Een vrijstaande carport beschermt uw auto tegen het weer

Regen, wind, sneeuw en vorst dit zijn allemaal weersomstandigheden die niet optimaal zijn voor uw auto. Een vrijstaande carport kan dé oplossing zijn tegen die vervelende weersomstandigheden.

Regen, wind, sneeuw en vorst dit zijn allemaal weersomstandigheden die niet optimaal zijn voor uw auto. Een vrijstaande carport kan dé oplossing zijn tegen die vervelende weersomstandigheden. Een carport vrijstaand geeft een beschutting voor de auto en heeft zelfs de mogelijkheid om een wand te plaatsen. Zo komt er een minimale hoeveelheid regen en sneeuw naar binnen gewaaid. Hoe ideaal is het, dat wanneer u vroeg weg moet, u niet hoeft te krabben ongeacht de vorst van die nacht? U hoeft zich geen zorgen te maken over te laat komen, doordat uw autoruit is bevroren. Met een carport die vrijstaand is zal uw ruit niet meer bevriezen. Een vrijstaande carport is niet alleen ideaal voor uw auto, maar kan ook ideaal zijn als u een caravan of camper heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over de grootte van de carport u kunt namelijk zelf de juiste afmetingen kiezen. De afmetingen gaan van 506 cm tot 1206 cm breed en van 200 cm tot 350 cm diep. Dit geeft u genoeg opties om de juiste afmeting te kiezen voor uw tuin of oprit.

Plaats waar u wilt een carport vrijstaand

Het voordeel van een vrijstaande carport is, dat het niet per sé direct naast uw woning hoeft te staan. De carport is vrijstaand wat betekend dat het overal geplaatst kan worden zolang u er maar plek voor heeft. Als u een hele brede oprit heeft, maar niet alles overdekt wilt hebben kunt u prima de carport vrijstaand aan de zijkant plaatsen. Creëer harmonie in de tuin door zelf de plek van de carport te kiezen. U kunt zelf de vrijstaande carport bouwen. Met onze duidelijke montagehandleiding en het bouwpakket kunt u zelf direct aan de slag om uw eigen vrijstaande carport te monteren en op de juiste plek te plaatsen. Een kleine tip van ons: als u alvast zorgt dat u het juiste gereedschap bij de hand heeft zal het monteren zo soepel mogelijk gaan. Zo heeft u makkelijk en snel een eigen carport die vrijstaand is. 

Wilt u toch graag advies over de afmetingen van uw carport of waar u de vrijstaande carport kan plaatsen? Kom langs in onze showroom en stel uw vragen. 

Veelgestelde vragen over een vrijstaande carport

Wat kost een vrijstaande carport?

Een vrijstaande carport kunt u al aanschaffen vanaf € 1.063,34. De prijs is echter wel afhankelijk van de grootte van de carport die u wilt bestellen. Heeft u een voertuig die wat meer ruimte nodig heeft? Dan kan een grotere carport een betere oplossing voor u zijn. Een grotere carport zal ook iets meer kosten bekijk de website en kom erachter hoe duur uw droom carport is.

Hoe groot is een vrijstaande carport voor twee auto’s?

U kunt zelf bepalen hoe groot u de carport voor twee auto’s wilt hebben maar wij adviseren wel voor 1 auto een breedte van 4 meter aan te houden. Voor twee auto’s betekent dit dus 8 meter of nog groter. Hoe groot de carport gemaakt kan worden hangt natuurlijk af van de plek waar de carport geplaatst wordt. Kies met behulp van de configurator op de carport webpagina de juiste afmetingen voor uw situatie!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..