Kun je een makkelijke overkapping zelf maken?

Hoe kan je zelf een overkapping bouwen zonder dat je monteur hoeft in te schakelen? Wij hebben bij Solundo daarvoor de ideale oplossing. Lees hier meer over deze oplossing.

Zelf een makkelijke overkapping maken met Solundo 

Hoe kan je zelf een overkapping bouwen zonder dat je monteur hoeft in te schakelen? Wij hebben bij Solundo daarvoor de ideale oplossing. Bij ons kun je namelijk een bouwpakket kopen dat je zelf kunt samenstellen. Met onze handleiding bij de hand, kun je de makkelijke overkapping zelf maken. Hiervoor hoef je dus geen handige Harry te zijn. Lees hier meer over hoe je zelf overkapping in tuin kunt maken, en wat de voordelen zijn van Solundo. 

De voordelen van een overkapping 

Zelf een makkelijke overkapping maken brengt veel voordelen met zich mee. Een overkapping is een heerlijke toevoeging aan uw tuin. Zo kunt u in de zomer heerlijk genieten van de avondzon of juist in de winter in een afgesloten overkapping extra genieten van een warme kop thee. Met een overkapping breidt u uw huis uit met extra leefruimte en heeft uw huis een grotere kans op een verhoogde taxatiewaarde. Een waardevolle investering dus. 

Wanneer u kiest voor een overkapping van Solundo, kiest u voor een oplossing die prima past binnen ieder budget. U kunt namelijk zelf een overkapping in tuin maken, waardoor u bespaart op mankracht. Daarnaast kunt u het project op eigen tempo uitvoeren, waardoor er geen druk achter het project zit. 

De voordelen van Solundo 

Wilt u graag een makkelijke overkapping zelf maken? Dan kunt u bij ons terecht. Maar welke voordelen kunnen wij u bieden? Wij zetten een aantal van deze voordelen graag voor u op een rij:

 - Laagsteprijsgarantie
Voor terrasoverkappingen, sliding doors en andere producten bieden wij u de laagsteprijsgarantie. 

- Veilige online omgeving
Wij hebben een veilige online omgeving, zodat u veilig op onze website kunt winkelen en betalen. 

- Materiaal van hoogwaardige kwaliteit 
Voor onze overkappingen gebruiken wij materialen van hoogwaardige kwaliteit. 

- Fabrieksgarantie
Komt u fabricagefouten tegen? Bij Solundo ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. 

- Veel accessoires
Naast onze overkappingen hebben we veel extra accessoires die u kunt bestellen om uw overkapping helemaal af te maken. 

Een overkapping aanschaffen bij Solundo 

Hebt u de keuze gemaakt om zelf een makkelijke overkapping te maken? Dan kunt u overgaan tot aankoop. Bij Solundo kunt u gemakkelijk uw overkapping samenstellen en bestellen. Maak een keuze uit de verschillende kleuren, dakmaterialen, sierlijsten en de lengte en diepte voor uw overkapping. Vervolgens kunt nog extra accessoires bestellen voor uw overkapping. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verlichting, glazen schuifdeuren of een vrijstaande constructie.

Samengevat

Wilt u zelf overkapping maken in de tuin? Dan bent u bij Solundo aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk een bouwpakket aanschaffen dat u zelf gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Een overkapping brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt in alle seizoenen genieten van uw tuin en breidt u uw woonruimte ook nog eens uit. Daarnaast verhoogt u ook de waarde van uw woning. Zelf overkapping maken in de tuin bespaart ook veel kosten. U hoeft namelijk geen extra mankracht te betalen. De overkappingen van Solundo zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we de laagsteprijsgarantie. Benieuwd of zelf overkapping maken in uw tuin wat voor u is? Neem contact met ons op en dan staan we u graag te woord.

Veelgestelde vragen over een makkelijke overkapping

Hoe kan ik zelf een makkelijke overkapping maken?

U kunt zelf een makkelijke overkapping maken met een bouwpakket van Solundo. Stel uw eigen bouwpakket vandaag nog samen. 

Wat kost het zelf maken van een overkapping in mijn tuin?

De kosten van zelf overkapping maken in uw tuin hangt af van de samenstelling van uw overkapping. Stel nu uw bouwpakket online samen en bekijk direct wat de kosten zijn van uw ideale overkapping.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol idee├źn en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..