Hoe kunt u een terrasoverkapping maken?

Een terrasoverkapping maken brengt u dichter bij uw tuin. Een terrasoverkapping heeft veel voordelen voor uw huis en tuin. Lees hier meer over deze voordelen.

Een terrasoverkapping maken met een bouwpakket

Een terrasoverkapping maken brengt u dichter bij uw tuin. Een terrasoverkapping heeft veel voordelen voor uw huis en tuin. Daarom zien we dat steeds meer mensen er ook voor kiezen om een terrasoverkapping zelf te maken of te laten bouwen. Maar wat zijn de voordelen dan precies van een terrasoverkapping en hoe kunt u zelf voordelig een terrasoverkapping maken met een bouwpakket van Solundo? U lees het hier. 

De voordelen van een terrasoverkapping (laten) maken

Het is niet gek dat steeds meer mensen een terrasoverkapping maken in hun achtertuin. Maar wat zijn de voordelen van een overkapping? Wij zetten er graag een aantal voor u op een rij:

- Meer ruimte
Kiest u ervoor om een grote overkapping te maken? Dan creëert u meer ruimte in huis. 

- Beschermt u tegen zon en regen
Het maakt niet uit wat voor weer het is. Met een terrasoverkapping kunt u in zowel de regen als op hete zomerdagen comfortabel genieten van uw tuin. 

- Veel verschillende mogelijkheden 
Bij Solundo kunt u zelf uw eigen terrasoverkapping samenstellen. Hierdoor hebt u veel mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. 

- Tuinmeubelen blijven droog 
Het hele jaar door kunt u uw tuinmeubelen onder de terrasoverkapping laten staan. Ideaal! 

- Vergroot de waarde van uw huis
Een terrasoverkapping geeft u kans op een verhoogde taxatiewaarde van uw huis. Een goede investering dus. 

Zelf een overkapping maken

Hoe kunt u nu eigenlijk zelf een simpele overkapping maken? Dat kan met een bouwpakket van Solundo. U kunt uw eigen overkapping bij ons laten samenstellen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de spullen op maat gemaakt worden en bij u afgeleverd worden. Met onze handleiding bij de hand, kunt u eenvoudig zelf een overkapping maken. En wordt elke overkapping een simpele overkapping om te maken. Komt u er niet uit? Dan kunt u een videogesprek inplannen met een van onze adviseurs.

Hoe kunt u een overkapping aanschaffen bij Solundo? 

Bij Solundo kunt u heel makkelijk zelf een overkapping aanschaffen. Maak een keuze uit het dakmateriaal, de kleur, de sierlijst en de breedte en diepte van de overkapping. Vervolgens hebt u nog keuzes uit extra opties zoals betonpoeren, verwarmers en verlichting. U ziet ook na uw keuze direct de prijs voor uw eigen overkapping. 

Samengevat

Met een bouwpakket van Solundo kunt u zelf een terrasoverkapping maken. U kunt er voor kiezen om een kleine of grote overkapping te maken. Een overkapping heeft veel voordelen. Zo stijgt de waarde van uw woning, hebt u meer woonruimte, kunnen tuinmeubelen droog staan en wordt u beschermd tegen de regen of de zon. 

Een terrasoverkapping maken met een bouwpakket van Solundo gaat heel makkelijk. Zo kunt u op onze website uw eigen overkapping samenstellen. Vervolgens kunt u met onze handleiding bij de hand, uw eigen overkapping in elkaar zetten. Dit bespaart u ook nog eens geld, omdat u geen extra mankracht hoeft in te zetten.
 

Veelgestelde vragen over zelf overkapping maken

Wat zijn de kosten van een simpele overkapping maken?

De kosten van een simpele overkapping maken hangt af van de samenstellen van uw eigen overkapping. Stel uw overkapping vandaag nog samen bij Solundo.

Hoe kan ik een grote overkapping maken?

Bij Solundo kunt u zelf een overkapping samenstellen. De grootste afmetingen die we hebben zijn voor de breedte 1206 centimeter en voor de diepte 400 centimeter.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..