Een tuin overkapping met glas zorgt voor dé upgrade van uw tuin

Heeft u een fijne tuin maar merkt u toch dat u er niet vaak genoeg van geniet? Dat is zonde! Gelukkig zijn er verschillende manieren waarmee u ervoor kunt zorgen dat u toch sneller buiten gaat zitten...

Heeft u een fijne tuin maar merkt u toch dat u er niet vaak genoeg van geniet? Dat is zonde! Een tuin heeft u niet voor niks en daar moet u van genieten. Een tuin is er om tot rust in te komen, een hobby zoals tuinieren op te pakken, of gezellig met vrienden en familie buiten te kunnen zitten. Het is daarom zonde als u niet tevreden bent met uw tuin en er weinig gebruik van maakt. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarmee u ervoor kunt zorgen dat u toch sneller buiten gaat zitten!

Heerlijke buitenbeleving

Een tuinoverkapping met glas is de perfecte manier om uw buitenruimte te upgraden. Het biedt niet alleen schaduw op zonnige dagen maar ook bescherming tegen de regen op de minder mooie dagen. Met een tuinoverkapping van glas heeft u niet alleen bescherming tegen slecht weer, maar kunt u tegelijkertijd naar de lucht boven u kijken. Zo is het daglicht niet verminderd, wanneer u onder de overkapping zit en lijkt het net alsof u volledig in de tuin zit. De tuinoverkapping van glas zorgt ervoor dat u uitgerust kunt genieten van een goed boek in de tuin of ongestoord gezellig met vrienden of familie buiten kunt bijkletsen zonder hinder te hebben van het weer.

Perfect op maat voor elke tuin

Een tuin overkapping met glas kan bijna in iedere tuin geplaatst worden. De overkapping is namelijk beschikbaar voor verschillende afmetingen. Heeft u een grote tuin? Dan kunt u een grote tuin overkapping uitkiezen, zo kunt u een overkapping bestellen van 4m x 12m. Zeker met een grote tuinoverkapping is een glazen dak erg mooi en maakt het de overkapping ruimtelijker. Maar ook met een kleine tuin kan een overkapping nog steeds een fijne oplossing zijn om volledig van uw tuin te kunnen genieten. Een grote tuin overkapping of kleine past bijna in elke tuin.

Stijlvol en functioneel

Een overkapping is niet alleen super functioneel het kan daarnaast ook nog een mooie toevoeging zijn aan de stijl van uw woning. De grote tuinoverkapping is beschikbaar in veel verschillende stijlen en met diverse extra’s, zodat u uw tuin overkapping met glas kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en stijl. Of u nu een moderne overkapping van aluminium wilt of een tijdloze overkapping, er is voor elk wat wils.

Customize uw Buitenparadijs

Wanneer u een grote of kleine tuin overkapping gaat bestellen kunt u kiezen uit een zwarte, witte en een antracietkleurige overkapping. Daarnaast kunt u ook bepalen of u verschillende extra’s wilt toevoegen zo is het mogelijk een verwarming te installeren voor de overkapping. De verwarming zorgt ervoor dat zelfs op koudere dagen u en uw vrienden nog steeds comfortabel buiten kunnen zitten. De verwarming in combinatie met extra verlichting geeft u de optimale combinatie om de wintermaanden door te komen in uw tuin.

Stel uw tuinoverkapping samen

Wilt u graag wat meer informatie over de specifieke opties van de tuin overkapping met glas? Dat is geen probleem op onze pagina over een tuinoverkapping staat meer informatie en kunt u met behulp van de configurator uw tuin overkapping volledig zelf samenstellen naar wens. Zo kunt u voor u het weet optimaal genieten van uw tuinoverkapping met glas!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over tuin overkapping glas

Hoe kan ik een tuin overkapping voor een doe het zelf project aanschaffen?

U kunt bij Solundo een DIY tuin overkapping bouwpakket aanschaffen dat u kunt gebruiken als een doe het zelf project. U kunt uw tuin overkapping bij Solundo personaliseren naar uw wensen en vervolgens het bouwpakket bij u laten thuisbezorgen. Vervolgens kunt u met de tuin overkapping als doe het zelf project aan de slag.

Hoe maak ik zelf een tuin overkapping?

Door een bouwpakket bij Solundo aan te schaffen, kunt u helemaal zelf een DIY tuin overkapping in uw tuin maken. U kunt het DIY tuin overkapping bouwpakket samenstellen naar uw eigen wensen. Voor iedereen hebben we een passende overkapping beschikbaar.

Wat kost een tuin overkapping met glas?

Een tuin overkapping met glas kost minimaal € 1.324,38. Echter is de prijs afhankelijk van de opties die u kiest wanneer u de tuin overkapping met glas aan het samenstellen bent. Hoe groter de overkapping hoe duurder het totaal wordt. Ook de vele extra’s die gekozen kunnen worden beïnvloeden de prijs.

Kunt u op een glazen tuin overkapping staan?

Het is zeker mogelijk om op een glazen tuin overkapping te staan. Glas is een uitstekende optie voor een tuin overkappingen. Het biedt bescherming tegen weersinvloeden zonder het gevoel van buiten te verliezen en is onderhoudsarm. Moet de overkapping toch schoongemaakt worden dan kunt u dat gerust doen en hoeft u niet bang te zijn om door de overkapping heen te vallen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..