Glazen Carport kopen?

Uw auto beschermen? Een glazen carport van Solundo zorgt voor de ultieme bescherming van uw voertuig. De carport glas zorgt voor minder wasbeurten, beschermt tegen roest en helpt bij het droog instappen van uw auto. Veel voordelen dus. Daarnaast is een glazen carport niet alleen geschikt voor de bescherming van uw auto. Gebruik de carport aluminium glas bijvoorbeeld om boten, motoren, fietsen en campers onder te stallen.

Uw auto beschermen? Een glazen carport van Solundo zorgt voor de ultieme bescherming van uw voertuig. De carport glas zorgt voor minder wasbeurten, beschermt tegen roest en helpt bij het droog instappen van uw auto. Veel voordelen dus. Daarnaast is een glazen carport niet alleen geschikt voor de bescherming van uw auto. Gebruik de carport aluminium glas bijvoorbeeld om boten, motoren, fietsen en campers onder te stallen. De carport camper prijs verschilt wel van de carport prijs.

Carport van Glas of kunststof?

De overkappingen van Solundo zijn zelf samen te stellen. De carports zijn van aluminium gemaakt en dus nagenoeg onderhoudsvrij. Dat betekent dat het weer weinig tot geen invloed heeft op het materiaal. Kies voor een glazen carport of een carport met een polycarbonaat dak. Een carport aluminium glas geeft een premium uitstraling, zeker wanneer u uw carport in antraciet uitvoert. Van boven ziet u alles wat onder de carport glas staat. Daarnaast gaat het om gelaagd glas, waardoor het al deels zonwerend is. Allemaal voordelen dus! 

Of kies voor polycarbonaat dak, van origine een betere zonwering dan glas. Duurzaam en ook onderhoudsarm. Uiteindelijk is de keuze aan u. Wanneer u ruimte heeft in uw voortuin, kunt u een carport glas aluminium neerzetten of natuurlijkkiezen voor een carport met een polycarbonaat dak.

Naar wens samenstellen

Na het kiezen van een dak, kunt u de carport helemaal naar wens samenstellen. Naast het dak kunt u namelijk ook voor zijwanden kiezen. Denk aan glazen wanden of een aluminium zijwand om de carport helemaal af te maken. De aluminium rabat delen zijn 35 mm dik en van gepoedercoat aluminium. Een robuuste afwerking, perfect als afsluiting van uw voortuin voor uw buren. De zijwanden zijn eenvoudig te verlengen om de carport nog langer te maken. Wanneer u een camper onder de carport camper glas zet, kunt u een zijwand gebruiken om uw voertuig te beschermen tegen weersinvloeden. 

Een aluminium Carport zelf bouwen

U leest het goed. De carport glas aluminium is volledig zelf te bouwen. De carport leveren wij af in een bouwpakket met precies passende onderdelen. Met de montagehandleiding van Solundo, zet u de carport eenvoudig zelf in elkaar. Met de montagehandleiding wordt u stapsgewijs meegenomen in de montage van de carport. Tegelijkertijd staat ook duidelijk beschreven welk gereedschap u nodig heeft. Hierdoor kan het monteren niet snel fout gaan. De carport camper glas wordt in standaardafmetingen die u heeft besteld afgeleverd.  Mocht u andere afmetingen nodig hebben, dan kunnen we de carport op maat afleveren. In beide gevallen raden wij bij de montage wel aan om hulptroepen in te schakelen op de dag van de montage! Komt u er niet uit bij de montage van de carport, dan staat het Solundo team voor u klaar per video verbinding. Dat voor dezelfde carport camper prijs!

Kies uw Carport

Weet u exact wat u wilt? Dan is het tijd om de carport te selecteren in de Solundo webshop. Kies voor de kleur, dakmateriaal, sierlijst (afwerking van de voorkant), breedte en diepte van de carport. Daarnaast kunt u nog meerdere accessoires selecteren om de carport helemaal af te maken. Denk aan: verlichting, betonpoeren, zijwanden en meer!

Samengevat

Stel uw nieuwe glazen carport helemaal zelf samen, om vervolgens na levering geheel zelf te monteren. De carport van Solundo is volledig van Aluminium gemaakt. Dit zorgt voor een onderhoudsvrije en premium afwerking van de carport. Samen met een glazen dak geeft dit een robuuste, maar mooie look. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een dak van polycarbonaat.

Een carport is op meerdere manieren in te zetten, denk aan het stallen van een auto, camper, boot, fiets of meer. Ieder voertuig is beschermt tegen de regen en andere weersomstandigheden. U voorkomt namelijk ook nog hagelschade. Heeft u meerdere vragen over de carports van Solundo, stel ze gerust! Wij helpen u op weg.

Veelgestelde vragen over glazen carport

Van welke materialen is de moderne carport gemaakt?

De carport is grotendeels van aluminium gemaakt. Een aluminium carport is duurzaam, stevig en makkelijk te monteren. Naast aluminium is de moderne carport ook van gehard glas of polycarbonaat gemaakt, dit wordt voor het dak gebruikt. U kunt zelf kiezen of u gehard glas of polycarbonaat wilt voor het dak. Wilt u een dichte carport? Dan worden de zijkanten van geard veiligheidsglas gemaakt. Een moderne carport bestaat uit verschillende onderdelen met verschillende materialen.

Hoe groot mag u een carport maken zonder vergunning?

Zelf een carport maken kan zonder vergunning. Een carport wordt namelijk vaak gelijkgesteld aan een normale overkapping. Wel is het verstandig dit altijd te checken bij uw gemeente. De gemeente kan namelijk aanvullende regels hebben ten aanzien het maken van een carport. Verschillende onderdelen kunnen namelijk een rol spelen bij het plaatsen van een carport. Zo kan de plaats en de grootte een reden zijn om toch een vergunning nodig te hebben. Check het dus altijd.

Hoe diep moet een carport zijn?

U kunt zelf kiezen hoe diep u de carport wilt. Het doel wanneer u zelf een carport gaat maken is om uw auto beschermd te kunnen parkeren. Het is daarom van belang uw carport diep genoeg te maken. Zorg dat u de afmetingen van uw auto weet en dat u genoeg ruimte overhoudt. Wanneer u twee auto’s kwijt wilt in de carport zorg dat er dan ook genoeg ruimte tussen de twee auto’s wordt gecalculeerd. De diepte van de carport hangt dus af van uw auto.

Is een carport goedkoper dan garage?

Ja, een carport is vele male goedkoper dan een garage. Een carport als garage is namelijk alleen een extra overkapping op uw oprit. Dit hoeft niet veel te kosten in vergelijking met een echte garage. De prijs begint al bij €2172,34. Dit is nog minder dan een kwart van de kosten van een normale garage die gemiddeld €15.000,- kost.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..