Maak uw tuin af met een glazen tuinoverkapping

Als mens genieten we van onze tuin. Dat kan met de glazen tuinkamers van Solundo. Lees hier meer over onze tuinkamers.

Als mens genieten we van onze tuin. Vooral wanneer het goed weer is, genieten we extra van het buiten zijn. Met de glazen tuinkamers van Solundo kunt u dat gevoel nog meer versterken. Met een glas tuinkamer creëert u een plek om te ontspannen en een plek om nog meer te genieten van uw tuin. Bij Solundo kunt u zelf een glas tuinkamer samenstellen. Lees hier meer over glazen tuinkamers en hoe u bij Solundo een glas tuinkamer kunt samenstellen en zelf monteren.

Een glazen tuinkamer in uw achtertuin

Waarom zou u kiezen voor een glastuinkamer in uw achtertuin? We zetten een aantal voordelen van een glastuinkamer voor u op een rij:

•    Geniet van natuurlijke lichtinval
Glazen tuinkamers laten veel natuurlijk licht binnen. Hierdoor kunt u onder een glazen tuinoverkapping zitten en tegelijkertijd genieten van het heerlijke weer. 

•    Geniet elk moment van uw tuin
Met een glas tuinkamer kunt u op elk moment van het jaar genieten van uw tuin. Zo kunt u in de winter, wanneer het vriest, heerlijk met een kop thee naar buiten te kijken. Ook in de zomer kunt u tot laat in de avond genieten van uw tuin.

•    Diepe verbinding met de natuur
Bent u echt een natuurmens? Dan begrijpen wij dat u zo vaak als het kan in uw tuin wilt zijn. Met een glazen tuinoverkapping is dit mogelijk. Zo kunt u nog meer genieten van uw tuin.

•    Kans op verhoging van de woningwaarde
Een tuinkamer met glas vergroot de kans op een verhoogde woningwaarde. Een tuinkamer is namelijk een aantrekkelijke en functionele toevoeging voor een woning. Een slimme investering dus voor de toekomst.

•    Bespaar kosten op montage
Kiest u voor een glazen tuinoverkapping van Solundo? Dan bespaart u op montagekosten, die tot wel 40% van de totale bouwkosten kunnen oplopen. Bij Solundo koopt u namelijk een bouwpakket dat u zelf aan de hand van onze handleiding gemakkelijk kunt monteren. 

Personaliseer uw tuinkamer

Bij Solundo kunt u uw eigen tuinkamer met glas volledig personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf het aantal sporen kiezen voor uw glazen wanden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze wanden perfect op elkaar aansluiten. We hebben verschillende extra opties waar u uit kunt kiezen, zoals deurgrepen, tochtstrips en zijgeleiding. Deze opties helpen u om de tuinkamer met glas om te toveren tot een overkapping wanneer het lekker weer is. Hoe ideaal is dat? 

Wat kost een glazen tuinkamer? Dit hangt af van hoe u de tuinkamer samenstelt. Kiest u bijvoorbeeld voor een tuinkamer dubbel glas? Of gaat u voor een tuinkamer die ook als overkapping gebruikt kan worden? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stel vandaag nog uw eigen tuinkamer samen bij Solundo.

Conclusie

Met de glazen tuinkamers van Solundo kunt u nog meer genieten van uw achtertuin. Creëer een plek waar u zich kunt ontspannen en waar u kunt genieten van uw tuin. Bij Solundo kunt u zelf uw eigen glas tuinkamer samenstellen. Wat kost een glazen tuinkamer? Dit hangt dus ook af van de samenstelling van uw eigen tuinkamer. Ga voor een tuinkamer dubbel glas of maak van uw tuinkamer tegelijkertijd een overkapping die open kan. De keuze is aan u.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zelf een glazen tuinkamer samenstellen?

Bij Solundo kunt u zelf via de configurator uw eigen tuinkamer samenstellen. 

Waarom een glazen tuinkamer aanschaffen?

Een glazen tuinkamer heeft verschillende voordelen. Zo heeft u directer verbinding met uw tuin, heeft u kans op een verhoogde woningwaarde en geniet u van natuurlijk lichtinval.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..