Een zwarte serre zorgt voor het perfecte contrast in uw tuin

Als het gaat om tuinarchitectuur en woondesign is er één element dat steeds terugkomt in de trends: het zwarte staal. Lees hier hoe u dat kan laten terugkomen in uw tuinontwerp.

Als het gaat om tuinarchitectuur en woondesign is er één element dat steeds terugkomt in de trends: het zwarte staal. Ga over op een moderne tuin en maak gebruik van zwart stalen elementen. Niet alleen is zwart staal of antraciet modern, het biedt een mooi contrast tegen het groene van de planten in uw tuin. Maar hoe kunt u zwart staal goed in uw tuin verwerken? Daar hebben wij de ideale oplossing voor! Maak van uw tuin een mooie moderne tuin waar u elke dag van kunt genieten. 

Maak uw tuin interessant met kleurcontrast 

Een echte eyecatcher in uw tuin, dat maakt uw tuin nooit saai. Door een donker en groot element in uw tuin toe te voegen creëert u dé eyecatcher die u nodig heeft. De diepe donkere kleur absorbeert het licht en creëert daardoor een aantrekkelijk contrast naast de felle kleuren van de planten in uw tuin. Zelfs op de wat donkere dagen die dit land kent, zorgt het kleurverschil in de tuin voor meer dynamiek, waardoor het nooit saai wordt om naar uw tuin te kijken.  

Een zwarte serre 

Wat is dan het perfecte object om dit kleurcontrast in de tuin te creëren? De ideale toevoeging aan uw woning is een antracieten of zwarte serre. Niet alleen is dit goed zichtbaar en modern, dit geeft exact het juiste effect wat uw tuin nodig heeft. Of het nu gaat om een minimalistische woonstijl of een meer organische robuuste woonstijl, de serre zwart voegt een vleugje verfijning toe aan elke stijl. Geef uw tuin de wow-factor door extra contrast toe te voegen door middel van een tuinserre zwart of antraciet.  

Uw stijl doorvertalen 

De serre zwart staal look kan er in iedere tuin verschillend uitzien. Dat dit een populaire trend is betekend niet dat elke tuin er daardoor ook hetzelfde uitziet. De serre kunt u geheel naar eigen wens samenstellen en inrichten waardoor geen enkele serre er hetzelfde uit zal zien. Zo kunt u volledig voor de moderne strakke stijl gaan door te kiezen voor een vierkante sierlijst en een glazen dak. Maar u kunt het ook organisch en zachter maken door te kiezen voor een ronde sierlijst met een polycarbonaat dak. Laat uw eigen stijl volledig doorkomen in de serre zwart.  

Meer dan alleen een eyecatcher 

Een zwarte serre is qua design dé aanvulling voor uw tuin, maar naast dat het heel mooi staat is het ook nog eens functioneel. Een serre zorgt ervoor dat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten, niet alleen door ernaar te kijken, maar er ook daadwerkelijk gebruik van te maken. Een serre zwart staal geeft u de bescherming tegen alle weersomstandigheden, waardoor u gemakkelijk in uw tuin kunt zitten zonder last te hebben van slecht weer. Zeg nooit meer een barbecue af door slecht weer en geniet het hele jaar door van uw tuin met de tuinserre zwart.  

Het missende stukje in uw tuin 

De look van een serre zwart staal zorgt voor contrast in uw tuin en laat u het hele jaar door van uw tuin genieten. Ontwerp de serre volledig zelf en zorg dat het bij uw eigen stijl past. Deze tijdloze toevoeging biedt niet alleen een mooi contrast tegen het groen van uw tuin, maar zorgt er ook voor dat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten. Of u nu kiest voor een strakke, minimalistische uitstraling of een meer organische benadering, de zwarte serre, ook wel antraciet, kan worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en de stijl van uw tuin. Bekijk alle opties op de website en stel uw eigen zwarte ook wel antracieten serre samen.  

Zwarte schuifwanden met roedeverdeling

Voor deze overkapping heeft Solundo de glazen schuifwanden geleverd. De twee openingen zijn gevuld met zwarte schuifwanden met roedeverdeling. De schuifwanden staan tussen de staanders. De glazen panelen zijn 98cm breed en 210cm hoog, daarom is de glasmaat van 200cm gebruikt. Ook is er een 4- en 5-sporig systeem benodigd. In verband met de overlap van de panelen is er gekozen voor een enkel profiel, om te voorkomen dat het esthetisch te druk wordt. De tochtborstels zijn geintegreerd in de verticale roedes. Vanwege de roedeverdeling zijn er geen aanvullende opties toegevoegd, om het geheel rustig en strak te houden.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..