Opzoek naar een stalling voor uw caravan? Ontwerp een eigen overkapping voor uw caravan!

Het hebben van een caravan is een puur genot, maar wanneer u niet onderweg bent moet het ergens neergezet worden. Ontdek wat de beste plek is voor de stalling van uw caravan.

Het hebben van een caravan is een puur genot. Heerlijk op reis in de zomer of zelfs in de winter, een caravan geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Het huisje op wielen geeft veel plezier, het is daarom ook belangrijk dat het zo lang mogelijk meegaat en in topconditie blijft. Ondanks dat u wellicht het hele jaar onderweg wilt zijn met de caravan is dit helaas niet altijd mogelijk. Wanneer u niet onderweg bent moet het ergens neergezet worden. Maar wat is de beste plek voor uw caravan? Is dit een overkapping voor caravan, op uw oprit of toch een speciale stalling? 

Speciale caravan stalling 

Het is belangrijk om goed voor uw caravan te zorgen, zodat u er jarenlang van kan genieten. Er zijn verschillende plekken waar u het kunt stallen, maar niet elke plek is even veilig of geschikt. Een optie is om uw caravan te stallen op een speciale indoor locatie. Dit brengt echter kosten met zich mee en is vaak niet dichtbij. Dit betekent dat u, voordat u op reis gaat, de caravan mogelijk eerder moet ophalen. Bovendien biedt een stalling niet de flexibiliteit om uw huisje op wielen zelf schoon te maken, anders in te richten of vooraf te vullen met alle benodigdheden. Naast een speciale stalling zijn er ook nog andere opties. 

Caravan op eigen terrein 

Helaas kunt u meestal niet het hele jaar door gebruik maken van uw caravan. Het is daarom belangrijk dat u uw caravan kunt stallen op een veilige plek, en wat is er nou veiliger dan uw eigen oprit of tuin? Wanneer u uw caravan op uw eigen terrein heeft staan kunt u gemakkelijk uw caravan schoonmaken, opruimen en weer klaar maken voor uw volgende reis. Dit is niet alleen erg gemakkelijk maar bespaard u ook veel kosten. Het stallen van uw caravan kan maar zo tussen de 200 en 400 euro per jaar kosten. Dit opgeteld over minstens 15 jaar dat uw caravan meegaat is dan tussen de 3000 en 6000 euro die u aan een stalling uitgeeft exclusief schoonmaak kosten. Plaats uw caravan op uw oprit en bespaar kosten.  

Een overkapping voor uw caravan 

Toch bang dat uw oprit of tuin niet de beste plek voor uw caravan is, doordat het blootgesteld is aan alle weersinvloeden? Gemakkelijk en snel kunt u met behulp van een overkapping uw caravan de volledige bescherming bieden die het nodig heeft. Een carport is niet alleen beschikbaar voor auto’s maar ook voor uw caravan. Een overkapping voor caravan is de ideale oplossing wanneer u de caravan beschermd op de oprit wilt plaatsen. En wees gerust de kosten zullen niet hoger worden dan wanneer u uw caravan ergens anders zou stallen. Al voor €2615,47 kunt u een overkapping caravan van 800 cm x 350 cm op uw oprit zetten. Bescherm uw caravan tegen alle weersinvloeden en heb alle vrijheid om voor uw eigen caravan te zorgen.  

De juiste afmeting voor uw overkapping 

Om ervoor te zorgen dat uw tuin of oprit klaar is voor een overkapping aan caravan, is het goed om op te meten of de oprit überhaupt wel groot genoeg is. Een caravan is over het algemeen 7 meter lang en 2,5 meter breed. Om uw overkapping caravan goed te laten passen is het van belang dat uw oprit of ruimte in de tuin net iets groter is dan dat. Heeft u een open plek van 9 meter bij 4 meter? Dan is dit perfect voor uw overkapping caravan. Creëer het beste plekje voor uw dierbare caravan en geniet er zo lang mogelijk van. Ontwerp op onze website gemakkelijk een overkapping voor caravan. Laat uw overkapping aan caravan niet alleen functioneel de ideale oplossing zijn, maar sluit het ontwerp aan op uw woning. Begin bij Solundo met het ontwerpen van uw carport voor de caravan

Bespaar tijd

Wanneer u kiest voor een kant en klare overkapping, bespaart u veel tijd. De overkappingen van Solundo worden aangeleverd met alle benodigde onderdelen en instructies, zodat u zelf gemakkelijk uw eigen overkapping kunt monteren. 
 

Bespaar op kosten

Omdat u bij Solundo een overkapping bouwpakket aanschaft en deze zelf in elkaar kunt zetten, bespaart u op montagekosten. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..