Glazen schuifdeuren tuinhuis: stijlvol voor uw tuin

Glazen schuifdeuren zijn de perfecte keuze voor zowel serres als tuinhuizen. Ze bieden niet alleen een mooie overgang tussen binnen en buiten, maar geven ook een gevoel van ruimte en verbinding met de natuur. In dit artikel delen we met u de voordelen van glazen schuifdeuren voor serre en tuinhuizen. Lees snel verder over hoe u de schuifdeuren tuinkamer kunt inzetten en op welke manier ze uw leven kunnen verrijken.

Glazen schuifdeuren zijn de perfecte keuze voor zowel serres als tuinhuizen. Ze bieden niet alleen een mooie overgang tussen binnen en buiten, maar geven ook een gevoel van ruimte en verbinding met de natuur. In dit artikel delen we met u de voordelen van glazen schuifdeuren voor serre en tuinhuizen. Lees snel verder over hoe u de schuifdeuren tuinkamer kunt inzetten en op welke manier ze uw leven kunnen verrijken.

Ze bieden een mooi uitzicht op uw tuin

Glazen schuifdeuren tuinhuis zijn ideaal om in ieder seizoen van uw tuin te genieten. Zowel in de winter, herfst als in de regen of sneeuw. De schuifdeuren tuinkamer creëren een naadloze overgang tussen de binnen en buitenwereld. Hierdoor kunt u altijd genieten van het uitzicht in uw tuin. Dichtbij uw eigen stukje natuur met deuren die open en dicht kunnen . In de zomer hoeft dit niet persé te warm zijn, want de schuifdeuren kunt u altijd openen om de verkoelende buitenlucht binnen te laten. Tegelijkertijd zet u de deuren dicht tegen ieder weerselement!

Stijlvolle toevoeging aan uw overkapping

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en functionele afsluiting van uw overkapping, dan kunt u glazen schuifdeuren tuinhuis van Solundo bestellen. Aan licht heeft u geen tekort, aangezien de schuifdeuren van glas zijn.  Hierdoor nodigt dit uit om lekker in uw tuinhuis te zitten. Zelfs als het regent! Verder creëren de schuifdeuren een gevoel van verbinding en openheid vanuit uw overkapping met de tuin. Door uw overkapping te sluiten van ieder buitenelement, maakt u een extra ruimte. Ruimte voor ontspanning en zelfs extra leefruimte door uw overkapping af te sluiten.

Praktisch voordeel

Glazen schuifdeuren voor serre zijn natuurlijk ook erg praktisch. U creëert ruimte aangezien deze deuren geen draaibereik hebben.  De schuifdeuren zijn gemaakt van 10 mm gehard glas. Tegelijkertijd leveren wij de schuifwand met railsysteem met 3, 4, 5 of zelfs 6 sporen. Precies passend voor iedere overkapping. Deze deuren leveren wij in onderhoudsvrije aluminium profielen. Dat biedt stevigheid en levert meteen een fraai gezicht op.

Verder werken de glazen schuifdeuren isolerend. Het houdt de warmte dus goed binnen. Met de optionele terrasverwarmer kunt u uw tuinkamer of serre prima verwarmen. Heerlijk voor in de winter. Is het te warm? Dan zet u eenvoudig de deuren open om verkoelende buitenlucht binnen te laten. 

Op maat bestellen

De glazen schuifdeuren voor uw tuinhuis zijn in verschillende maten te bestellen. De standaard maten kunt u terug vinden in onze webshop. Namelijk 82 of 98 centimeter breed. Wilt u echter een aparte maat bestellen? Dan kunt u contact opnemen met onze support afdeling, zodat wij de glazen schuifdeuren op maat kunnen afleveren. 

Wanneer u aan het bestellen bent, kunt u de schuifdeuren uitbreiden met bijpassende accessoires. Denk aan tochtborstels voor het glas voor extra isolatie, deurgrepen en tochtstrips voor het glas. De glazen schuifdeur is geheel naar eigen wens te bestellen.

Samengevat

De schuifdeuren van Solundo voor uw tuinkamer zijn innovatief en hebben veel voordelen voor uw overkapping. Voor een scherpe prijs maakt u uw overkapping dicht. Dan is het zelfs in de winter heerlijk vertoeven in uw serre. Maak extra leefruimte en verhoog de woonwaarde van uw huis met de glazen schuifdeuren van Solundo.

FAQ

Hoe dik en veilig zijn de schuifdeuren tuinhuis?

De schuifdeuren worden gemaakt van gehard glas, wat 10 mm dik is. Dit betekent dat de schuifdeuren van het tuinhuis zeker veilig zijn. Het is gemaakt van hoge kwaliteit gehard glas wat het erg duurzaam maakt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het glas plotseling uit elkaar spat en u verwondt. Dit glas zal jaren met uw tuinhuis meegaan.

Kan ik de schuifdeuren tuinkamer zelf monteren?

Ja, als verlengde van uw Solundo overkapping. Met de montagehandleiding kunt u deze heel eenvoudig installeren! Komt u er toch niet uit? Dan staat het Solundo team per video verbinding voor u klaar!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..