Ontdek de voordelen van glazen schuifwanden op maat

Ontdek bij Solundo onze glazen schuifwanden op maat. Glazen schuifwanden hebben veel voordelen en geven uw overkapping een luxe uitstraling. Lees in dit artikel meer over de voordelen van glazen schuifwanden.

Stijlvolle glazen schuifwanden op maat 

Ontdek bij Solundo onze glazen schuifwanden op maat. Glazen schuifwanden hebben veel voordelen en geven uw overkapping een luxe uitstraling. Lees in dit artikel meer over de voordelen van een glasschuifwand op maat en hoe u glazen schuifwanden op maat kunt bestellen bij Solundo. 

Voordelen van een glasschuifwand op maat 

Wij zetten een aantal voordelen van onze glasschuifwanden voor u op een rij: 

- Geniet van een comfortabel buitenleven 
Onze glazen schuifwanden op maat bieden meer comfort op uw terras. De weersomstandigheden hebben dankzij onze glazen schuifdeuren geen invloed op het comfort van uw buitenleven. 

- De glazen schuifwanden zijn weerbestendig 
Onze glazen schuifwanden op maat kunnen tegen een stootje. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kunt u altijd genieten van uw terras. 

- Duurzaam en stevig 
Onze glazen schuifdeuren zijn duurzaam en stevig. De schuifdeuren worden gemonteerd in aluminium boven- en onderrails.  

- Persoonlijk advies voor uw glazen schuifwanden 
Bij Solundo geven we u persoonlijk advies en begeleiden we u graag bij de aankoop van uw schuifwand overkapping op maat. 

Het bestelproces 

Glazen schuifwand op maat buiten kunt u in een paar stappen bestellen bij Solundo. Eerst kiest u de lengte van de rail en de breedte van de glazen deur. Vervolgens kiest u de kleur van de rail, de totale inbouwhoogte en de toepassing. Zo kunt u kiezen voor een glazen schuifwand op maat buiten en binnen.  

Nadat u een selectie hebt gemaakt, kunt u nog extra opties toevoegen aan uw glazen schuifwand. Hierbij kunt u denken aan tochtborstels, deurgrepen en eindplaatjes railset.  

Samenvattend 

Bij Solundo kunt u een schuifwand overkapping op maat bestellen. Glazen schuifwanden hebben verschillende voordelen. Zo kunt u comfortabel genieten van het buitenleven, zijn onze schuifwanden duurzaam en stevig en ook nog eens weerbestendig. Stel vandaag nog uw glasschuifwand op maat samen met onze configurator. 

Veelgestelde vragen over glazen schuifwanden

Waar kan ik technische tekeningen en maatvoeringen van de glazen schuifwanden vinden?

U kunt hier de technische tekeningen met alle maten als pdf downloaden, om eenvoudig de glazen schuifwanden zelf te monteren.

Heb ik een fundering onder mijn glazen schuifwand nodig?

Wanneer er geen stabiele ondergrond aanwezig is, dan is het verstandig om een aluminium kokerprofiel liggend onder de onderrail te plaatsen.

Hoeveel kost een glazen schuifwand?

Dit hangt af van uw eigen samenstelling. Stel nu uw glazen schuifwanden samen bij Solundo.

Kan ik de glazen schuifwanden zelf monteren?

Ja. Met de handleiding van Solundo kunt u de glazen schuifwanden eenvoudig zelf monteren.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol idee├źn en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..