kies uit de meerdere producten in de webshop en stel uw overkapping precies samen hoe u het wilt! Kies bijvoorbeeld voor meerdere accessoires, zoals glazen wanden, zijwanden, verschillende daken (glas of polycarbonaat), terraswarmers voor de winter, zonwering en meer. Wanneer u de overkapping als tuinkamer wilt gebruiken, raden wij aan om de verlichting mee te bestellen. Dit is hoogwaardige LED verlichting, wat u tussen de liggers monteert. Voor iedere situatie hebben wij een overkapping!
 

Monteer eenvoudig zelf

Alle overkappingen van Solundo zijn gemaakt van onderhoudsvrij en duurzaam aluminium. De terrasoverkapping monteert u eenvoudig zelf met de montagehandleiding. Wij versturen de overkappingen als bouwpakket. Na bestelling streven wij er naar om deze binnen zes weken te versturen. Nodig uw vrienden en familie gezellig uit om de overkapping te helpen monteren. Maak er een leuke dag van. Daarna staat uw overkapping al heel snel als een ‘huis’ en kunt u heerlijk genieten van uw tuin.

Samengevat

Uw terras overdekken? Koop een mooie overkapping bij Solundo. Geschikt voor iedere situatie in uw tuin. Verleng het buitenseizoen, en met de juiste accessoires kunt u het zelfs als verlengstuk van uw huis gebruiken. Een grotere leefruimte binnen uw woonkamer. Dit betekent een hogere woonwaarde en is het meteen een investering voor de toekomst. Solundo verkoopt de overkappingen in duurzaam en onderhoudsvrij aluminium. Zo heeft u er geen omkijken meer naar!

Veelgestelde vragen over overdekt terras tuin

Kan ik ieder terras overdekken?

Zeker, dit kan aan huis of vrijstaand. Zorg ervoor dat u goed meet om de juiste overkapping te bestellen bij Solundo.

Heb ik garantie op de Solundo overkapping?

Zeker, u krijgt vijf jaar fabrieksgarantie op de Solundo overkappingen. Dit betekent dat we onderdelen die door fabricagefouten defect gaan gratis vervangen binnen deze tijd!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..