Optimaal genieten met een perfecte tuin met overkapping

Maak uw droom werkelijkheid door een tuin overkapping vrijstaand van Solundo te plaatsen. Ontdek in dit artikel de voordelen van een op maat gemaakte overkapping.

Creëer een perfecte tuin met overkapping  

Maak uw droom werkelijkheid door een tuin overkapping vrijstaand van Solundo te plaatsen. Ontdek in dit artikel de voordelen van een op maat gemaakte overkapping en hoe een overkapping u een unieke buitenervaring geeft in uw eigen tuin. 

Kiezen voor een overkapping in uw tuin 

Waarom een tuin met overkapping? Voor veel mensen is een tuin met overkapping een droom die uitkomt. Een overkapping biedt namelijk vele voordelen. Veel mensen houden ervan om buiten te zitten, maar wel de luxe van binnen te ervaren. Daarom kiezen veel mensen voor een terrasoverkapping plaatsen. Tot in de late uren kunt u genieten van het buiten zijn, terwijl u ook nog onder de overkapping het comfort van binnen ervaart. U kunt het zelfs nog comfortabeler maken door glazen schuifwanden aan te schaffen bij Solundo. Een terrasoverkapping plaatsen zorgt ook voor extra woonruimte, kans op verhoogde taxatiewaarde van uw woning en u bent onafhankelijk van de seizoenen. 

Waarom een overkapping bij Solundo aanschaffen 

Wij begrijpen dat u een weloverwogen keus wilt maken bij de aanschaf van een overkapping buiten. Daarom zetten we een aantal voordelen van Solundo voor u op een rij:  

- Verschillende mogelijkheden 
Bij Solundo kunt u uw eigen overkapping samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuin overkapping vrijstaand of een overkapping aan huis. 

- Minimaal onderhoud 
Een buiten overkapping van Solundo heeft weinig onderhoud nodig. Hierdoor kunt u meer tijd steken in het genieten van uw overkapping.  

- Uitstekende service 
Klanttevredenheid staat bij Solundo voorop. Daarom helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor een overkapping buiten en kunnen we u begeleiden door het gehele proces.  

- Tijdloos design 
Een buiten overkapping van Solundo heeft een tijdloos design. Zo blijft uw overkapping er altijd stijlvol uitzien. 

Bestel uw overkapping bij Solundo 

Wilt u een tuin met overkapping? Dan kunt u nu bij Solundo uw eigen overkapping samenstellen. Selecteer in de configurator de kleur, het dakmateriaal, de sierlijst en de breedte en diepte van uw overkapping. Vervolgens kunt u nog extra opties toevoegen aan uw buiten overkapping. Denk hierbij aan verlichting, zonwering en terrasverwarmers. 

Samenvattend 

Een tuin met overkapping biedt vele voordelen. Zo kunt u met een overkapping buiten zitten tot in de late uren, heeft een overkapping minimale onderhoud nodig en heeft u ook nog eens extra woonruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Solundo? Vul nu de configurator in op onze website of neem contact met ons op. 

Veelgestelde vragen over tuinoverkapping

Wat is het afschot van mijn overkapping?

De terrasoverkappingen hebben een standaard hellingshoek van 7,4 graden. Dit is al verwerkt in de verschillende onderdelen, waardoor er een kant-en-klaar bouwpakket ontstaat. U kunt uw overkapping door de standaard maatvoering eenvoudig zelf opbouwen.
 

Wat kost een DIY overkapping voor mijn tuin?

De kosten van een DIY overkapping voor uw tuin hangt af van de samenstelling van uw bouwpakket. Een DIY overkapping voor uw tuin is namelijk in verschillende soorten maten, kleuren, dakmaterialen, breedte en diepte verkrijgbaar. Voor elk budget is er bij Solundo een passende DIY tuin overkapping verkrijgbaar.

Kan ik ook een vrijstaande overkapping samenstellen?

Ja. Bij Solundo kunt u uw eigen vrijstaande overkapping samenstellen. Vul uw wensen in via onze configurator.

Kan ik een overkapping zelf plaatsen?

Met de handleiding van Solundo kunt u eenvoudig zelf een overkapping plaatsen. Stel vandaag nog uw eigen overkapping samen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..