Industriele deur binnen en buiten maakt de woning een geheel

Een industriele deur zou een mooie toevoeging kunnen zijn als u iets nieuws wilt met uw overkapping. Een industriele deur met de bijpassende glazen wanden zorgt ervoor dat uw overkapping helemaal wordt afgesloten. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee.

Een industriele deur zou een mooie toevoeging kunnen zijn als u iets nieuws wilt met uw overkapping. Een industriele deur met de bijpassende glazen wanden zorgt ervoor dat uw overkapping helemaal wordt afgesloten. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. Een leuke hobby wat u zou kunnen oppakken met deze verandering is een eigen moestuintje onderhouden. Vogels kunnen, doordat het moestuintje onder de afgesloten overkapping staat, niet de zaden uit de aarde pikken. Ook zullen de planten geen last hebben van de vorst in de winter. Een ander leuk voordeel van het hebben van een moestuintje is het kunnen oogsten van uw eigen gegroeide kruiden en tomaatjes zonder dat u door de regen de tuin in moet.

Een moestuintje kunt u natuurlijk ook maken in een speciale tuinkas. Meestal wordt een tuinkas snel vies en ziet het er niet zo mooi meer uit na een paar weken. Daarnaast kunt u het probleem krijgen dat u door de harde regen moet lopen wanneer u aan het koken bent om bijvoorbeeld basilicum te pakken. Regen is niet altijd fijn en zeker niet als u erdoorheen moet terwijl het niet nodig is. Een industriele schuifdeur zwart geeft daarom de ideale mogelijkheid om beter beschut te zitten voor wind en regen. Daarnaast kunt u een moestuintje naast uw huis maken, waardoor u nooit door de regen heen hoeft om ingrediënten te pakken uit de moestuin.

Trendy industriele deuren

Industriele deuren zijn niet alleen praktisch maar ook erg trendy op het moment. Velen hebben een industriele binnendeur in de woonkamer. Niet alleen een industriele binnendeur is populair maar een industriele schuifdeur is ook steeds meer te zien. Het contrast tussen zwart en glas geeft een stoer en strak effect. Woonkamers afsluiten door middel van een deur is iets wat al jaren wordt gedaan. De laatste jaren wordt er meer en meer gekozen voor een glazen deur in plaats van een massieve houten deur. Door gebruik te maken van een glazen deur maakt u de kamer ruimtelijker. Het mooie aan de binnendeur industrieel zwart is dat u het met elke woonstijl kan combineren. De deur zelf is neutraal, waardoor het gezien kan worden als modern, landelijk, strak of robuust. De manier waarop uw huis is ingericht zal hetzelfde zijn als wat de industriele binnendeur uitstraalt. Heeft u een landelijke inrichting in de woning?  Dan zal de deur ook een landelijke uitstraling hebben door het zwarte staal. Is de woning heel modern ingericht met zwart en wit? Dan zal de deur ook een moderne uitstraling hebben door de strakke zwarte lijnen.

Industriele deur voor de overkapping

Als u binnenin de woning een industriele deur heeft dan is het mooi om dat ook voor buiten te doen. Wanneer u een overkapping heeft kunt u een industriele deur laten plaatsen in combinatie met glazen wanden. Op deze manier heeft u dezelfde stijl binnen en buiten. De deur en glazen wanden zijn niet alleen erg mooi, het is ook nog eens super handig als het slecht weer is. Een overkapping zonder wanden en deuren brengt het risico met zich mee dat wanneer het regent, de regen toch onder de overkapping waait. In dat geval heeft u weinig profijt van de overkapping. De hinder van het weer is namelijk nog steeds aanwezig. Met de industriële schuifdeur zorgt u dat deze hinder verdwijnt. Niet alleen verdwijnt de hinder maar het geeft ook een mooie samenhang van huis en tuin. De woonstijl is zo niet alleen in de woning te zien maar ook in de tuin.  

Wilt u meer informatie over een industriele deur of over een overkapping? Maak een afspraak en laat u adviseren in onze showroom. Wij proberen u dan zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..