Moeite met een nieuwe woning vinden? Vergroot de leefruimte van uw woning met een uitbouw met glazen dak

Verhuizen maar onmogelijk om een huis te vinden? In deze tijd kan het heel lastig zijn een woning voor uw budget te vinden,wij geven daarom een aantal tips om uw hidige woning uit te breiden.

Verhuizen maar onmogelijk om een huis te vinden? In deze tijd kan het heel lastig zijn een woning voor uw budget te vinden, en dat dan ook nog te krijgen. Veel mensen bieden veel meer dan de vraagprijs en zelf inschatten wat er geboden moet worden is soms best lastig. Het is een optie om een huis te kiezen waaraan nog veel moet gebeuren, maar daar moet u dan ook net handig in zijn. In de krappe woonmarkt is het dan ook van belang om creatiever te denken. Hoe kunt u toch uw eigen huis omtoveren tot het huis waar u naar opzoek bent? Met een paar tips wordt u weer verliefd op uw woning!

Leefruimte vergroten

De meest voorkomende reden om te verhuizen, is bij gebrek aan ruimte. Er zijn diverse manieren waarmee u toch de leefruimte in uw woning iets kunt vergroten. Een van de meest voor de hand liggende opties zijn een dakkapel of een uitbouw met glazen dak/normaal dak. Echter zijn deze twee opties beide best prijzig. Voor het realiseren van een dakkapel heeft u een aannemer nodig en een dak die u kunt vergroten met behulp van een dakkapel. Als u al een dakkapel aan de achterkant heeft maar nog niet aan de voorkant, kunt u een vergunning aanvragen voor een dakkapel aan de voorkant. Als u helemaal geen plek heeft voor een dakkapel, is dit al geen optie meer.

Realiseren van een uitbouw 

Geen ruimte voor een dakkapel dan is een uitbouw wellicht de beste oplossing. Ook voor een uitbouw heeft u een aannemer nodig en kan dit aardig in de kosten oplopen. Een verbouwing gaat meestal ook niet zonder complicaties, wat ervoor zorgt dat u er veel tijd aan kwijt bent. Daarnaast moet u voor een uitbouw wel een deel van uw tuin inleveren. Wanneer u een grote tuin heeft hoeft dit geen probleem te zijn. Heeft u toch een wat kleinere tuin en vindt u het zonde? Dan is er nog een tussenweg die u kunt nemen, namelijk een uitbouw glazen dak.

De tuin even groot houden

De woning vergroten zonder dat uw tuin daar optisch kleiner van wordt is best een uitdaging maar niet onmogelijk. Door glas toe te voegen aan de uitbouw is de verbinding met de tuin al gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld een uitbouw met glazen dak maken. Glas helpt met het verbinden van de tuin naar de woning, om zo toch nog deel van de tuin uit te maken en niet te veel tuin te verliezen. Dit kunt u realiseren met kleine glazen doorkijkraampjes in het dak, maar u kunt het ook op een andere manier realiseren. Zo kunt u met behulp van een terrasoverkapping uw leefruimte vergroten en dit bijna volledig met glas doen. Creëer zo een uitbouw met glazen dak zonder kosten die te hoog worden.

Het personaliseren van een uitbouw glazen dak

Een terrasoverkapping kunt u net als een uitbouw glazen dak maken, door het direct aan uw woning vast te zetten en volledig af te sluiten met glazen wanden. Zo voelt het bijna alsof u in de tuin bent maar kunt u met behulp van een verwarming en verlichting het hele jaar door gebruik maken van de extra leefruimte.  Een terrasoverkapping als uitbouw met glazen dak bestaat naast het glazen dak en de glazen wanden uit een geraamte van stevig aluminium. Dit is beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zo kunt u de stijl volledig laten aansluiten aan de stijl van uw woning. Zo heeft u een uitbouw met glazen dak zonder de kosten die daar meestal bij horen.

Bespaar geld met een uitbouw glazen dak bij Solundo

Het toevoegen van een dakkapel of normale uitbouw kost wat geldt en moeite, maar dat bespaart wel weer op de tijd en moeite die u kwijt zou zijn tijdens het zoeken naar een nieuwe woning. Om nog meer geldt, tijd en moeite te besparen kunt u voor een terrasoverkapping als uitbouw met glazen dak kiezen. Hiervoor heeft u geen aannemer nodig en zult u besparen op de kosten. Wilt u meer over uw opties weten? Neem gerust contact met ons op en kom langs bij de showroom voor persoonlijk advies. Bekijk in levende lijven hoe u, uw droomwoning kunt realiseren!

Snel uw overkapping installeren

Wanneer u een dichte overkapping tuin of andere overkapping hebt aangeschaft bij Solundo en deze bij u thuis is geleverd, kunt u binnen korte tijd uw eigen overkapping monteren. Zo kunt u er al op korte termijn gebruik van maken. 

Personaliseer uw overkapping

Bij Solundo is het mogelijk om uw eigen kant en klare overkapping te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor dichte overkapping tuin door een overkapping glazen schuifdeuren aan te schaffen. We hebben verschillende mogelijkheden voor onze overkappingen en serres. Hierdoor sluit de overkapping perfect aan op uw tuin.
 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..