Glazen wanden buiten – Dicht bij uw tuin

De donkere dagen komen er aan, waardoor u steeds meer binnen gaat zitten. Soms is het fijn om natuurlijk licht naar binnen te laten. Met glazen wanden buiten creëer je een natuurlijk effect en veel licht! Wij vertellen alles over de voordelen! 

De donkere dagen komen er aan, waardoor u steeds meer binnen gaat zitten. Soms is het fijn om natuurlijk licht naar binnen te laten. Met een stenen buitenmuur bent u eerder geneigd om de lichten aan te doen. Maar met glazen wanden buiten creëer je een natuurlijk effect en veel licht! Wist u dat de schuifwanden buiten ook passen in iedere overkapping? Wij vertellen alles over de voordelen! 

De voordelen 

Een open overkapping is fijn. U bent beschermd tegen de zon en tegen regen, sneeuw en hagel, zeker als het windstil is. Wanneer het gaat waaien, is het nog wel eens mogelijk om nat te worden van de regen. Met de glazen wanden buiten zit u lekker droog onder uw overkapping. Deze schuift u namelijk eenvoudig dicht wanneer het regent of koud is.  

Daarnaast zijn de schuifpanelen buiten van gehard glas dat 10mm dik is. Dit zorgt voor veiligheid, en is dus ook een volwaardige deur die niet zomaar gebroken wordt. Daarnaast biedt het glas ook een goede isolatie in de koudere maanden. Wanneer u er ook een terraswarmer bij bestelt, blijft de warmte hangen in uw tuinkamer! Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, dit doet u met onze glaswanden buiten! 

Naast de bescherming tegen de weersinvloeden brengen de schuifwanden buiten u dichter bij het buitenleven. Zelfs in de winter! U zit praktisch in uw eigen tuin en de schuifwand laat enorm veel natuurlicht in uw huis. Hierdoor kunt u genieten van het uitzicht in uw tuin, maar dan vanuit het eigen huis.  

Uit onderzoek van onder andere Hypotheek.nl blijkt dat glaswanden buiten uw woonwaarde verhoogt. Glaswanden buiten bieden namelijk een grotere woonoppervlakte, wanneer u ook een overkapping heeft. Daarnaast bieden ze gemak en laten ze mooi licht door in uw woonkamer. Allemaal recepten om uw woonwaarde te verhogen. 

Stel deze zelf samen 

In de webshop van Solundo kunt u de schuifpanelen buiten zelf samenstellen. Het is belangrijk om op meerdere punten te letten wanneer u uw glazen schuifdeur samenstelt. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen van uw schuifdeuren. Meet de inbouwhoogte van uw deuren, zeker in bestaande bouw. Daarnaast kiest u de breedte en het spoorsysteem van de glazen deuren. U kunt ook nog uit verschillende kleuren kiezen om de schuifdeuren helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen! 

Uw glazen wanden buiten helemaal afmaken? Kies dan nog de extra accessoires. Denk bijvoorbeeld aan tochtborstels voor isolatie, mooie deurgrepen of RVS eindplaatjes. Personaliseer de schuifdeur dus helemaal naar uw wensen. 

Samengevat 

De schuifwanden buiten kunnen u veel voldoening geven, uw leven verrijken en zelfs de woonwaarde verhogen van uw woning. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over isolatie van onze schuifdeuren; deze deuren zijn goed isolerend. Kortom, flinke voordelen zodat u uw huis prachtig kunt afmaken. 

Veelgestelde vragen over schuifwanden

Hoe stel ik mijn schuifwanden buiten samen?

Dat doet u aan de hand van het keuzemenu in de webshop. Het is wel verstandig om goed te meten voordat u de glazen wanden buiten bestelt. Wanneer u advies nodig heeft, kunnen wij per videoverbinding u helpen!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..