Op zoek naar een overkapping voor uw auto?

Wilt u uw auto beschermen tegen de invloeden van het weer? Dan is een overkapping waar uw auto onder kan staan de ideale oplossing. Lees hier meer over auto overkappingen.

Stel uw eigen overkapping voor uw auto samen 

Wilt u uw auto beschermen tegen de invloeden van het weer? Dan is een overkapping waar uw auto onder kan staan de ideale oplossing. Bij Solundo kunt u uw eigen auto overkapping samenstellen. Benieuwd naar wat de voordelen zijn van een auto overkapping en hoe u uw eigen overkapping voor uw auto bij Solundo kunt samenstellen? Lees dan snel verder. 

De voordelen van een auto overkapping 

Een auto overkapping – ook wel carport genoemd – heeft verschillende voordelen: 

-    Bescherming tegen het weer
Een auto overkapping beschermt uw auto tegen verschillende weersomstandigheden. Dit kan de levensduur van uw auto verlengen en tegelijkertijd de onderhoudskosten verminderen. Omdat uw auto minder wordt blootgesteld aan de zon, zal de lak van de auto ook minder snel verkleuren. 

-    Waardeverhoging van uw woning 
Hebt u een overkapping waar de auto onder kan staan, dan bestaat er een grote kans dat de waarde van uw woning wordt verhoogd. Wanneer u uw huis in de toekomst verkoopt, is een afdak voor een auto voor potentiële kopers een aantrekkelijk pluspunt.

-    Multifunctioneel
Een auto overkapping hoeft niet alleen voor de auto gebruikt te worden. Zo kan deze ook gebruikt worden als een overdekte buitenruimte. Ga gezellig met uw familie of vrienden buiten eten onder de overdekte buitenruimte of gebruik de overdekte ruimte als opslagplaats voor uw (tuin)meubilair of andere spullen.

-    Ga voor comfort 
Wanneer u de deur uitstapt, kunt u direct wegrijden. U hoeft niet langer sneeuw te ruimen of ruiten te krabben, u stapt niet meer in de zomer in een oververhitte auto en u hoeft niet langer meer door de regen te lopen om uw auto te bereiken. 

-    Zelf uw eigen auto overkapping bouwen 
Bij Solundo kunt u zelf een auto overkapping bouwpakket samenstellen om vervolgens zelf te bouwen. Omdat u zelf de montage doet, hoeft u geen extra geld uit te geven aan extra mankracht. Wanneer u zoekt naar een budgetoplossing, en toch volop wilt profiteren van de voordelen van een auto overkapping, dan is een auto overkapping van Solundo zeker het overwegen waard.

Solundo auto overkappingen: de voordelen

Bij Solundo kunt u carports en overkappingen samenstellen. Onze passie ligt in het adviseren, zodat u de juiste keuze kunt maken. We hebben een showroom in Nunspeet waar u onze producten met eigen ogen kunt zien. Bent u uw auto overkapping aan het monteren, maar komt u er niet uit? Dan kunt u met ons een videoafspraak inplannen. Wij bieden u de laagsteprijsgarantie en zorgen voor een snelle levering van uw producten binnen de Benelux. Bij het samenstellen van uw eigen afdak voor uw auto kunt u ook nog extra accessoires toevoegen die uw overkapping helemaal afmaken.
 

Hoe stelt u uw eigen auto overkapping samen? 

Hoe werkt het samenstellen van een auto overkapping? U kunt bij Solundo een auto overkapping in enkele stappen samenstellen. Zo kunt u een keuze maken uit verschillende sierlijsten, dakmaterialen, kleuren en de breedte en diepte voor uw auto overkapping. Nadat u deze keuzes hebt gemaakt, ziet u direct de prijs van uw overkapping. Vervolgens zijn er nog extra accessoires waar u uit kunt kiezen zoals verlichting en zonwering.

Samengevat 

Een overkapping waar uw auto onder kan staan, brengt veel voordelen met zich mee. Zo beschermt een auto overkapping uw auto tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is een auto overkapping multifunctioneel en kunt u deze overkapping ook gebruiken om samen met vrienden en familie buiten te eten of om spullen op te slaan. Bij Solundo kunt u carports en overkappingen zelf samenstellen. Onze specialisten staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie. 
 

Veelgestelde vragen over een overkapping voor uw auto

Wat zijn de kosten van een overkapping voor een auto?

De kosten van een overkapping voor een auto hangt af van de samenstelling die u maakt op onze website. Bij Solundo kunt u namelijk uw eigen overkapping voor uw auto samenstellen, waarna u direct inzicht hebt in de kosten van uw overkapping.

Kan ik zelf een auto overkapping maken?

Ja, met een bouwpakket van Solundo kunt u zelf een auto overkapping maken. Stel uw eigen overkapping vandaag nog samen op onze website.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..