Glasschuifwand van Solundo

In het bezit van een overkapping die open is? Dan geniet u al van bescherming tegen regen, zon, hagel en sneeuw. U bent echter niet beschermd tegen de wind. Een combinatie met wind en regen, zorgt ervoor dat u niet droog zit onder uw overkapping. Vervelend! Maar hier is een eenvoudige oplossing voor. Maak uw overkapping dicht met een glasschuifwand! In dit artikel leest u meer over de overkappingen van Solundo.

In het bezit van een overkapping die open is? Dan geniet u al van bescherming tegen regen, zon, hagel en sneeuw. U bent echter niet beschermd tegen de wind. Een combinatie met wind en regen, zorgt ervoor dat u niet droog zit onder uw overkapping. Vervelend! Maar hier is een eenvoudige oplossing voor. Maak uw overkapping dicht met een glasschuifwand! In dit artikel leest u meer over de overkappingen van Solundo.

De voordelen

Naast het feit dat u beschermd bent tegen de weersomstandigheden, geeft de glaswand buiten ook een premium look aan uw overkapping. U verlengt het buitenseizoen, waardoor u met een terraswarmer kunt u zelfs nog in de winter buiten zitten. Veel voordelen dus met betrekking tot het extremer wordende weer. 

De glas schuifwand kun je in bestaande bouw of in een Solundo overkapping monteren. Het een multifunctioneel product die u overal kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, tuinhuis of zelfs wand bij uw bestaande huis. Het laat veel natuurlijk licht door, wat ook een prettige binnen sfeer met zich mee brengt. Wie wilt er namelijk niet in een licht huis wonen? Op de donkere dagen is dit bijzonder prettig.

Sluit uw overkapping af met de glaswand buiten. Beschermd tegen het weer en tegelijkertijd extra leefruimte. Wordt het onder de overkapping te heet in de zomer? Dan kunt u de deuren eenvoudig open schuiven om de heerlijk verkoelende lucht binnen te laten. Met een glasschuifwand maakt u een eigen tuinkamer, dat geeft extra ruimte voor uw woonkamer! Laat u inspireren op onze website.

De glazen schuifwanden bestaan uit aluminium boven- en onderrails, een profiel en 10 mm gehard glas. De railsystemen zijn in meerdere versies te bestellen, namelijk in 3,4,5 of zelfs 6 sporen. De panelen zijn makkelijk te monteren volgens de montagehandleiding.
 

Nu begint het bestellen

In de Solundo webshop kunt u uw eigen glas schuifwand samen stellen. Kies uit uit railing pakketten, afmetingen en diverse soorten glasplaten. Voordat u bestelt, is het verstandig om de gehele wand op te meten. De glasplaten zijn in standaard maten te bestellen via de webshop. Daarnaast selecteert u de inbouwhoogte, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we de juiste glasplaten leveren. Komen de afmetingen niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij u kunnen helpen met het samenstellen van uw glasschuifwand!

Extra accessoires

Bij iedere schuifwand zijn accessoires te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan tochtborstels voor de wintermaanden om de wanden goed te isoleren. Daarnaast kunt u deurgrepen bestellen voor de glazenpanelen, zodat u geen vette vingers krijgt op het glas. De accessoires die u naast bovenstaande accessoires kunt krijgen, zijn noodzakelijk in sommige situaties. Bekijk onze webshop en kies de accessoires die bij uw project passen.

Samengevat

Met een glas schuifwand maakt u uw leven comfortabeler. De schuifwanden zijn toe te passen onder een bestaande overkapping of onder een Solundo overkapping. Daarnaast zijn deze wanden ook in te zetten als glazenwand voor de woning. Maak uw leefruimte groter en geniet in uw eigen tuin, onder ieder soort weer. Stel de schuifwanden geheel zelf samen en zorg ervoor dat u goed meet voordat u bestelt. Dan passen de glas schuifwanden namelijk precies en zien ze er gelikt uit. Zeker met de accessoires die u erbij kunt bestellen!
 

Veelgestelde vragen over glasschuifwand

Wat zijn de kosten van een glasschuifwand?

De kosten hangen af van de samenstelling die u doet in de webshop van Solundo. De glazen schuifpui is van u vanaf € 328,35. 

Kan ik deze zelf monteren?

Ja, u kunt deze eenvoudig zelf monteren. Met de montagehandleiding van Solundo zet u de glazen pui eenvoudig onder uw overkapping!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..