Optimaal genieten met een zijwand overkapping

Een zijwand overkapping kan uw buitenruimte compleet maken. Door een zijwand aan uw overkapping te plaatsen, bent u beschermd tegen de regen en de wind. Lees hier meer over de voordelen van een zijwand overkapping.

Maak je buitenruimte compleet met een zijwand overkapping

Een zijwand overkapping kan uw buitenruimte compleet maken. Door een zijwand aan uw overkapping te plaatsen, bent u beschermd tegen de regen en de wind. Zo geniet u nog meer van uw overkapping. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van een overkapping zijwand en de mogelijkheden die Solundo u te bieden heeft. 

Waarom een zijwand toevoegen aan uw overkapping?

Wanneer kan het verstandig zijn een zijwand overkapping aan te schaffen? Als u een open tuinoverkapping in uw tuin hebt staan, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van het buiten zitten. Met een zijwand overkapping kunt u ook bij koud weer of regen genieten van uw overkapping. Wanneer u er voor kiest om uw overkapping volledig af te sluiten, kunt u zelfs het hele jaar door genieten van uw overkapping. Een wand overkapping biedt ook extra leefruimte waar u dagelijks gebruik van kunt maken. Een zijwand voor uw overkapping is dus niet alleen comfortabeler, maar geeft u ook een goede reden om extra lang te genieten van uw tuin.

De zijwanden van Solundo 

Bij Solundo kunnen we uw overkapping voorzien van zijspieën of zijwanden. Deze zijn gemaakt van een kozijnprofiel waar polycarbonaat of glas in geplaatst kan worden. De keus is aan u. Ook is het mogelijk om de zijwand of achterwand overkapping te voorzien van aluminium schuttingdelen. Genoeg mogelijkheden dus. De overkapping zijwand van Solundo is van hoogwaardig materiaal en weerbestendig. Bekijk de foto’s op deze pagina om de verschillende zijwanden te bekijken. 
 

Advies nodig? 

Weet u niet welke zijwand overkapping bij u past? Onze specialisten denken graag met u mee. We weten dat dit niet een alledaagse aankoop is en daarom nemen we graag de tijd om uw wensen voor een overkapping zijwand goed door te nemen. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom in Nunspeet. In onze showroom kunt u met eigen ogen de verschillende mogelijkheden voor een zijwand overkapping bekijken. Daar staan onze specialisten klaar om u advies te geven en u te ondersteunen in het aankoopproces. 

Samengevat

Door het plaatsen van een wand overkapping kunt u vaker gebruik maken van uw overkapping. Al helemaal wanneer u er voor kiest om uw overkapping helemaal dicht te maken. Wilt u een losse overkapping plaatsen? Dan kunt u zowel de zijwanden als een achterwand overkapping aanschaffen bij Solundo. Wilt u graag advies voor het plaatsen van een eigen wand overkapping? Onze specialisten staan u graag te woord. 
 

Veelgestelde vragen

Hoe kunt u een zijkant overkapping dichtmaken?

U kunt bij Solundo een zijkant overkapping zelf samenstellen. Zo kunt u uw overkapping aan alle kanten dichtmaken.

Waarom een zijkant overkapping dichtmaken?

Wanneer u de zijkanten van uw overkapping dichtmaakt, heeft u geen regeninval onder uw overkapping, waardoor u in alle seizoenen kunt genieten van uw overkapping.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..